Klantvriendelijk

Houdt je goed op de hoogte van de gang van zaken.

Service met een 8

Vriendelijke klantgerichte service.

Wat een service

Altijd een hartelijk welkom en daardoor blijf ik te lang hangen

Een fijne eerste ervaring, zeer kundig, vriendelijk en goede prijs

Doet wat hij moet doen en geeft goede service .

Heeft mijn auto opgehaald voor de apk keuring omdat ik geopereerd was aan mijn schouder . Perfect !

Top service

Goede service voor een goede prijs en hoge kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.

Helemaal top weer

Uitstekend service zoals gewend

Goed en professioneel geholpen!!

Netjes geholpen!!

Topper. Woorden schieten simpelweg te kort!

Denkt mee, bedenkt oplossingen luistert, repareert en lost op!!

Vakbekwaam advies, juiste diagnose en uitvoering. Klant vriendelijk, meedenkend.

Super monteur

Als mijn auto onderhoud nodig heeft breng ik hem altijd naar Justin deze monteur heeft nog tijd voor je neemt je en neemt je serieus en is transparant Bespreekt het probleem samen met je en hij komt altijd met een oplossing Hij is altijd beleefd ,netjes en zeker eerlijk Na een nette realistische kost prijs gaat hij aan het werk , meestal is de auto de zelfde dag al klaar zo niet krijg ik een leen auto mee maar na de reparatie heb je ook wel een top auto terug daarom ga ik naar Justin hij weet echt wat Sevice is top garage

Top geregeld…aanrader

Top geregeld

Ik ben tevreden

Justin is vriendelijk, betrouwbaar en efficiënt.

Echte vakmanschap ...

Snel en goed geholpen Porsche rijd weer als een zonnetje..

Top service!

Persoonlijke service, zeer behulpzaam en Justin weet waar hij over praat, top!!

Een zeer vakbekwame en nette garage

Inmiddels mijn vaste garage zeer vakbekwaam en netjes duidelijke afspraken en alles volgens afspraak :-)

Geweldig service en goede voorlichting

Goede en deskundig service Ouderwetse vakmanschap.

Zeer goede service

Klantvriendelijk, zeer goede service. Ik werd op de hoogte gehouden van de reparatie en wat er vervangen en gedaan moeat worden. Ik beveel Just-in Car service van harte aan

Aandacht naar klant

Just-In Car Service blijft zich onderscheiden in vakmanschap plus service op maat. Een monteur als persoon die graag kennis vergaard om elk technisch mankement op te lossen. Al het noodzakelijke staat op de eerste rang en het minst noodzakelijke gebeurt in fases...niks moet alles kan. Een vakman die duidelijk en op een fijne manier communiceert.

Weer als nieuw!

Beurt laten uitvoeren en schakelmechaniek vervangen. Rijdt weer als nieuw, wat een verschil! Blije klant!!!

Zeer gedreven en vakkundig.... Een aanrader!!

The place to go

Top, goede kennis en eerlijk in prijs

Altijd goede ervaring

Goede service en altijd het beste voor je auto

Zeer betrokken monteur en goede kennis

Super service en de flush gehad mijn auto rijd weer als een zonnetje

TOP, met hoofdletters!!

Vakman met Kennis en Kunde!

Hefbrugweg 12 unit 21

1332AN Almere

Over Just-in Car Service

Just-in Car Service is een jong ambitieus autogaragebedrijf in Almere waar uitstekende service en kwaliteit DE standaard is. Kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van enkel en uitsluitend kwaliteitsvervangingsonderdelen. Door kennis van zaken wordt u goed en doeltreffend geholpen. Met vriendelijke groet, Justin Stradmeijer Just-in car service Hefbrugweg 12 unit 21 1332AN Almere 036-5257988 / 06-14269252