Erg vriendelijk en gastvrij ontvangst en informerend gesprek. Dag erop terug gekomen en direct geholpen en mijn probleem verholpen Erg fijne, relaxte en ontspannen sfeer. Heb mijn dank daarvoor ook meteen uitgesproken
Prettig contact. Reminder voor de APK. Netjes overleg en communicatie Prima afhandeling
Altijd netjes en vakkundig
Top service! Transparant, vriendelijk, eerlijk.
Wat een fijne garage het hele team is top! Vertrouwd en je wordt fantastisch geholpen. Waar je nog een bloemen krijgt met een nieuwe aankoop van de auto zelfs dochter werd verrast met een knuffel. Een echte aanrader deze garage!
Klantvriendelijk, duidelijk, meedenkend en servicegericht...gewoon top
Prettig bedrijf
Al verschillende auto’s gekocht bij Semtexx en altijd goed geholpen. Goede service, vakkennis en heel wat voordeliger dan de dealer. Bovendien allemaal aardige mensen die je klantvriendelijk te woord staan.
Super fijne garage snel en duidelijk informatie
Der werd voorstel gedaan en in overleg werd de opdracht uitgevoerd .
Prima service, ik kom hier al een aantal jaar en word iedere keer prima geholpen. Er word door iedereen mee gedacht om tot de beste oplossing te komen.
Geen
Deskundig vakwerk, goede communicatie en heel klantvriendelijk. Altijd welkom als klant. Topbedrijf!
Ik was vorig jaar bij de APK al gewaarschuwd voor een prijzige reparatie die eraan zat te komen. Helaas kwam er dit keer nog wat meer bij maar ik ben steeds op de hoogte gehouden en kon kiezen of ik de nodige vervangingen in 1x wilde doen ook het spreiden. Ik heb gekozen voor alles in 1x en rij nu weer in een heerlijk veilig autootje, die gepoetst voor me klaarstond. Kom maar op met de winter.
Wat je verwacht van de term Vakgarage kan je hier vinden. Kundigheid en vriendelijkheid, wordt de tijd voor je genomen en de prijs is ook nog eens prima.
Zo blij met deze garage, altijd vriendelijk, betrouwbaar, staan altijd voor je klaar. En echte vakmensen
Denken met je mee, Klantvriendelijkheid is top, goede garage met vriendelijke mensen.
Wij zijn zeer tevreden over het contact, de kwaliteit en de bereikbaarheid van onze vakgarage. Altijd even vriendelijk en klantgericht. Irma Kamphuis
Een vakgarage met deskundig personeel en oog voor de klant.
Auto voor jaarlijkse APK en beurt laten checken. Keurig een kostenplaatje gekregen en laten uitvoeren. En zoals altijd wordt de auto weer spik en span opgeleverd. Fijne feestdagen!!
Altijd vriendelijk als je komt en weten altijd wel mee te denken. Bellen altijd voordat ze met reparatie beginnen.
Ik heb er een auto gekocht en in alles prima geholpen en geadviseerd. Prima ontvangst door prettige mensen. Zelfs in de garantie periode klantvriendelijk en snel geholpen
Zeer tevreden met semtexx. Fijne garage en vriendelijk personeel die de auto snel weer gemaakt hebben
prettig geholpen, klantvriendelijk Geen op/aanmerkingen verder