Laden reviews...
143 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke personeel en de duidelijke kostenafspraken. De service is snel en de adviezen zijn duidelijk. De algehele ervaring is betrouwbaar en klantgericht.
Nooit geen klachten
11 July 2026
Ilse
Hoogeveen
Voor ieder probleem wordt een oplossing gezocht, die ik als klant passend vind. Top!
7 July 2026
Martin
Hollandscheveld
Betrouwbaar en altijd in eerlijk overleg wordt de reparatie van de auto verholpen.
2 July 2026
Jules Ronkes
Hoogeveen
Topservice! Onderhoud vakkundig uitgevoerd en prettig contact. Ik ben erg tevreden.
1 July 2026
Stijn
Hoogeveen
Snel en adequaat gehandeld. Neemt tijd voor de klant.
1 July 2026
J
Goede service vriendelijke medewerkers
24 June 2026
Benny
Hoogeveen
Goede service. Ze bellen altijd even als de prijs afwijkt van de oorspronkelijke afspraak. Eerlijke communicatie en goed geholpen. Zeker een aanrader!
17 June 2026
Barbara
Hollandscheveld
Weer goede service, goede kennis en dienstverlening.
16 June 2026
Hanny
Hoogeveen
Mijn F56 mini Jcw heen gebracht voor apk, kleine beurt, automaat spoeling en remvloeistof wissel. Kosten €778. Werd zeer vriendelijk behandeld, ze geven uitleg als je vragen hebt. Ze kijken de auto na dan bellen ze je over de kosten of als ze eventueel iets vinden. Goede service, vriendelijk personeel. Ik ga de volgende beurt of apk weer heen Een aanrader!
16 June 2026
Nick
Hoogeveen
Goede voorlichting en adviezen over de onderhouds zaken en uitleg over de gespecificeerde nota.
13 June 2026
leo
HOOGEVEEN
Mijn ervaring met de Hefbrug na het maken van een afspraak via mail, erg tevreden over de vastlegging hiervan. Autokeuring en een kleine jaarbeurt. Zijn erg tevreden over de wijze van overleg over kosten en meerwerk. Vriendelijke medewerkers, in ons geval was dat Patrick. Kortom de Hefbrug is een echte aanrader.
13 June 2026
Gerry
Hoogeveen
Goede garage met ervaren monteurs die verstand van zaken hebben.
12 June 2026
André
Hoogeveen
Prettig bedrijf, doen nooit moeilijk. Na beurten nooit problemen.
11 June 2026
Tineke
Hoogeveen
Vanmorgen de auto gebracht voor APK en een kleine onderhoudsbeurt met een kanttekening over het schakelen van de auto en een geluid bij de linker band voor. Smiddags keurig een terugkoppeling met adviezen voor extra onderhoud met de prijsopgave er bij, waarin de keuze geheel aan de klant zelf blijft. Vriendelijk geholpen en nette werkplaats. Een volgende keer breng ik mijn auto met een gerust hart weer langs. Dank voor jullie service!
8 June 2026
D
Hoogeveen
Super op de hoogte gehouden van de kosten en van de aankomende kosten
3 June 2026
Sjors Finkers
Hoogeveen
Al jaren klant, toppers van mensen en altijd goed in overleg voor een kleine of grote beurt + APK.
2 June 2026
Ruud
Hoogeveen
Zeer hulpvaardig. Zo snel als mogelijk is. Kundig. En belangrijk : zeer vriendelijk!!
29 May 2026
Piet Nicolai
Hoogeveen
Reparatie en kosten goed overlegd. Zijn klantvriendelijk
28 May 2026
Marga
De Wolden
Door van tevoren te bellen wat er aan mankeert en wat de kosten zijn/worden is een mooie bijeenkomst.
22 May 2026
henry pater
Hoogeveen
Kundige en vriendelijke vakmensen. Geweldige service.
21 May 2026
Pia
Hoogeveen
Al meer dan 10 jaar mijn vertrouwde adres voor mijn autoonderhoud.
16 May 2026
Hans
Hoogeveen
Goede service Leuke gasten en goed advies krijg je van ze
12 May 2026
Kla Ries
Apeldoorn
Ben er al meer dan 30 jaar klant , Dat zeg wel hoe ze werken.
12 May 2026
geert wolleswinkel
Hoogeveen
Vlotte service en goede adviezen
1 May 2026
Gerrit
Hoogeveen
Wederom geweldig geholpen door mensen met heel veel kennis en ervaring,
28 April 2026
Ap