Al jarenlang klant bij Semtexx. Consequent prima service en vriendelijke bediening!
Al jaren klant en al jaren supertevreden over Semtexx!
Bij vakgarage semtexx helpen ze je altijd tot het uiterste. Iedereen werkt hard en ze zijn altijd vriendelijk.
Heldere en zorgvuldige communicatie. Goede ingrepen op het geschikte moment en ook toekomstgericht meedenken.
Team overlegd goed, vroegtijdig en helder. Werk is accuraat en degelijk.
1e keer dat ik mijn auto niet naar een officiële dealer heb gebracht maar, naar mijn idee, is dit ook een bedrijf dat het vak verstaat.
Semtex is een hele fijne vakgarage. De mensen zijn vriendelijk en leggen goed uit wat er aan je auto moet gebeurenen. Koppelen waar nodig ook tussentijds terug. In alle opzichten is dit een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Niet voor niets partner van ANWB/Wegenwacht.
wordt altijd netjes geholpen en denken altijd met de klant mee. voor de juiste oplossing. prijs kwaliteit staat hier hoog in het vaandel.
Mijn rem maakte een gek geluid. Ik mocht de volgende dag al komen. Er is goed gekeken naar veiligheid van de remmen. Eerlijke prijs betaald! Blij mee!
Wederom ben ik fantastisch goed geholpen door Vakgararge Semtexx. Ze hebben alle moeite gedaan om de problemen die ik had met mijn auto heel goed te onderzoeken en de ontstane problemen met waterlekkage op te lossen. Via deze weg wil ik Vakagarage Semtexx enorm bedanken voor alle hulp die ze mij geboden hebben afgelopen periode. Ik heb wederom een geweldig fijne auto.
Vakmanschap gekoppeld aan klantvriendelijkheid en dat voor een zacht prijsje!
Vlotte diagnose en reparatie en heel aardige mensen !
Semtexx verleent prima service, vriendelijk personeel en vriendelijke eigenaren. Geen verassingen betreffende de onkosten van de te verwachten reparaties. Alles wordt duidelijke en helder naar de klant gecommuniceerd.
Altijd prettig, denken mee, leggen het probleem goed uit.
Alles wordt prima uitgelegd en ik wordt op de hoogte gehouden van onverwachte reparaties en de afhaaldatum
Altijd fijne service bij Vakgarage Semtexx. We hopen nog lang van jullie diensten gebruik te mogen maken!
Verlenging v pechhulp na mailtje weer bijzonder snel geregeld voor een ,hopelijk , pechvrij jaar.
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald. En ben super tevreden ermee. Deze heb ik moeten aanschaffen nadat ik vorige week mijn auto total loss heb gereden. Ik erg goed geholpen, top.
Helemaal top
Vakmensen vriendelijk personeel je wordt snel geholpen en ze denken met je mee