Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven Semtexx een lovende beoordeling met duidelijke communicatie en realistische prijsindicaties. Het team wordt aangemerkt als vriendelijk, professioneel en oplossingsgericht. De service wordt als efficiënt en tijdig ervaren, met aandacht voor de klant. Samengevat vormt Semtexx een betrouwbare partner die waar voor zijn geld biedt en een prettige klantbeleving oplevert.
Al jaren klant bij Semtexx. Beveel het iedereen aan.
6 July 2026
Tim
Zutphen
We zijn nu al enkele jaren klant bij Semtexx, en altijd naar volle tevredenheid. Klantvriendelijkheid, service, eerlijkheid en de drive om voor iedere klant het juiste te doen is wat de dienstverlening hier kenmerkt. We hebben in de jaren meerdere keren met een auto die vanuit een andere garage kwam bij Semtexx de boel echt kunnen aanpakken. Denk aan onzichtbare schade waardoor er lekkage in de auto was. Bij Semtexx keken ze verder en dachten van begin tot eind mee om dat probleem te vinden en op te lossen. En zo zijn er voorbeelden genoeg. Keep up the good work!
22 June 2026
Myrna van Hensbergen-Broeks
ZUTPHEN
Vooraf makkelijk afspraak kunnen maken. Op dag zelf ons busje op tijd ingeleverd en was ook mooi dezelfde dag klaar.
16 June 2026
Petra
Bleumink
Sinds een jaar of 3 is mijn auto in onderhoud bij Semtexx. Dit verloopt prettig. Ik word goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn en de prijsindicaties vooraf zijn realistisch. Bovendien zijn de mensen van Semtexx prettig in de omgang, waardoor ik altijd met een fijn gevoel mijn auto weer ophaalt.
22 May 2026
Ad
Zutphen
Leuke ontvangt proefrijden zonder poespas Leuk bedrijf.
15 May 2026
Prettig en snel geholpen
15 December 2025
Bob
Zutphen
Wordt altijd goed geholpen en denken echt met de klant mee, komen altijd met een oplossing
15 November 2025
Jurgen
Zutphen
Goede app, vakkundig geholpen. Prijs/ kwaliteit goed
5 November 2025
Monique
Warnsveld
Fijne garage met vriendelijke en vakkundige service. Aflevering auto volgens afspraak, zeer content mee!
4 October 2025
Mariëlle Witjes
Lathum
Goedemiddag, Alweer ruim 5 maanden geleden is het dat ik mijn auto bij Semtexx gekocht heb. Ik kan niet anders zeggen dan dat het mij bijzonder goed bevallen is. Zelf woon ik op een kleine 2 uur afstand, dus onderhoud doe ik dicht bij huis. De auto, een Lynk&Co, die ik gekocht had en heeft het mooiste kenteken van alle auto's die ik ooit gehad heb, P-888-PK. De klantvriendelijkheid, de openheid/eerlijkheid, niet van die te joviale praatjes, gaf mij een ontzettend goed gevoel. Ik koop niet ieder jaar een andere auto, dus het gevoel vind ik best belangrijk. Het gereed maken van de auto, voorzien van 2 nieuwe voorbanden terwijl de oude nog niet helemaal af waren. De service m.b.t. het voldoen van de betaling zal ik nooit vergeten (Ik kan niet te veel in detail treden haha). Al met al, kan ik ik één ieder aanraden om hier te kijken voor een auto en er één te kopen.
27 August 2025
Onne
Enkhuizen
Professionele medewerkers die meedenkend en alles goed oplossen Vakkundig snel kwalitatief goed team.
4 August 2025
E Verbeek
Zutphen
Voor onderhoud afspraak gemaakt. Netjes gebelt wat ik kon verwachten
31 July 2025
Gj
Zutphen
Kwam gewoon even langs om mijn bandenspanning te checken. Bleek er een grote bout in mijn band te zitten. Band geplakt en kon zo weer door. Dit allemaal zonder echte afspraak! Was heel fijn!
23 July 2025
Ernst
Zutphen
Ik heb in juni '25 een occasion gekocht bij deze garage. Vanaf begin vriendelijk ontvangen en auto werd keurig gepoetst opgeleverd terwijl ik geen afleverbeurt had afgenomen. Kreeg ook nog een bosje bloemen mee. Helaas had ik de pech dat binnen 3 weken de auto een mankement vertoonde waardoor ik niet verder kon rijden (lekkage koelvloeistof). Kan natuurlijk gebeuren bij gebruikte auto, het is voor mij veel belangrijker hoe de garage daar dan mee omgaat. Het was niet helemaal duidelijk of het probleem al aanwezig was bij aanschaf of niet. Semtexx nam haar verantwoordelijkheid en heeft de auto in reparatie genomen en na overleg hebben we overeenstemming bereikt over de kosten (waarbij Semtexx verreweg het grootste deel heeft betaald). Ik zou zo weer een auto aanschaffen bij deze garage.
11 July 2025
Jarno
Arnhem
Goed snel en deskundig
4 July 2025
Ben Heus
Dieren
Alleen de koffie kan wat beter
24 June 2025
Jan
Zutphen
Mijn auto startte niet meer, met hulp van de ANWB mijn auto bij Semtexx gekregen. Heel vriendelijk geholpen door Geert, die kon geen toezeggingen doen maar zei wel dat ze hun best gingen doen om bij uitval mijn auto te repareren. Twee weken later was alles geregeld, inclusief bestellen vervangende onderdelen en inleren van een systeem bij een derde partij. Super service!!
20 June 2025
Martijn
Zutphen
Mijn auto moest geflushed worden volgens de ANWB. Uitgelegd dat ik inde week van een overlijden zit van mijn ex. En day maandag de uitvaart is.De jongens zijn even door gegaan om de auto te repareren zodat deze weer paraat is voor mij. Ik ben jullie erg dankbaar!! Wat een service!!
20 June 2025
Ada
Zutphen
Fijne en klantgerichte benadering. Kloppende prijsopgave.
3 June 2025
D
Nijhof
Ongepland langskomen en met verse ruitenwisserbladen gemonteerd en wel weer de weg op. Helemaal geweldig.
27 May 2025
Rafoe Rademaker
Zutphen
Goede en vriendelijke afhandeling van de problemen betreffende reparaties.
21 May 2025
Cor Garretsen
Zutphen
Super goede vakgarage altijd vriendelijk personeel denken mee met de klanten.en proberen altijd meteen te helpen,ook mooie wachtruimte met WiFi en zeer goede koffie
17 May 2025
Jurgen hinrichs
Zutphen
mijn auto werd afgekeurd en de reparatie zou ruim 900 euro gaan kosten .. ik zei nee bedankt dat is me die auto niet meer waard . dat ik voor de APK moet betalen is logisch maar waarom moet ik voor het afmelden dan nog betalen ?? is dat afmelden niet bedoeld om de rdw de kans te geven om een controle uit te voeren ?
Beveelt niet aan
26 April 2025
Frans
Beste Frans,
Jammer dat u ons een onvoldoende geeft terwijl wij daar niets aan kunnen doen.
Wij zijn verplicht uw auto af te melden onafhankelijk of deze goed gekeurd of afkeur gekeurd is.
Dit omdat uw auto bij onterechte afkeur dan ook in een steekproef kan vallen bij de RDW en zo dus wordt voorkomen dat wij uw auto onterecht zouden kunnen afkeuren.
Dus eigenlijk een extra bescherming voor de klant, vandaar dus het afmelden.
Wij hopen dat de onduidelijkheid zo een beetje weg is genomen.
Mvg
Vakgarage Semtexx