Alles prima geregeld

Ik rij er graag een paar kilometer meer voor.

heel behelpuzaam & goede communicatie

de personnel hebben altijd behelpuzaam met onze en zijn goed communicatief sinds wij spreken een beetje de nederland. Eerlijke kosten/ snelle dienst ook.

Fijn bedrijf met kennis van zaken.

Ik heb een verlengde chevy van gekocht bij autobedrijf de wereld. Meer dan tevreden ben ik over de manier waarop ik geholpen ben. Ze hebben verstand van zaken, passie voor het vak en het aller belangrijkste, ze zijn eerlijk. Echt een aanrader!!

Vooraf duidelijk besproken wat het plan werd voor het onderhoud en ook volgens afspraak uitgevoerd.

Betrouwbaar en snel

Deze garage zegt wat ze doen (inclusief prijsopgave) en doen wat ze zeggen.

Geweldige en snelle service

Geweldige en snelle service. Leveren waar je naar vraagt.

een Werelds bedrijf

Goed en snel geholpen, denken mee in oplossingen.

Altijd super fijne service

Medewerkers zijn aardig, transparant en doen wat ze beloven.

Prima de luxe!

Prettige behandeling en uitstekende service, ook in het overleg over de werkzaamheden aan de auto. Prima!

Fijn bedrijf, duidelijk en goed overleg.

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, goed overleg wat wel en niet gedaan moet worden. Ik heb vertrouwen in dit bedrijf en dat is voor een leek als ik, heel belangrijk.

Snel, kundig en de prijs viel goedkoper uit

Vervanging van de koppeling. Alles werkt weer soepel voor een nette prijs. Ik ben een tevreden klant. Bedankt vd Wereld!

vertrouwd bedrijf , nette mensen.

ik ben al 25 jaar klant van deze garage. vakkundige mensen , goed advies en vriendelijke behandeling. goede service.

Prettig en aardig te woord gestaan

Het ervaart alsof ze begrijpen wat ik als autobezitter belangrijk vindt. Luisteren naar he vraag/opmerking.

De apk weer netjes uitgevoerd en vooraf gemeld welke reparatie gedaan moest worden. Ook goed advies over mogelijk komende zaken binnen 1 jaar en ook meteen vernieuwd na overleg. Prima, een zeer tevreden klant.

Bijzonder prettige garage die met de klant meedenkt

Wordt bijzonder prettig geholpen en er wordt meegedacht met de autobeleving van de klant.

prima contact en goede service

tijdens de reparatie werd er meer toekomstig onderhoudt ontdekt wat later alleen maar extra zou kosten en na overleg is dit direct ook maar gerepareerd. dat is netjes dat ze het melden.

Klant vriedelijk

Mee denken en oplossingen zoeken

Top!

Heel vriendelijk en behulpzaam. Denken mee en willen het probleem echt oplossen

Pro-actief, correct, service gericht.

Er wordt contact met mij opgenomen over onderhoud en apk. Vooraf wordt duidelijk vertelt wat de procedure is en voordat er reparaties worden uitgevoerd is er contact om overeenstemming te hebben over wat er wel en niet gedaan wordt.

Super 👍👍👍

Altijd correct en snel geholpen !

Duidelijke informatie prettige benadering. M.i. ook redelijke tarieven. Dik tevreden over het geheel.

Goede communicatie over problemen en kosten. Auto werkt weer perfect.

Goede uitleg

Wordt bij jullie al jaren lang naar alle tevredenheid geholpen.

Goede communicatie, en prettig in de omgang.

Prima service.

Afspraken worden nagekomen,

conservenweg 3

2371DT Roelofarendsveen

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.