goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd bereid om mee te denken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen.\r\nAuto s\'ochtends gebracht voor APK, rond 16:00 uur gereed gemeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het is een heel goed bedrijf staan altijd voor je klaar

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zowel mijn eerste contact enkele weken geleden als het vervolgtraject van de reparatie waren prettig, correct en vakkundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks dat jullie al gesloten waren kwamen jullie onze gestrande auto toch ophalen, dat is top service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gepassioneerd bedrijf, helpen snel en geven duidelijke uitleg over hetgeen zij willen doen of gedaan hebben. Zijn eerlijk en proberen niet met extra geld uit je zak te kloppen met **** reparaties.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk bedrijf, eigenaar heeft liefde voor auto\'s

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als een van de weinigen hebben jullie verstand van een 156 GTA en ik ben er al bij heel wat geweest. Het contact is soepel, dus ik kom wel terug.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijke mensen en zeer vakkundig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onder de motorkap van mijn auto kwamen rare geluiden. Mijn grootste angst was dat er mechanisch een hoop kapot was gegaan. Na een bezoek bij Autobedrijf van de Wereld bleek het te gaan om de olievuldop. Nadat deze vervangen was is het probleem verholpen. Menig ander bedrijf had de problemen elders gezocht. Ze hebben ook nog even gekeken naar mijn oliepijl en een litertje olie bijgevuld. Ik ben zeer aangenaam verrast. Wat een service en wat een nette prijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kundig, vakbekwaam, goede service, betrouwbaar, nette en eerlijke prijzen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage. Lastige reparaties toch goed voor elkaar. En ze verrassen niet met een hoge rekening.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima garage bedrijf. Snelle en naar mijn mening goede service.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze oude Ford KA voor APK gebracht, echter er kwamen zoveel punten uit dat de kosten geschat werden op 500-600 euro. Dat is deze auto eigenlijk niet meer waard. Daarom heb ik een second opinion gevraagd aan Mooren auto\'s. Zij bleken in staat om onze oude Ford Ka voor 93 euro te repareren en goed te keuren !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn auto bij van der Wereld gekocht en vervolgens ieder jaar terug voor onderhoud. Vriendelijk en snel, altijd goed geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede en snelle service

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage waar de mensen die er werken je kennen en direct tijd voor je maken.\r\nLeuke sfeer en cultuur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren een goede service

conservenweg 3

2371DT Roelofarendsveen

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.