Goede en snelle service

100% betrouwbaar en vakkundig.

Al jaren heb ik mijn voertuigen in onderhoud bij de Hefbrug, met heel af en toe een uitstapje naar een andere garage of keuringsstation. Na die uitstapjes besefte ik mij dat de Hefbrug toch écht de meest betrouwbare garage is.

Een dikke tien!

Leuk team met kennis en kunde. Je voelt de prettige bedrijfssfeer. Lekker om klant te zijn!

Top garage

Gezellige en betrouwbare garage en een top service

Goed.

Ik geef een 10 omdat er super goed gecommuniceerd wordt wat betreft de staat van de auto, en wat er verwacht kan worden.

Bijzonder goed

Snelle service, goede kwaliteit en eerlijke service

Mijn ervaring met de garage is goed.

Ik wordt goed geholpen. De service is goed. De auto is op tijd klaar.

Wederom vriendelijk en betrouwbaar

Deze garage heeft mijn volledige vertrouwen.

perfecte service in tijd en kwaliteit

binnen 24 uur mijn auto herstelt van een storing

Uitstekende service

Professioneel bedrijf met uitstekende service. Waar andere garagehouders ophouden gaat de Hefbrug verder om die optimale service te kunnen bieden.

Service

Prima service, prettig contact

Zeer tevreden over garage de Hefbrug. Goed, snel en vakkundig geholpen voor een eerlijke prijs.

Altijd correct

goede uitleg wat er gebeuren gaat en wat er gedaan is

Goed personeel, goede service

Altijd vriendelijk personeel, goede service

Uitstekende service

Ik ben goed geholpen en altijd tevreden.

Altijd duidelijke goede voorlichting.

Duidelijk voorlichting en geen verassing achteraf bij de factuur

Ik word altijd goed geholpen en voorzien van goed advies

Uitstekende service tegen een zeer goede prijs

Ik ben zeer tevreden over het eerlijke advies en de professionele uitvoering van de werkzaamheden van garage de Hefbrug aan mijn Mini en ik kan de garage daarom aan iedereen van harte aanbevelen. Mijn 12 jaar oude auto rijdt weer als nieuw.

Zoals gewoonlijk erg prettig.

Kwam voor apk en kreeg goed advies. Geen geldklopperij. Kom hier al wat jaartjes inmiddels. Altijd transparant en degelijk geholpen.

Positieve ervaring

Werd gebeld door de hefbrug over een paar zaken die gedaan moesten worden, er werd ook een prijsopgave gedaan van de onderdelen die daarvoor nodig waren, kortom positief.

Prima vakwerk en vriendelijk.

Snelle en goede service

Met een Fiat Panda naar deze garage gegaan. Daar is hij na de nodige reparaties weer in orde gemaakt en goed gekeurd voor de APK. Fijne en goede service en een scherpe prijs.

Goede service en reparaties worden van te voren goed besproken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Duidelijk en klantvriendelijk

Auto laten uitlijnen mocht mee kijken , weer wat geleerd!

Duidelijk,eerlijk en wat er verwacht wordt doen!

Onze ervaring is zeer goed.

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen