Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik heb gereden met santoucha, echt een top intructeur! Een aanraden!
10 November 2023
Alper
Spijkenisse
Ik voelde mij erg op mijn gemak ik de auto. Ik kon alles vragen en aangeven, er werd serieus naar mij geluisterd. De auto’s reden erg goed.
31 October 2023
Naomi
Hoogvliet
Gezellig en serieuze lessen gehad, in 1 keer geslaagd. Helemaal top!
21 October 2023
Dominic
Hoogvliet
Ze gaf hele duidelijke instructie en kon goed uitleggen hoe en wat er anders kan
20 October 2023
Ilona
Hoogvliet
Alles helemaal top! Erg aan te raden!
20 October 2023
Duuk
Lelystad
Bij aankoop van mijn pakket werd het examen gelijk ingeplant. Ik heb van 2 instructeurs les gehad en ze waren beide erg goed in feedback geven tijdens en na de lessen. Uitendelijk niet in 1 keer geslaagd, maar omdat de examens steeds snel ingeplant konden worden toch zo snel mogelijk mijn rijbewijs gehaald.
27 September 2023
A
Lelystad
erg leuke rij instructeurs, maken de lessen erg leuk.
19 August 2023
Jayden
Lelystad
1basis is een goed rijschool om in een keer te slagen voor je rijbewijs.
17 August 2023
Vincencio
Almere
Ik vond het wel een leuke en gezellige rijschool vooral de instructeur was gezellig voorde rest was het gwn perfect
16 August 2023
Gurkan
Hoogvliet Rotterdam
Top top top gewoon in 1 keer behaald Had een hele lieve rijinstructeur (ashish) Beter had het niet gekund Dankjewel
7 August 2023
Rachel Ceder
Almere stad
Fijne ervaring
15 July 2023
Max
Almere
Het fijne aan deze rijschool vind ik dat je binnen korte tijd een examendatum in kan plannen en dit ook natuurlijk efficiënt ingevuld wordt met de rijlessen. De rijinstructeurs zijn een ieder super behulpzaam en zeer professioneel. Daarnaast bieden ze ook super gave auto’s aan en die rijden perfect! Met andere woorden, echt een aanrader!
20 June 2023
Brandon
Almere
Ben erg goed begeleid door Anisha en Amrish tijdens de fijne gezellige lessen
9 June 2023
Amaya
Lelystad
het was een geweldige tijd met de rijlessen en de rij leraren , voor de rest goed gecommuniceerd en snel een les ingeplant
7 June 2023
Emran
A place to be Strijders
5 June 2023
Donald
Lemmer
Prima ervaren. Alles is goed geregeld en duidelijke afspraken worden nagekomen. Ik beveel deze rijschool zeker aan!
3 June 2023
Aryan
Almere
Erg fijn en duidelijke instructeurs waarbij ik de lessen zeer positief ervaren heb. Mede dankzij hem binnen 16 weken mijn rijbewijs gehaald.
14 May 2023
Yasin
Almere
Zeer ruime tijdstippen om de lessen in te plannen en goede duidelijke uitleg gehad! Geslaagd voor mijn tussentijdse toets en rijbewijs in 1 keer!
10 May 2023
Laura
Almere
Geslaagd bij 1BASIS met fijne, rustige rijinstructeurs die goed luisteren naar je
5 May 2023
S
Almere
Erg goed..kreeg de beste Engels sprekende chauffeur Ashish met een zeer comfortabele auto. Sterk aanbevolen
2 May 2023
Sugandh
Lelystad
Komt heel relax over, laat me zelfverzekerd voelen. Echt heel erg bedankt!
21 February 2023
Gamal el toukhy
Almere
Goed overlegd met mijn uren en examendatum Vriendelijk en leuke instructice anisha gehad Heeft mij echt in 5 dagen geholpen om mijn rijbewijs te halen snelle service.
20 February 2023
Quinrich
Almere
Heb me altijd veilig gevoeld naast de instructeur, ze geven je altijd tips over hoe je beter kan gaan rijden en beter kan anticiperen op gebeurtenissen. Heb de rijschool altijd erg fijn gevonden en de auto’s rijden ontzettend goed. Altijd goed contact met de instructeur gehad en zelfs een band opgebouwd, vind het jammer dat ik weg ga nu, maar aan alles komt een eind, en dit keer een goed eind! Bedankt voor alles.
10 January 2023
Younes
Almere
Ik heb het enorm naar mijn zin gehad in mijn tijd dat ik hier heb gereden. Mijn instructeur die heeft vanaf de proefles tot het examen altijd afgestemd op hoe snel en hoe goed ik dingen leer wat ervoor heeft gezorgd dat ik vlot en nog goedkoop uit ben gekomen. De eerste keer dat ik het examen heb afgelegd was ik helaas gezakt, maar na het doorgenomen te hebben met de instructeur heb ik ingezien waar mijn fouten en gebreken zaten en heb ik het de tweede keer toch gehaald. Ik raad deze rijschool aan voor mensen zonder, weinig en al veel ervaring achter het stuur, maakt niks uit hoe je het doet, er word altijd op jou afgestemd.
5 January 2023
Giorgio
Lelystad
duidelijk en leuke ervaring. heel veel dingen geleerd
4 January 2023
gyano
lelystad
Een goede rijopleiding is de 1ste BASIS voor een veilige toekomst op de weg.(vandaar onze naam)
Bij onze rijschool zult u zich zeker op uw gemak voelen. De instructeurs en instructrices geven namelijk op een betrokken en prettige manier les. U bent voor ons niet zomaar een cursist, maar een individu met eigen behoeften, wensen, ervaring en misschien wel angsten. U kunt kiezen uit een breed scala aan pakketten, waardoor iedereen een leertraject op maat krijgt.
Door onze unieke eigen aanpak en lesmethoden kunnen wij de tarieven laag houden. Daarnaast heeft u bij ons simpelweg minder lessen nodig. En wie dat wil kan bij ons zelfs in termijnen betalen zonder enige extra kosten.
Olympiaweg 28 A
3077AL Rotterdam