Goede service!

Erg goed geholpen door Lars! Denkt mee en adviseert goed.

Top garage

Vriendelijk, eerlijk, een goede garage om een auto te kopen. Hij is eerlijk over de staat van de auto verkoop geen barrels. Aanrader

Klantvriendelijk en wist waar hij het over had.

Vriendelijke en vlotte service

Leuke auto gekocht en vlot afgeleverd. Vriendelijk personeel.

Zeer tevredev

Goed en snel geholpen. Vriendelijke mensen!

Zeer betrouwbare garage

In juni een tweedehands auto opel agila gekocht we zijn intussen 2 maanden verder en 4000 km mee gereden wat míj is verteld over deze auto is uitgekomen volgende auto als ze hebben wat ik zoek beslist weer bij deze garage

Zo tevreden dat we 2 klanten door verwezen hebben.

Zeer deskundig, vriendelijk, behulpzaam kortom Top!!!

zeer goede ervaring!!

ondanks het van mijn kant wat vertraging op liep zeer prettig contact en een goede service!

Vriendelijk en service gericht

Heeren Auto straalt vertrouwen uit en ze komen hun afspraken na. Kleine onvoorziene zaken worden snel geregeld. Een absolute aanrader en een veilig bedrijf om een occasion te kopen.

Na het overlijden van mijn partner heb ik voor het eerst zelf een auto gekocht. Geen idee wat daar allemaal bij komt kijken. Ik had mijn zien dus niet voorelkaar , maar Lars heeft mij daar gelukkig doorheen geleid. Daarnaast bevalt de auto ook nog eens goed.

Prettige aankoop Volkswagen Eos

Ik heb tijdens de aankoop van een Volkswagen Eos van begin tot eind goed contact gehad met Heeren Auto en ben blij met de auto.

Echt een top bedrijf

Tijdens de koop van een auto was ik verast hoe wij te woord gestaan werden door de eigenaar. Ook de aankoop van onze nieuwe auto was zo geregeld en netjes afgehandeld . Nogmaals bedankt voor deze service

geweldig

Dit bedrijf heeft bij mij een geweldige indruk achtergelaten

Snelle, correcte klantvriendelijke, afhandeling

Fijne duidelijke hulpvaardige behandeling bij de aankoop van een occasion

Prima garage. Goede service!

Fijne garage, we worden altijd goed geholpen. Goede service en goede kwaliteit.

Snel en klant vriendelijk

Kleine beurt was snel geregeld. Ik kon 's middags de auto gewoon weer gebruiken. Medewerker was klantvriendelijk.

Prima geholpen.

Mijn eerste ervaring was meteen een hele goede ervaring. Ik werd snel geholpen en kreeg een leen auto mee. Vervolgens werd ik keurig geïnformeerd over het mankement en de prijs. De volgende dag was hij klaar en werd mij uitgelegd en getoond wat er vervangen was en waarom. Prima garage!

Snelle, goede service!

Kon nog met spoed terecht voor een APK'tje. Altijd snel geregeld en fijn overleg v.w.b. de herstelwerkzaamheden. Top!

Zeer tevreden met de verleende service!

Na het repareren van de uitlaat constateerde de monteur dat de koppeling erg slecht werkte. Na een duidelijke uitleg, in overleg besloten om de koppeling te vervangen. Erg tevreden over dat ze dit probleem voor hebben gelegd en hebben opgelost voor een zeer schappelijke prijs. Het verschil is zeer duidelijk te merken. Ik kom hier dan ook zeker terug.

Service en kwaliteit absoluut top

gewoon goed en duidelijk zaken doen!

GOED

Snel en eerlijk!

Niet kletsen, maar vuren mentaliteit

Bij Heeren Auto een Fiat 500C gekocht. Ik moest er een eind voor rijden dus voor mij was het van belang dat de vooraf verstrekte telefonische informatie klopte. Aan de telefoon kreeg ik al een goede indruk van het bedrijf en toen ik voor aanvang van de reis informeerde of de auto nog steeds te koop was bleek Heeren Auto de Fiat al helemaal afleverklaar gemaakt te hebben. Een paar nieuwe banden, een beetje onderhoud en een paar nieuwe pakkingen en een nieuwe APK. Na een korte proefrit was het duidelijk, niets mis met de Fiat. En na een snelle en wederzijds respectvolle onderhandeling is de 500 direct overgeschreven en meegegaan naar het noorden van het land. Hier wordt op een eerlijke manier geld verdient.

Fijne garage. Goed en duidelijk geholpen met de aanschaf van onze auto

We zijn keurig netjes en vriendelijk geholpen en hebben een hele fijne (voor ons nieuwe) auto. Dankjewel!

Molenstraat 27

4756BA Kruisland

Over Heeren Auto

Over Heeren Auto In 2008 zijn wij, vader en zoon begonnen met ons eigen bedrijf. In eerste instantie alleen in het in en verkoop van Occasions. Niet veel later kwam hier automatische onderhoud en reparatie bij. In 2009 begonnen wij met Onderhoud en Reparatie dat nog steeds drukker en drukker word. In 2012 werd ons de mogelijkheid aangeboden om in de aanpandige loods een kleine werkplaats te maken. Deze bevat een hefbrug (inmiddels vier) en een APK straat om thuis ook de APK te kunnen keuren.