Persoonlijke service zoals je vrijwel nergens meer tegen komt
Wij zijn na 13 in Zuid Afrika te hebben gewoond neergestreken in het prachtige Diepenheim.
Na een zeer plezierige 1e kennismaking hebben wij besloten om onze Range Rover en Jaguar XKR Cabriolet die wij uit Zuid Afrika naar NL hebben laten komen via hen te laten keuren en om de papieren rompslomp van de import procedure te regelen.
Dit hebben zij geweldig gedaan tegen een scherpe prijs. Met name de heldere en duidelijke, maar ook snelle! communicatie is een genot om mee te werken. Men is uitermate klant gericht en zeer vriendelijk wie je ook binnen het bedrijf spreekt.
Wij hebben om deze reden nog een kleine extra auto gekocht die ons tijdelijk kon vervoeren die wij daarna weer probleemloos in konden leveren voor een ruime Volvo V-70.
Kleine probleempjes werden daadkrachtig en kosteloos opgelost ongeacht de prijsklasse van een auto. Ons als klant even thuis brengen of halen was ook geen probleem indien nodig.
Sarino de eigenaar is een hardwerkende man met hart voor de zaak die de boel zeer goed onder controle heeft. Hij doet er alles aan om het de klant naar de zin te maken.
Een absolute aanrader vooral in een tijd waarin service veelal via call centers in India en StarWars achtige Whatsapp service lijnen moet lopen zonder persoonlijk contact.
Auto bedrijf Neplenbroek is wat ons aangaat een echte aanrader dus!
Paul en Henriette Hubers