goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage:\r\n+ duidelijke, persoonlijke en correcte communicatie\r\n+ uitstekende service\r\n+ altijd ruimte voor een spoedje zoals een koplamp vervangen\r\n+ prima vervangend vervoer\r\n+ altijd tijd voor een praatje\r\n+ tot slot uiteraard vakkundige aanpak voor een alleszins redelijke prijs, helemaal in vergelijking met een merkgarage

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig en gelukkig ook meedenkend, zodat er ook in mijn belang gezocht wordt naar de goedkoopste oplossing die niets afdoet aan de betrouwbaarheid van de reparatie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn prima. Eerlijk bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, vriendelijk, snel, accuraat en deskundig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt altijd netjes gebeld als er punten aan de auto zijn, die vooraf niet bekend waren. Goed en eerlijk overleg met de klant over aandachtspunten op termijn. Kortom een hele tevreden klant!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hier laat je de auto graag achter voor reparatie of onderhoud

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende, snelle service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zo klantvriendelijk dat je bijna vergeet dat je voor je auto bent gekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan voor je klaar wanneer nodig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service en medewerking en ook nog eens onder garantie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig, netjes en betaalbaar. Ik kom er al jaren en ben uiterst tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, duidelijk dingen afspreken en bellen voor ze beginnen met maken. Wat de kosten dan zijn en of het de auto waard is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds enkele jaren ga ik, tot volle tevredenheid, voor onderhoud van de auto naar deze garage.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn accu had het begeven en ook mijn remlicht had het begeven bleek onderweg naar de garage.Had niet gebeld,maar er direct heen gereden,binnen een mum van tijd geholpen,super service,heel blij mee.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kundig en duidelijk advies!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed ! Vriendelijke, persoonlijke bediening.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima...heldere info en vooraf overleg over reparatie bij apk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima kwaliteit prijs verhouding en een zeer snelle deskundige service!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom fantastisch geholpen door het team van autobedrijf Semtexx. Mijn auto was toe aan 4 nieuwe banden doordat ze volledig versleten waren. Door de geweldige service van semtexx was ik heel snel weer veilig op weg. Ook super dat er altijd alles in het werk wordt gesteld om je weer op weg te krijgen door een leenauto beschikbaar te stellen! Realistische prijzen en topservice, dat is waarom ik voor Semtexx kies!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend, denken mee en doen goede voorstellen. Vervangen niet standdaard onderdelen als computer wat aangeeft maar testen het uit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf vriendelijk en deskundig.\r\nKom er al jaren en ben zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig in overleg diagnose gesteld, makkelijke communicatie. Nette garage!

De Stoven 23 A

7206AZ Zutphen