Vriendelijk, behulpzaam, duidelijk

Helaas is het erg duur. Dat is pittig als alleenstaande moeder. Maar erg tevreden over hoe ik altijd heel prettig, volledig, vriendelijk, behulpzaam en duidelijk wordt geholpen. Ze doen altijd een stapje extra waardoor je je als klant erg gewaardeerd voelt.

Goede ervaring mee .Al heel veel jaren.

Als je belt wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan. Je weet waar je aan toe bent.

Snelle service

Snelle en goede service

Uitstekende service

Ik hoorde wat bijgeluiden tijdens het rijden, en hebben de monteurs mn auto helemaal nageken. Uitgebreide prijs opgave via de mail gekregen. 'S ochtends de auto gebracht en einde middag was de auto klaar! Goede en vriendelijke monteurs met veel kennis van zaken!

Zoals altijd prima geholpen

Prima geholpen, keurige afspraken zoals altijd

Komen afspraken na

Goede communicatie over de te verwachte kosten, goede service

TOP Garage met vakmensen

Dit is al jaren mijn vaste garage, vakmensen die met je meedenken.

Goed en vertrouwd adres!

Net als alle andere keren alles weer netjes afgeleverd en zelfs was mijn auto gewassen en uitgezogen! Amezing good.

Goede service en oplossings gericht

Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Komen afspraken, no nonsense en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede communicatie, vriendelijk, betrouwbaar!

Zeker

Goede garage.

Deskundige monteurs en goede service

Super garage, weten wat ze doen. Uitstekende service

Super garage

topgarage

goede service, goed overleg, kwaliteitswerk

APK plus service

Vriendelijk professioneel personeel, goede prijs en tevreden over de service. gaf me zelfs een fiets om mee naar huis te gaan.

Auto is gefixed

Goede communicatie. Geen probleem met leen auto mee krijgen, en gelijk ook kijken naar of er tijd is. Erg fijne ervaring

prima service

alle benodigde werkzaamheden voor uitvoering overlegd. duidelijke communicatie.

Hoe een garagebedrijf hoort te zijn.

Vriendelijk en professionele service.

Fijn dat je regelmatig gebeld wordt en er is overleg. De klant bepaal( en betaald)

Kwam voor APK en een beurt plus een raar geluid onder de motorkap. Na dik 1700 euro betaald te hebben lijkt alles oké . Er was goed overleg.

Snel geholpen voor een goede prijs

Ik kon dezelfde dag nog terecht ondanks dat het druk was. Auto snel gemaakt en ook nog voor een zeer schappelijke prijs.

Snel, goed, betrouwbaar! Wat kan ik er meer over zeggen? Oh, ja, toppers daar!

Transparant en vriendelijk

De Hefbrug staat je netjes te woord en denkt graag mee aan oplossingen. Service gericht en vriendelijk.

Uitstekende geholpen

Vriendelijke jongens en gelijk geholpen

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen