Gewoon goed

Goed klantvriendelijk

2e keer een auto gekocht en netjes en correct geholpen door Willem

Goed contact en hierdoor onze 2e Opel gekocht bij Willem.

uitstekend

Super bedrijf!

Ik ben niet gebeld voor de xtra kosten

Er moesten nieuwe banden op die ik thuis nog had liggen. Niemand heeft gebeld voor deze nieuwe banden terwijl deze voor bijna 400 euro worden gefactureerd. Ik kom zelf uit de banden wereld en had ze goedkoper kunnen aankomen. Daarnaast had ik thuis nog goed gebruikte liggen. Afspraak is nog altijd geweest dat men belt als er extra kosten bijkomen en dat is nu niet gebeurd. Vertrouwen wordt zo geschaad Willie Strik

Kom er al jaren... altijd goed geholpen...

Garage die altijd voor je klaar staat...

Heel vriendelijk , en hij heeft me goed geholpen.

Ik heb een mercedez Benz Sprinter bij hem gekocht

Fijn goed mee denkend advies

Wordt goed en netjes geadviseerd en geholpen

Ik ben uiteraard te vreden over de auto

P

Fijne personen (eigenaar) met altijd een vriendelijk woord. Super goeie service wij zijn blij met ze.

Deskundig, accuraat en klantgericht.

zie hierboven

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf

Zeer prettig

Wederom uitstekend geholpen. Dank u wel voor de vlotte service en reparatie. Zeker tot de volgende keer!

Geweldige service!

Geweldige service

Ga zo door!

Afgelopen maand mijn "nieuwe" Renault opgehaald. Toen er een lampje ging branden kon ik vrijwel gelijk langskomen en werd het direct opgelost. Verder goede prettige sfeer, mooie auto's.

Bedankt!

Wat een mooi bedrijf. Zowel vooraf als in de garage zelf erg vriendelijk en gemoedelijk geholpen. De communicatie ging vlot en duidelijk. Er werd de tijd genomen om alles door te nemen. Wij zijn erg blij met onze aankoop en dat we er 2x ruim 1.5u voor hebben gereden was het meer dan waard.

Prima service en vakmanschap!

Prima service en vakmanschap !

Goed geholpen, vakkundig en vriendelijk. Niet opdringerig.

Goed klantvriendelijk

Fijne ervaring

Voor het eerst in m'n leven was de aankoop van een auto (in dit geval een bestelbus) een fijne ervaring. Het contact met Willem Hendriks verliep soepel, hij deed wat hij beloofde, de vraagprijs was netjes en de service was meer dan top. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Eerlijk autobedrijf

Auto voor een beurt gebracht. Alles netjes uitgevoerd, goede communicatie en duidelijke prijsafspraak. Tevreden over de service.

goed bedrijf, altijd goed geholpen door dit bedrijf.

zit al jaren bij dit bedrijf. ook al jaren lang de auto's daar gekocht. is zeker aan te bevelen. ook goede service door zeer technisch opgeleid personeel.

Deskundig advies en hulp.

Zeergoed geholpen.

Keurig bedrijf

Prima alles afgeleverd net bedrijf

Dommelsvoort 2

5437AD Beers