Goed en vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk, vakkundig, personeel

Zoals altijd, gewoon goed

Goed onderhoud, voor redelijke prijs.

Meedenkend en oplossingsgericht

Al jarenlang (trouwe) klant.

Goed en snel

Prima geholpen

Vriendelijke, transparante service

Het personeel is bereid de werkzaamheden die zijn uitgevoerd goed uit te leggen en te onderbouwen. Er wordt altijd even gebeld als er onvoorziene zaken zich voordoen om te overleggen. Extra vragen wordt altijd even de tijd voor genomen te beantwoorden.

Prima ervaring

Het team werkt doortasten en volgens afspraak. Net dat stapje meer zetten voor hun klanten, dat maakt De Hefbrug speciaal.

Goede service!!

Afspraak is afspraak.

Super Service!

Snelle APK service. Telefoontje gehad voordat er dingen gerepareerd werden. Kortom, aanrader!

Vriendelijke mensen

Als ik wat heb met m'n auto, mag ik altijd even langs komen. Erg kundig en Vriendelijke medewerkers

Zoals altijd top en lekker snel

....

Een vakantiecheck laten doen van 64 euro. Ik kreeg een hele waslijst aan wat er aan mankeerde. Met allemaal versterkende woorden zoals "zeer versleten"..ik liet het ergens anders repareren. Beide wiellagers voor waren "ZEER" ernstig versleten aldus de Hefbrug. Na controle van 4 andere monteurs bleek dit niet waar te zijn! Na de vakantie heeft mijn auto nog een APK gehad en werd goedgekeurd?

TOP Garage

snel en goed geholpen.............. zoals altijd. Vaklui.

Super service ik weet waar ik aan toe ben

Je wordt van te voren ingelicht wat de kosten zijn, zeer prettig, zeer aan te raden.

Prima meegedacht en vervanging motor goed uitgevoerd.

Door Hefbrug werd onze auto doorgemeten en bij het niet kunnen repareren al actie genomen voor een vervangende motor. Deze vervangende motor is goed geplaatst en getest. Contacten verliepen plezierig. Afspraken werden nagekomen.

Geweldig fijn team specialisten!

De auto wordt met respect gerepareerd, en-of onderhouden. Vooraf weet je wat je betaald, en dat maakt het compleet.

Vriendelijk en eerlijk personeel. Direct prijsopgave dus achteraf geen verassingen

hele fijn bedrijf!

Kom er al jaren en ik vind het een het super bedrijf.. leuke mensen die er werken.

Super goede ervaring

Het garage Ik heb supergoed ervaring het kan niet beter

onderhoud goed uitgevoerd

Werk uitgevoerd zoals verwacht kan worden .Meegedacht over te volgen acties .

Fantastisch

Goede service. Vriendelijke behandeling Goede adviezen Word naar huis gebracht en weer opgehaald Al met al ik ben een zeer tevreden mens

Super geholpen!!

Heel goede garage!! Heel veel kennis en goede prijs!! Zou zeggen iedereen naar de HEFBRUG

Altijd goed.

Veel jaren prima service.

Goede service en vakkundig personeel

Goede service en vakkundig personeel

Top garage

Bekwaam personeel vriendelijk en nemen de tijd even over het hoe en wat en betrouwbaar

Klantvriendelijk

Altijd aandacht oor de klant, tijd voor een gesprekje, goede service. Een ervaren bedrijf, competent, naast fatsoenlijke prijs zeker ook kwaliteit afleveren. Ze blijven een bedrijf met aandacht voor de klant, maar merkbaar is ook dat n het bedrijf zelf onderling ook goede sfeer is.

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen