Goede autogarage, vriendelijk, betrouwbaar, duidelijk

Ik kom hier al vanaf dat ik een auto heb (13 jaar), mijn vader komt hier ook al jaren, altijd goed bevallen. Goed advies over wat ze opgemerkt hebben, maar je mag zelf beslissen wat je wil laten uitvoeren. Duidelijke afspraak en kosten overleg zodat je weet waar je aan toe bent, Mooie werkplaats, met ervaren mensen Ze kennen je bij naam.

Fijne garage

Altijd vriendelijk en goede prijzen

Altijd goed.

Afspraken worden goed na gekomen

zeer tevreden

correct deskundig en vriendelijk

Betrouwbaar

Goede service,men denkt echt mee,auto zelfs een wasbeurt gehad,heel tevreden,kennis van zaken

Goede service, transparante prijzen

Dinsdagmiddag bracht ik mijn auto naar de garage en binnen 20 minuten had ik al telefoon met een offerte. Duidelijkheid over de prijzen en netjes een telefoontje later op de dag toen bleek dat de reparatie duurder uitviel. Woensdag middag kon ik de auto al weer ophalen! Snelle service!

zeer goed

ik kan bijna altijd direct bij jullie terecht en de klaus wordt snel geklaard.

Fantastische service

Opnieuw een erg goede ervaring. Herstel van mijn airco die door de dealer niet juist was behandeld. Terugrit in mijn koele auto was buitengewoon aangenaam. Altijd weer fijn om het vakmanschap van dit team te ervaren. Groot compliment voor het team van De Hefbrug

Prima garage erg vriendelijk

Prima de prijs gecommuniceerd en was wat fout gegaan is geheel naar tevredenheid opgelost. Erg fijn geregeld.

Super geholpen

Zoals gewoonlijk duidelijkheid en een super service

klantgericht

Altijd vriendelijk en meedenkend met de klant. Staan altijd voor je klaar zo ver zij dat ook kunnen. Kan mij geen betere garage wensen. Ook iets extra's is hun niet teveel/

staan altijd klaar voor de klant

waar menig bedrijf een puntje aan kan zuigen

was weer goed zoals altijd

goed en snel geholpen

prettig.

Vriendelijk .

Onze Amerikaanse bus heeft groot onderhoud gehad, met de nodige reparaties. Wij zijn super tevreden over de communicatie, service, en duidelijke afspraken. Zeker een aanrader

Zeer klant vriendelijk

Zeer klant vriendelijk . Je wordt goed op de hoogte gebracht wat de auto mankeert

Geweldig!!

Altijd goede service, alles gaat in overleg.

Goede service with a smile

Stelt nooit teleur Goede service Denkt mee

Super (zoals altijd)

Snel geholpen. Goede uitleg. Nette prijs.

Eerlijk en klantvriendelijk

Doen wat ze aangeven, inclusief tips voor de nabije toekomst. Je weet waar je aan toe bent

Mijn ervaringen zijn altyd goed met garage de hefbrug. Klantvriendelijk e meedenkend met de klant

Altijd klantvriendelijk en goede uitleg als er iets gebeuren moet

Uitstekende service

Uitstekende service