goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd snelle en deskundige service. Kom al jaren bij Semtexx voor APK en reparaties en ben een zeer tevreden klant.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke, kundige, betrouwbare mensen.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Áltijd klasse, wel of geen afspraak de toppers van dit bedrijf staan klaar voor je. Denken mee en geven advies. Wat mij betreft krijgt Semtexx 5 sterren....!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, betrouwbaar en een luisterend oor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel vriendelijk personeel, auto komt weer blinkend schoon terug, ook de matten zijn gestofzuigd. Je wordt altijd gebeld om te overleggen als ze iets tegenkomen wat ‘extra’ is, zodat je niet onverwachts een hogere rekening hebt.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supergoed, deskundig, snel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig en betrouwbaar bedrijf. \r\nAlle lof voor service adviseur Geert Ladan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb alleen goede ervaringen met Semtexx. \r\nDat mijn auto vakkundig wordt onderhouden en gerepareerd is eigenlijk vanzelfsprekend.\r\nSemtexx communiceert daarnaast ook duidelijk en eerlijk; daar zit voor mij het grote verschil met andere autobedrijven

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige en objectieve vakgarage. Communicatie is direct en duidelijk. Ik wordt serieus genomen en er wordt met mij meegedacht.Ik kan iedereen deze garage aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage die altijd overlegd wat de kosten zijn en wat er aan de auto moet gebeuren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede service, vriendelijk personeel. Doe elk jaar apk en beurt altijd goed. Prijs ook prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zorgvuldige analyse en aardige en deskundige mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, duidelijk en snel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn positief. Het uitvoerende werk is goed. Afspraken worden nagekomen en de medewerkers zijn vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan altijd voor je klaar.\r\nZoeken naar ruimte in de agenda bij hulpvragen.\r\nWerknemers hebben een groot sociaal inlevingsvermogen.\r\nBij narigheid van welke aard dan ook (privé omstandigheden of technische problemen) zoeken zij met jou naar een oplossing.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend net, klantvriendelijk en deskunig bedrijf! Fijn advies en nemen uitgebreid de tijd voor de klant. Ze doen net ene dat stapje meer!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Semtexx is een professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Ze nemen altijd contact op over de kosten van de te ondernemen werkzaamheden zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Kortom, zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service, klantvriendelijk personeel en duidelijke uitleg van gedane werkzaamheden.

De Stoven 23 A

7206AZ Zutphen