perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben langs geweest voor een airco reparatie. Alles prima verlopen. Airco doet het weer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een lekke voorband. Werd direct geholpen door Semtexx. Super.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super garage! Altijd eerlijk en denken met je mee. Nooit negatieve ervaringen gehad dus ik ben zeer tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gebracht voor beurt en APK.\r\nKeurig vooraf een tijdens de dag geïnformeerd over de kosten. Ik kon zelf kiezen of een wat er gedaan mocht worden.\r\nAan het eind van de dag werd ik weer hartelijk verwelkomd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima autobedrijf, vriendelijke medewerkers, goede service!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij komen al jaren bij dit bedrijf en zullen dit ook zeker nog jaren blijven doen. Zeer goede service voor een hele nette prijs. Hebben ons ook al meerdere malen uit de brand geholpen. Staan altijd voor je klaar. Denken altijd mee om tot zo goed mogelijke oplossingen te komen. In een woord. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig in omgang, goede service en prijs/kwaliteit is goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen met autobedrijf zijn prima!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Semtexx is een autogarage waar ik graag heen ga. Ze behandelen je heel erg netjes en zijn erg vriendelijk! Ik voel me dan ook erg op mijn gemak daar. Wanneer je vragen hebt helpen ze je altijd waar ze kunnen. Prijs en kwaliteit zijn perfect, en heb ik nergens anders zo mee gemaakt. Ze denken mee met de klanten en zijn dan ook goudeerlijk om het voor de klant zo goedkoop mogelijk te houden! Bakje koffie... altijd!\r\n\r\nLaatst had ik pech met mijn auto. De ANWB bracht mij naar Semtexx toe.\r\nIk vroeg aan hem, ken je Semtexx?\r\n“Ja die ken ik wel, heb ik medere mensen heen gebracht, en ze zijn vol lof over autobedrijf Semtexx! Heb alleen maar goede verhalen gehoord” \r\nDit zegt meer dan genoeg!\r\nVoor mij is Semtexx DE autogarage en zal dan ook altijd met de auto in onderhoud blijven! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, goed advies, heldere communicatie!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed ,je kunt er uitstekend terecht voor reparatie ,apk en onderhoud.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flexibel, meedenken en prettig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, vriendelijk personeel, er wordt met de klant meegedacht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Semtexx is een klein! bedrijf, staan altijd voor je klaar.\r\nPrima service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder servicegericht, klantvriendelijk en dan lukt het ze ook nog om je auto goed te onderhouden en te repareren. Ik weet niet wat ik nog meer zou willen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, van te voren prijs bekend en afspraak is afspraak

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel en vakkundige garage met een klantvriendelijk tarief.

De Stoven 23 A

7206AZ Zutphen