Top en fantastische service

Alles fijn verlopen

Alles fijn verlopen , dank voor alles

Goed contact, goede service

Goed contact, goede service, genoeg keuze

Hele mooie auto

Hele mooie auto verkocht aan mij. Heel blij mee

Snel contact

Snel contact, in dezelfde week een proefrit en voor een goede prijs verkocht en de volgende week afgehandeld.

Hele leuke dealer, goed geholpen en heel vriendelijk.

Hele leuke dealer, goed geholpen en heel vriendelijk. Wij hebben onze Mini Cooper daar aangeschaft, uitgebreide uitleg en netjes te woord gestaan. Zeker de moeite waard om langs te gaan als je op zoek bent naar een goede occasion. Al met al...waar voor je geld.

Vandaag mijn ‘nieuwe’ aanwinst in ontvangst mogen nemen

Vandaag mijn ‘nieuwe’ aanwinst in ontvangst mogen nemen; een Jeep Wranger Unlimited. Ontzettend goed geholpen door een hele vriendelijke Alex en alle puntjes op de i gezet. Nu hopelijk genieten van mooie en veilige kilometers!

Alles oke..

Netjes geholpen

Goed geholpen aan een geweldige bolide!

Autobedrijf De Beer uit Rijen is een prima autobedrijf. Ze pakken de zaken netjes en zorgvuldig aan en hebben altijd een mooie selectie van auto's staan. Ook in de afhandeling is het prettig communiceren. Een aanrader!

Prachtige auto

Netjes, vriendelijk en professioneel geholpen bij de zoektocht naar een auto. Ze kwamen de afspraken na en gaven mijn een vertrouwd gevoel.

Leuk bedrijf

Leuk bedrijf, de auto waar we voor kwamen was helaas net verkocht. Beetje onze eigen schuld omdat we zonder afspraak langs gingen, ondanks toch netjes geholpen!

Stef

Mooie BMW X1 gekocht, zeer ruime keuze met BMW.

Goed geholpen

Goed geholpen en tijd voor mij genomen. Echte aanrader

Een heel prettig bedrijf

Een heel prettig bedrijf die op een eerlijke manier zaken doet. De afspraken worden nagekomen en ze geven een faire inruilprijs. Ze geven uitgebreide informatie en de contacten zijn heel plezierig. No nonsense. Een absolute aanrader als je een mooie premium occassion zoekt.

Goed geholpen

Goed geholpen, leuke auto gekocht voor een mooie prijs! Autos in verschillende prijsklasses Aanrader!

Fijn geholpen door Patrick en Alex

Fijn geholpen door Patrick en Alex bij de aankoop van de andere auto. Goede uitleg en een goede snelle service.

BMW X1 gekocht

Leuk bedrijf met vriendelijke mensen. Dit bedrijf bezocht omdat ze veel verschillende uitvoeringen hebben staan van het type BMW X1, we kwamen binnen en hadden gelijk een prettig gevoel bij dit bedrijf.

It was really perfect.

It was a really perfect experience for us. Thanks to Patrick we can choose best car for our family.

Goede nette auto gekocht

Goede nette auto gekocht prijs/kwaliteit perfect

Prachtige Renault Clio gekocht.

Prachtige Renault Clio gekocht. Alles netjes volgens afspraak afgeleverd. Helemaal top!

Mooie Opel Zafira gekocht

Mooie Opel Zafira gekocht heel goed geholpen vriendelijke mensen top