Hele mooie auto gekocht voor een mooi prijsje. Ik werd hartelijk ontvangen zelfs na sluitingstijd. Ze waren eerlijk over alles en hebben mij zo veel mogelijk informatie gegeven over de auto. Al met al top service!
Eindelijk de stap maar eens genomen om in plaats van zelf de auto te wassen en beetje te poetsen, nu eens professioneel te laten aanpakken. Ik herkende m'n auto niet meer terug, alsof ie opnieuw gespoten was. De diepe glans was briljant, spiegelgladde lak, lakverzegeling erbij voor jarenlang plezier. Absolute aanrader dit. Professionele lui, scherpe prijzen en heel hartelijke service.
Na meerdere offerte aanvragen bij bedrijven te hebben gedaan, ben ik uiteindelijk uitgekomen bij Slot Exclusive. Er werd uitgebreid toelichting gegeven op de uitgebrachte offerte en het afgeleverde werk (blinderen van alle ruiten achter de B-style) ziet er uitstekend uit. Als extra prijs optie had ik ook het blinderen van de ruiten voor de B-style aangevraagd, maar twijfelde zelf of dit wel het gewenste effect zou hebben. Slot Exclusive raadde mij toen aan om deze optie bij twijfel (ook al hadden ze dit wel aangeboden), niet te doen. Een eerlijk antwoord waaruit blijkt dat kwaliteit en klant ervaring voor dit bedrijf belangrijker zijn dan zoveel "mogelijk omzet draaien".
• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina