Helemaal top

Auto is weer vakantie klaar. O.a.v. Justin onderhoud uitgesteld tot net voor de vakantie i.v.m. weinig gereden kilometers. Auto is 19 jaar oud, dus er is altijd wel wat te vervangen. Oho is wel wat duurder. Komt voornamelijk door motor en brandstof reiniging wat Justin standaard aanraad gezien de leeftijd en kilometrage van mijn auto. Kan nooit kwaad en op termijn heb ik hier zeker profijt van. Ook petje af Justin voor de tijd die jij aan jouw klanten geeft.

Just in car service

Ervaring is super goed. Ik raad andere aan om bij dit bedrijf je auto te laten onderhouden, is eerlijk en weet wat hij doet. Kwaliteit is goed.

Goeie Service!

Service duidelijk uitgevoerd. Vlug contact en technische feedback. Kortom een topper en een fijne plek om de auto te laten onderhouden!

Een uitstekende 5 sterren service!

Deze auto expert weet wat hij doet, en het kleine beetje meerprijs is het dubbel en dwars waard. De werkwijze, het op de hoogte houden en het meedenken is optimaal. Bij deze garage ben je tenminste geen nummer!

Topvakgarage

Eerlijk vetrouwd service gericht kortom een toppertje

Vakbekwaamd

Prijs, service, op tijd, kwaliteit zeer goed.

Uitstekende service.

Vakmanschap

Als altijd uitstekend geholpen.

Super goed..

Vriendelijk, snelle oplossingen en goede communicatie...

Fijne garage, goede service en prijs opgave

Duidelijk, open en eerlijk

Je weet altijd wat er te wachten staat. Justin is altijd duidelijk met wat er moet gebeuren. Ook wanneer het tegen zit is Justin duidelijk en eerlijk en denkt mee in oplossingen. Ik ga nergens anders meer naar toe!

Uitstekend en eerlijk advies, auto weer helemaal op en top!

Na grote beurt een hoop zaken die opgelost moesten worden. Justin besprak alles in detail om een mooi balans te krijgen tussen kosten en kwaliteit. Nogmaals dank!

Justin is vriendelijk en houdt zich aan zijn afspraken

Justin is vriendelijk en houdt zich aan zijn afspraken

Kennis en ervaring

Betrouwbaar

Eerlijk betrouwbaar service gaat heel ver staat altijd voor je klaar

Uitstekende service

Overal een uitstekende service. Vanaf het begin goede communicatie gehad en gedurende reparatie ook goed op de hoogte gehouden over wat er moest gebeuren en de kosten hiervoor. Wij zijn erg tevreden en raden Just-in Car Service aan iedereen aan.

Altijd bereid om iets extra te doen

Snelle service, was afspraak vergeten maar kon later die dag alsnog geholpen worden.

Positief

Overal oplossing voor word duidelijk overlegt met de klant/toestemming gevraagd om rondje te mogen rijden Justin ziet veel en zorgt er voor dat ook gemaakt is als er iets opvalt aan de auto wat niet besproken is word er meteen naar mij gebeld van hoe het zit en of hij dat meteen mag repareren.

Gewoon goed zoals altijd!

Goede uitleg en vakkennis , neemt de tijd 100% goede service en zeer betrouwbaar

Toppertje!

Goede expertise en no nonsense benadering....

Top service

Van morgen even tussendoor geholpen door justin, probleem snel opgelost, snelle service

Uitmuntend!!!

Obv mondelinge referentie bij Just-in-carservice terechtgekomen. Vanaf het allereerste contact wederzijds respect en vertrouwen. Denkt met je en in oplossingen. Vertelt jou eerlijk en helder de staat waarin je auto verkeerd. Wil je iets uitstellen? Hij zal je vertellen waarom wel of niet, verstandig ja of nee. Alle kosten en uit te voeren handeling wordt per reparatie op de factuur gegroepeerd en helder uiteengezet. Toch niet duidelijk. Justin legt je in heldere en simpele bewoordingen uit wat hij heeft gedaan en op welk wijze dat tot uiting komt op de factuur. Ik ben #teamjustin!!

Altijd tevreden!

Niet aan toe te voegen

Prima tot nu toe

Ik kom het liefst altijd bij eenmanszaken. Dus zo ook kwam ik bij justin terecht. Goed, helder advies. Tot nu toe altijd alles correct gedaan. Denken in oplossingen. Hoop dat dit zo blijft. Niet goedkoper dan de dealer maar dat maakt mij niet uit als maar gedaan wordt wat er gezegd wordt en netjes en zorgvuldig wordt gewerkt. Vet waar vet op moet, smeren waar je moet smeren en vervangen indien nodig. Je geen poot uitdraaien en vertrouwenswaardig zijn dat zijn punten waar ik waarde aan hecht en volgens mij voldoet justin tot nu toe daaraan.

Hefbrugweg 12 unit 21

1332AN Almere

Over Just-in Car Service

Just-in Car Service is een jong ambitieus autogaragebedrijf in Almere waar uitstekende service en kwaliteit DE standaard is. Kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van enkel en uitsluitend kwaliteitsvervangingsonderdelen. Door kennis van zaken wordt u goed en doeltreffend geholpen. Met vriendelijke groet, Justin Stradmeijer Just-in car service Hefbrugweg 12 unit 21 1332AN Almere 036-5257988 / 06-14269252