Filters

10

10

ikben teverden

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was voor de eerste keer een hele positieve ervaring

Alles ging naar wens zoals we hadden afgesproken. En we kregen ook nog een set winterbanden voor onze Peugeot.

 • Aanbevelen? Ja
6

Vlotte afhandeling, maar wel slordig

Auto bekeken en proefrit mee gemaakt. Rapportage kilometerstand was aanwezig, maar gaf als oordeel "onlogisch". Dit verraste de verkoper, maar werd uiteindelijk afdoende verklaard. Met enige op- en aanmerkingen de koop gesloten. 1) water in kofferbak, lekkage. Dit is gerepareerd bij aflevering 2) geldig APK formulier ontbrak 3) radio moest nog geactiveerd worden Na overdracht kwamen diverse problemen aan het licht - geldig APK formulier ontbrak nog steeds - verlichting, remlichten en richtingaanwijzer functioneerden niet meer goed - ventilatiesysteem/verwarming werkte niet meer goed Op verzoek van A1 ocassions heb ik zelf een geldig APK formulier opgehaald bij een nabij gelegen garage die de auto gekeurd had. Daarnaast heb ik op verzoek van A1 occasions rechtstreeks een afspraak gemaakt bij de garage die de radio geactiveerd en de lekkage gerepareerd had. De verlichtings- en ventilatieklachten bleken achteraf inderdaad veroorzaakt te zijn tijdens de lekkagereparatie en de radiocodering. Eindconclusie: ik ben in bezit van een auto die aan mijn wensen voldoet. A1 Occasions heeft mij telkens netjes te woord gestaan en vlotte oplossingen aangedragen, maar meer zorgvuldigheid en controle vanuit A1 occasions en de partners had alle gedoe na aflevering kunnen en moeten voorkomen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede ervaring

Had het gevoel dat ik eerlijk ben geholpen en ben blij met mijn autootje.

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk en transparant bedrijf.

Prettig ontvangen en prima afhandeling van aankoop. Diverse afspraken gemaakt die netjes via email werden bevestigd en belangrijker nog ook goed werden nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk, vlot, veel keuze, betrouwbaar.

Snel en goed geholpen, goede service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima bedrijf

Prima bedrijf, auto tot nog toe prima in orde. Nette service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuke mensen en zeer leuke auto's.

Zeer vriendelijke mensen en een zeer redelijke prijs voor inruil.

 • Aanbevelen? Ja
1

KUT, nog nooit ergens mee gemaakt

We zagen een auto staan op internet , heb contact gehad om te komen kijken , na 1,5 uur rijden HEEN, kwamen we aan bij de auto , deze was niet gewassen (ook al stond die netjes binnen ,het blok zat ook nog vol onder de olie, tevens aan gegeven dat ik een diesel in te ruilen had , zelfs nog voor na gebeld om dit duidelijk te zeggen , was geen probleem en bedrag wat afgesproken was voor inruil zou zo blijven , bij aankomst en Rondje gereden te hebben in de auto, kwamen we terug en zeggen ze tegen ons , uw auto is een diesel en die ruilen we niet in! dus 3 uur in de auto zitten voor jan LUL. Dit bedrijf weet niet wat zaken doen is , als een klant komt kijken zorg je dat je de auto netjes gepoetst er bij heb staan , en zorg dat je je afspraken na komt . Het enige wat we nog konden krijgen was een bakje koffie voor onderweg , nou die mochten ze lekker houden .....

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dank voor de review ook al is deze niet positief! Wij doen ons best en zijn ook maar mensen. Begrijpelijk dat u boos bent omdat u voor niks bent gereden en dat we inderdaad te laat in de gaten hadden dat uw auto op diesel rijdt. Hoop dat u alsnog een mooie auto heeft kunnen vinden!

10

Correct bedrijf , komt afspraken na

Hier een goede deal kunnen maken. Het bedrijf komt zijn afspraken na. Ik heb de eigenaar Rick als correct en vriendelijk ervaren. Ik raad het anderen zeker aan om hier iets te kopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige communicatie, snelle deal en een mooie auto

Snel zaken kunnen doen en ook op een prettige manier. De auto kon snel worden geleverd en bevalt uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Relaxt en goed geregeld, fijne auto

Ik kwam voor een Getz en gin weg met een Fabia. Vanwege corona kon ik maar in één auto een proefrit maken, dat was een minpuntje. Verder was alles relaxed.

 • Aanbevelen? Ja
8

Problemen opgelost!

Een tijdje terug een auto gekocht. Om op plaats van bestemming te komen toch 2 uur moeten rijden. Onder het genot van een kopje koffie, wat toen nog mogelijk was, de auto bekeken, proefrit gemaakt en enkele mankementen geconstateerd. Geen enkel probleem. Voordat we de auto konden halen werden deze problemen opgelost. Tijdens de rit naar huis ging het motormanagementlampje branden. Gelijk contact gezocht. Helaas enkele weken later (om dat het niet eerder kon) nogmaals terug naar A1. Maar ook dit keer werd zonder enig probleem dit euvel opgelost. Nu wel tijdens de lockdown....maar ook nu kregen we een kop koffie aangeboden op de parkeerplaats. Bedankt heren!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima en duidelijk geholpen in Corona tijd

Prima service Moeilijk te zeggen in deze gekke tijd Maar mijn ervaring was goed

 • Aanbevelen? Ja
3

Aardig...maar niet goed!

Kwam kijken naar de Witte Audi TT... Auto naar buiten gereden...want corona regels...in de regen. Motor klonk goed...achterklep open...afdekplaat van bagageruimte ontbrak..(raar).... Interieur zag er uitstekend uit en ondanks de ook nog kleine bagageruimte (moet ook golfstokken in kunnen...dus niet!) was ik toch verliefd op deze prachtige bolide. Motorkap open...stoffige motor...en standaard de olie-dop eraf gedraaid. Witte smurrie aan de dop...dus water in de olie...dat wil je echt NIET. Peilstok eruit gehaald...olie zag eruit als appelstroop. Conclusie: Dat gaat hem dus niet worden....ook niet voor €2500,- minder en de motor laten reviseren. Mooie auto voor in de tuin...maar niet om mee te rijden...jammer!

 • Aanbevelen? Nee
9

Een net autobedrijf die garant staat voor hun occasion aanbod

Wij hebben onlangs een occasion gekocht van het merk Ford S-max Inruil was een Opel Antara. Het inruilbod was zodanig dat er niet meer onderhandeld hoefde te worden voor de S-Max. Er waren 2 grote aandachtspunten aan de S-Max maar die zijn direct opgelost en de kleinere puntjes zijn ook professioneel opgelost. Het contact (telefonisch/app) is goed en de reacties via de app verliep vlotjes en correct. De aflevering was netjes en professioneel. Al met al een gezond, net en profi autobedrijf die ik zeker wel zou adviseren aan mijn familie, vrienden en/of kennissen. Al is het maar om eens te kijken naar het aanbod en de mogelijkheden bij inruil.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend

Vriendelijke mensen en een snelle afwikkeling. Konden zelf een proefrondje rijden, geen probleem Moesten wel de auto zelf laten keuren, maar als er nog wat mee zijn konden we het hen laten weten en zouden ze dat regelen. Auto bleek echter tip top in orde te zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk, flexibel, deal snel gesloten

Na een telefoontje waar ik mijn interesse kenbaar maakte kon ik snel langskomen. Proces rond de aankoop was transparant en snel voor elkaar. Blij met de aankoop!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben erg blij

Erg goede en snelle communicatie. Gezellig personeel. Ik raad het erg aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nette service.

Ik was nog wat vergeten en dat hadden ze nog even kosteloos voor mij nagestuurd. Bedankt heren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Snelle service. Auto kopen in deze tijd is sowieso al bizar maar dat dit kon ondanks de maatregelen super. Zeer vriendelijk personeel en alles netjes afgehandeld. Top service! Op de dag van de proefrit was het echter druk waardoor er weinig ruimte was voor uitleg over de auto. Uiteindelijk dit zelf uitgevogeld maar dat maakt de ervaring niet minder!! Bedankt gasten!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige dealer met veel mogelijkheden

A1 Occasions heb ik ervaren als een prettige en betrouwbare dealer. Breed assortiment aan occasions, voor ieder wat wils, vanaf eerste auto tm specifieke occasions voor de liefhebber. Prettige en eerlijke inruil kunnen doen en raad daarom zeker aan bij A1 occasions langs te gaan voor uw mogelijke aankoop.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring

Wij zijn leuk geholpen ondanks de coronatijd, vriendelijke jongeman en we hebben een top auto, we zijn er zoooo blij mee

 • Aanbevelen? Ja
2

Een koude douche

We zijn vanuit Eindhoven hier naar toe gereden voor een proefrit. Toen ik instapte zag ik al dat er bijna geen benzine in zat, toen ik hemwilde starten bleek de accu leeg, toen met een starthulp grstart en gaan rijden na 200 meter ging het lampje van het motor management branden er was duidelijk iets mis want de auto trok ook niet meer. Kortom er was geen aandacht gegeven aan de auto voorsf aan de proefrit, niet echt een visite kaartje

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer, dank voor de beoordeling, helaas niet zoals we deze wilde! Vervelend te horen dat u baalt. Het komt helaas in deze koude dagen wel eens voor dat een accu leeg is, zeker als eerdere klanten het dak getest hebben zonder dat de auto loopt. Het vervolg is dat het kan dat een motor lampje gaat branden en dus in noodloop gaat. Ik heb u nog een gratis garantiepakket aangeboden maar snap dat de eerste indruk vaak beslissend is. Wie weet de volgende keer beter!

9

uitstekend

Prettig ontvangst ( wat toch wat lastig is in coronatijd) kopje koffie in de auto gebracht waarin ik geinteresseerd was, alle tijd om proefrit te maken en gewoon goed overleg over inruil oude auto en aankoop aangeboden auto. Daarnaast heeft A1 occasions ook aangegeven dat er een set winterbanden bij de auto hoorde ( een fijne verrassing ) en deze werd er zonder moeite onder gelegd, kleine krasjes in de autolak ook nog bijgewerkt...wat wil je nog meer ? kortom, top service, goed bedrijf !

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd