Goed contact
Ik kocht mijn auto met pakket 1. ik haalde hem laat die dag op. de volgende ochtend ging ik terug omdat hij naar olie rook. de monteur gaf in eerste instantie aan dat dit waarschijnlijk gemorste olie op het spruitstuk was. na een aantal dagen bleef de stank. het bleek dat er overmatige speling op het dif zat. gezien die in de versnellingsbak zit had ik direct vrees voor een gepeperde rekening. gelukkig was de hr Nepelenbroek zeer coulant en heeft hij het dif en versnellingsbak op zijn kosten gereviseerd. zelfs de leenauto was gratis. Service met 5 sterren en een dikke pluim !!!
Was niet helemaal tevreden met de auto, maar ben erg goed geholpen, en erg tevreden. Bedankt.
De auto die we kochten is prima. Tip: De verkoper liep tijdens onderhandelen een paar keer weg zonder te zeggen waarom lijkt daardoor gestrest. Hij kan ook aangeven denk samen even, dan kom ik zo terug. Auto wordt daar gepoetst door een extern bedriif, dit liet echt te wensen over.
Auto in geruild alles netjes geregeld en alles op deze zelfde dag gewoon geweldig
ik was te laat maar werd met een geholpen
Auto deed het niet meer binnen een uur stond er een monteur.
Auto voor apk gebracht, alles ging netjes in overleg!
Goorseweg 33
7478 BB Diepenheim