Uitermate goed bedrijf

Bij dit onderhoudsbedrijf weet je van tevoren wat de kosten zijn. Er worden duidelijke afspraken gemaakt wat er wel of niet wordt gedaan aan je auto. Uitermate klantvriendelijk personeel.

top

top

Deskundig personeel goede service

Superservice

Na flinke pech is de auto snel en vakkundig gerepareerd.

Al > 10 jaar mijn garage.

Flexibel, betrouwbaar, alles in overleg. Ik zou niet weten waar ik anders naartoe zou moeten! :)

zeer goed

een goede garage en je wordt goed geholpen

Positief

Had afgesproken om voor de nieuwe banden te wachten maar omdat deze er nog niet waren kreeg ik gratis leenauto mee

Zeer goede service

Ben er uitstekend geholpen

Topbedrijf

Topbedrijf

Snelle service en mogelijkheden ..

Mijn koppeling had problemen, maar dit werd heel snel opgelost. Ik kon snel weer de weg op !

kwaliteit en klantvriendelijk

Ervaren bedrijf met oog voor de klant. Goede services en kwaliteit.

Uitstekende service

Ze geven aan als er wat aan de hand is Dat is service.. bedankt

Goed bedrijf

Daar kan je van op aan wat je over legt

Goed deskundig garagebedrijf

Klantvriendelijk, meedenkend, en nakende waar wat er afgesproken wordt

De beste autogarage

Ik ben altijd tevreden over het onderhoud dat hier wordt gedaan. Ze overleggen goed met je, leggen dingen uit als je vragen hebt en zijn transparant. De omgang met klanten is fijn, ze denken met je mee. Ik vind dit een fijne garage om de auto heen te brengen. Hun monteurs doen naar mijn idee altijd goed hun best om de auto's weer zorgvuldig op te leveren.

Alles goed

Helemaal top !

Bij het ophalen wordt er altijd netjes geadviseerd welk onderhoud of onderdelen er nog mogelijk aan zitten te komen voor een volgende beurt en dat is lang niet bij elke garage zo .. !

Is net en goed bedrijf!

Ik kom al ca. 40 jaar bij hen. Nette en correcte behandeling en gunstig qua prijs. !!

Duidelijk en transparant

Auto heen gebracht voor apk . Keurig gebeld over kosten en preventiefe reparatie,bij het ophalen was alles uitgevoerd en geen extra kosten want alles lag toch al los .

Perfect!

Altijd goede snelle service en ze leveren kwaliteit!

Professioneel en vriendelijk

Altijd weer goed advies en een goede service.

Top service klasse

Zeer goede service. Fijne monteurs

Je komt aan met motorstoring en men gaat gelijk de storing uitlezen. Twee dagen later auto gerepareerd.

super Team

Bedankt voor de snelle hulp.

Professioneel team

De Lavalstraat 6