perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer duidelijke afspraken. Aardige en eerlijke vaklui

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam kijken voor een auto, die ik online had gezien. Mochten gelijk een proefrit maken om te kijken of die beviel. Werden vrijwel direct geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed en vertrouwd een auto kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijke onthaald bij aankomst.\r\n\r\nGoed geadviseerd, kennis aanwezig. \r\n\r\nErg klantvriendelijke. Niet opdringerig, hebben alle tijd voor je als klant. Dit geeft een welkom en fijn gevoel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaring met dit bedrijf is gewoon positief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijk en blij met mijn aankoop!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Galema & de Boer is super positief. Service en deskundigheid is helemaal top.\r\nWij mij positief verraste was het taartje met daarop een foto van onze net aangekochte auto, Leuke blijk van waardering!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs hier en prachtige auto gekocht en de eigen auto ingeruild. \r\n\r\nKlantgericht, geen (verkoop) praatjes maar een nuchter en eerlijk verhaal!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlot en servicegericht wat betreft zoekopdracht en aflevering en nazorg

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een paar weken geleden een 2e hands auto gekocht. Zijn vriendelijke mensen die mij zeer goed geholpen hebben. Geen opdringerige verkopers zoals ik ze in het verleden wel ben tegengekomen.\r\nZeer tevreden met mijn nieuwe auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige en snelle service. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Galema & De Boer neemt alle tijd voor je en wil met je meedenken. Wij zijn meer dan tevreden!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb twee weken geleden een auto bij Galema en de Boer gekocht. Het voelde gelijk goed. Ik kwam binnen er werd naar mij geluisterd en mijn vragen werden deskundig beantwoord. Hierdoor de prachtige aankoop. Bedankt mannen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf noflik en correct.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg blij met mijn nieuwe auto, service goed. het klikte meteen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste autootje gekocht bij Galema & de Boer Auto’s, een Renault Twingo! De service tijdens onze onderhandelingen was super en de verkoper was erg vriendelijk en duidelijk.\r\n\r\nVeel contact gehad met Galema via telefonie, marktplaats en persoonlijk. Alle keren als goed en zeer professioneel ervaren!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door de korte lijntjes en no nonsens mentaliteit zijn wij erg tevreden met de koop van onze nieuwe auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst met een zakelijke inslag. Het was prettig om met Arjan en Ivho zaken te doen.Als je eens in de 16 jaar een andere auto koopt heb je geen grote ervaring. Als extra een normale cric en gevarendriehoek gekregen. Dus een correcte service. Graag maak ik van de service gebruik als dat nodig mocht zijn.\r\nVriendelijk groet van fam. Broeren uit Bolsward. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nette auto gekocht, goede service.

Eniggaburren 14

8711HP Workum