Zeer fijne garage. Justin is een topper!
Super bedankt voor de mooie woorden
Justin denkt graag mee om zo tot een goede oplossing te komen en neemt daar ook de tijd voor. Erg tevreden over het advies, en de geleverde werkzaamheden. Ik kom zeker terug.
Bedankt voor uw mooie recensie over mij en mijn bedrijf. Meedenken en dingen proberen op te lossen om andere manieren in goed overleg is wat ik het liefste doe! Graag tot de volgende keer :-)
Na het vervangen van het gasklephuis kan ik weer lekker rijden op de cruise control. Was lekker rijden naar België en terug.
Mooie woorden, bedankt hiervoor. Bij een auto op leeftijd met veel ervaring gaan er wel eens van die dingen stuk zoals een gasklep. Het was geen goedkope jongen maar blij toe dat ie nu weer goed en wel rond rijdt. Geniet er van!
Kom nu al een tijdje en ben zeer tevreden. Er is altijd goed overleg indien er iets gerepareerd dient te worden. Zodat je van te voren de kosten weet.
Communicatie is het belangrijkste binnen elk bedrijf. Helaas gaat dat bij diverse bedrijven vaak verkeerd, of anders dan zou moeten... Bij mij is overleggen een natuurlijk instinct, zo voorkom ik vervelende verassingen en weten we allemaal waar we aan toe zijn. Blij om te lezen dat na tijden ik nog de verwachtingen kan vervullen. Veel plezier er weer mee :-D
Wordt van tevoren op de hoogte gebracht wat er moet gebeuren plus prijsopgave dus geen verrassingen.
Bedankt voor de mooie woorden, overleg is zo belangrijk om geen verrassingen te krijgen aan het eind van het liedje. Daarom vind ik communicatie zo erg belangrijk, dit draagt bij aan het vertrouwen wat moet opgebouwd worden tussen klant en garagist. Graag tot de volgende en geniet weer van de auto!
3 keer bij de dealer geweest, kon het niet vinden.... Bij Justin een keer geweest en tjakka.. probleem gevonden en opgelost!!
Bedankt voor de mooie woorden, ja soms moet je gewoon even verder kijken dan de neus lang is. Nou moet ik eerlijk zeggen dat het wel klein beetje hielp te weten dat de dealer eea al had uitgesloten/geprobeerd. Echter moet je begrijpen wat je wil weten om tot een juiste conclusie te komen. Blij dat ik u goed heb kunnen helpen en u bent van harte welkom met uw prachtige auto('s) in mijn werkplaats.
Voor mijn gevoel kan ik Justin vertrouwen, dat hij je niets wijsmaakt en dat hij je niet laat betalen voor reparaties die niet gedaan zijn. De laatste keer, bij het verwisselen van de banden, kosteloos een bout erop gezet die kwijt was. Heel fijn.
Bedankt voor je mooie woorden, en inderdaad eerlijkheid duurt het langst. Leugen kan nog zo snel zijn, waarheid komt altijd bovenwater en dan sta je voor joker. Voor wat betreft de wielbout die ontbrak, heel raar maar inderdaad kosteloos gemonteerd omdat dit het stukje service is wat klanten mogen ervaren bij mijn bedrijf. Tot de volgende service behoefte!
Vriendelijk en klantgericht, in alle opzichten meedenkend.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, beoordelingen zijn essentieel voor mijn bedrijf en worden stuk voor stuk gelezen, beantwoord en gewaardeerd. Vriendelijkheid kost niks, klantgericht werken helpt/draagt bij aan een goede basis. Het meedenken met de klant is waar je het verschil in kan maken. Tevens is service ook iets wat al mijn klanten altijd krijgen van mij! Graag tot een volgende keer :-)
Een echte aanrader. Ik werd goed geholpen en mijn auto werd netjes nagekeken.
Bedankt voor uw werkplaatsbezoek. Blij dat ik u goed en volledig heb kunnen helpen en goed te lezen dat dit dan ook positief is ontvangen. Wellicht tot een volgende keer, u bent altijd welkom voor technische vragen!
Raad Justin bij iedereen aan.
Bedankt voor uw positieve woorden, iemand zoals u is veel waard voor mijn bedrijf. Ben blij dat ik u altijd tot volle tevredenheid weet te dienen. Geniet weer van de auto en tot een volgende keer.
Zoals gewoonlijk weer perfect
Altijd fijn als jij bent geweest! Leuke klant en zeker een leuke wagen. Ga er van genieten amigo en tot de volgende keer.
Mijn auto moest een apk en een grote beurt,waar breng je dan de auto heen gewoon bij Justin zoals altijd Top monteur
Hey man, bedankt voor de mooie woorden en hopelijk ben je spoedig weer aan de beterende hand. Blij dat ik je telkens weer tevredenstel. Beterschap en tot een andere keer.
Mijn eerste ervaring bij Just-in Car Service was erg prettig. Ik werd netjes geholpen en goed geïnformeerd van de werkzaamheden. Hier kom ik zeker weer terug. Dank je wel Justin.
Bedankt voor de mooie beoordeling, alhoewel alles door omstandigheden buiten mij om anders verliep dan gepland hebben we alles tot een goed eind weten te volbrengen. Mensen op de hoogte houden (communicatie) is in mijn onderneming echt de KEY tot succes. Ook is dit de sleutel tot het winnen van vertrouwen van klanten, als je ze op de hoogte houd en doet wat je zegt dan heb je al 80% gewonnen. Graag tot een volgende keer en veel fijne kilometers gewenst weer.
Op zoek naar een goede garage die altijd klaar voor jou staat met de juiste service die betrouwbaar is en juiste liefde geeft aan jouw auto kom dan naar Just car service. Mijn vaste garage had wegens omstandigheden geen plekje vrij voor een kleine onderhoudsbeurt. Ben ik via mijn ex collega bij Just car service terecht gekomen. Justin van Just car service had binnen 1 dag plek voor een kleine onderhoudsbeurt voor mijn Corsa uit 2018. Na de check up van mijn auto werd ik gebeld door justin en vertelde vakkundig welke werkzaamheden er nodig zijn aan mijn auto en wat het gaat kosten. Na de onderhoudsbeurt en de interne reiniging van het motorblok en het benzine systeem en de juiste olie voor dit motorblok rijdt mijn auto weer als nieuwe. Justin nogmaals bedankt voor de geweldig services. Tot de volgende beurt of aanpassing aan mijn auto
Hartelijk bedankt voor de mooie woorden en uiteraard de mooie beoordeling, dit is erg belangrijk voor mij en mijn bedrijf. Daarnaast was het erg leuk je auto voor het eerst te mogen ontvangen en deze een servicebeurt te mogen geven. Echt blij dat je de auto nu ook weer goed vindt rijden en wat je zegt nu eindelijk met de juiste olie er in. Mensen onderschatten dit eigenlijk nog veel te vaak, dit komt van vroeger toen alles wat eindigde op "olie" in de motor wel oke was. Dit is echt niet meer zo en je moet o zo goed opletten op de eisen van de fabrikanten vandaag de dag. Gelukkig werk ik met een hele goede leverancier en krijg ik eigenlijk altijd wel de olie die is vrijgegeven door de fabrikant. Zodat de klant altijd de olie er in heeft die er echt in hoort. Graag tot de volgende keer en voor nu geniet van je mooie wagen!
Schurend geluid voor bij indraaien van bocht is opgelost. Standaardoplossingen niet bschikbaar, Door elimineren van mogelijke oorzaken gekomen tot een oplossing.
Bedankt voor de mooie woorden en beoordeling. Dit is erg belangrijk en daarom doe ik altijd uiterst mijn best. In uw geval was het inderdaad geen hap klare brok, hier kwam systeem kennis bij kijken en logisch nadenken. Door efficient stap voor stap oorzaken te tackelen en beredeneren of wat we dachten ook echt de oorzaak kon zijn konden we doeltreffent trouble shooten. Blij te horen dat de auto nu zonder problemen rijdt. Tot een volgend bezoek.
Voor een APK met enige spoed, belde ik uit wanhoop heel Almere rond, maar niemand kon mij diezelfde dag uit de brand helpen. Tot ik bij Just-in car services kwam. Hij liet mij weten dat er die middag een leenauto beschikbaar kwam en dat ik die kon meenemen. Zo gezegd zo gedaan, de volgende middag kon ik mijn auto gerepareerd en APK gekeurd ophalen en was ik alles bij elkaar goedkoper uit dan bij een gerenommeerd bedrijf.. Justin, thanks! Je hebt er een vaste klant bij. De hoeveelheid service die jij biedt, niet normaal. Topper!
Leuk om te lezen dat je blij bent! Toevallig kwam het zo uit dat ik een oplossing kon bieden voor de situatie. Ik zeg altijd, ik ga opzoek naar een ja ipv een nee. Echter soms zijn dingen helaas niet mogelijk maar in dit geval wel. De ernst van een situatie inschattenen daarop schakelen is denk ik het stukje service wat elke garage zou moeten bieden. Plak daaraan vast mijn gedrevenheid uit mijn verleden om service verlenen tot een hoger niveau te tillen en je hebt een ongekende formule te pakken. Welkom en graag tot een volgende keer bij mijn garage.
Heel begripvol en kennis van zaken. Ben blij met deze automonteur. Zeker een aanrader.!!!
Hey bedankt voor de mooie woorden man! Blij dat ik je goed heb kunnen helpen en te lezen dat je echt blij bent met mij als automonteur. Mijn overtuiging is dat met kennis van zaken en begrip voor mensen/de situatie maakt dat je het verschil kan maken en je je zo dus onderscheid van de rest. Graag tot een volgende keer en weer veel veilige kilometers gewenst met je mooie auto!
Onze ervaring is echt uitstekend, eerlijk in zijn beoordeling, vriendelijk. Legt keurig uit wat hij heeft gedaan.
Bedankt voor de mooie woorden en mooie score. Elke beoordeling is echt super belangrijk voor mij en mijn bedrijf. De moeite wordt dan ook zeer gewaardeerd. Eerlijk werken vind ik gewoon het prettigst werken, goed is goed en niet goed is niet goed. Alles even netjes en rustig uitleggen en eventueel onderbouwen of versterken met foto's is iets wat ik vanzelf sprekend vind. Graag tot het volgende bezoek :-)
Vakman met inlevingsvermogen en empathie. Zoals ik gewend ben stelt hij gerust en denkt mee in oplossingen. Voor mensen met een smalle beurs geeft hij deskundig advies over welke reparaties verantwoord zijn om voor je uit te schuiven en welke absoluut moeten!
Meedenken en adviseren is ook een belangrijke taak van een garage vind ik. Daarbij soms hoeft iets niet ala minuut gerepareerd of vervangen te worden. Dus kijk je even verder en in overleg met de klant kom je tot een goed plan van aanpak. Persoonlijk en advies op maat is altijd fijn want de ene bestuurder is de andere niet en samen zorgen we dat alles behapbaar blijft en toch blijf je bij met onderhoud! Graag tot de volgende
Had een klein mankementje aan mijn auto,zonder afspraak langs gegaan,en en er werd tijd gemaakt om dit snel op te lossen.Kort er na met een andere auto geweest vanwege een afkeurpunt bij de APK.Na overleg de beste oplossing gevonden daar de auto toch weg gaat worden gedaan,dus beperkt investeren. Erg tevreden in ieder geval,en zeker een goed adresje voor een autoprobleem.
Super leuk te lezen dat alles zo is bevallen. Erg blij dat ik u passend advies heb kunnen geven en met klein beetje inspanning de auto weer veilig heb gekregen voor de APK en nu kunnen jullie de auto ook netjes en met gerust hart verkopen. Graag tot een volgende keer!
Zoals ik gewend ben!
Voor de apk keuring moesten er twee nieuwe banden gemonteerd worden voor. Heb ze alle vier doen vervangen naar eigen keuze 4-seizoen banden. Wat Just-in car service naar mijn mening te onderscheiden doen maken, is zijn meer waarde aan technische adviezen op bijv. type banden keuze als juiste banden spanning voor onze type auto. Bandenspanning is niet algemeen gelijk mat alle type auto's als benden zelf. Er zit degelijk verschil hierin en is ook duidelijk te merken nu we met de juiste bandenspanning rijden. Volgende klus voor Just-in car service is de navigatie module die het niet meer doet....dat gaat goed komen. Kwaliteit is terug te zien bij elke service
Bedankt voor het vertrouwen en de moeite deze mooie woorden op te schrijven. Advies geven in iets wat mijn passie is, ja ik hou er van. Mensen vertellen over iets wat ik super leuk vind. Helaas was Dec. erg druk dus de navi niet uitgevoerd, maar weet zeker dat de volgende klus weer tot tevredenheid zal worden uitgevoerd door mij :-D Geniet weer van de muziek in de auto en graag tot een ander moment.
Prima, maar altijd ruimte laten voor verbetering
Bedankt voor de beoordeling! Blij dat iemand eerlijk en oprecht moeite neemt de beoordeling te schrijven. Gelijk heb je, er is altijd ruimte voor verbetering, echter bij een 10 zal ik ook blijven zoeken naar dingen die beter kunnen of wellicht anders kunnen om het voor de klant fijner te maken. Graag tot een volgende keer!
Ik miste een schroef van mijn kenteken. Toen ik de auto kwam ophalen dacht ik er opeens aan. Wilde ik hem laten zien en tot mijn verbazing zag ik dat hij het al gefixt had. Hij heeft oog voor alles. Blijf zo doorgaan!
Oog voor het kleinste detail, dat heb ik gelukkig mee gekregen bij Porsche, een prachtig bedrijf waar ik deze dingen met de paplepel heb binnen gekregen. Dat ook voor detail probeer ik altijd te gebruiken bij alles wat ik doen, aan de zaak, in mijn werk als ook voor de klant.
Afspraak maken ging gemakkelijk en in goed overleg. Prijsopgave vooraf was fijn. Justin begrijpt de klant en denkt mee. Na het maken van de afspraak nam Justin later nog contact op om er zeker van te zijn dat hij de juiste materialen ging bestellen. Justin werkt precies zoals je mag verwachten van iemand die dit werk met passie doet.
Passie voor het vak en mijn werk heb ik zeker, wij kennen elkaar dan ook al iets langer dan vandaag. Dat er een klant helemaal uit Rijen voor mijn service en toewijding is voor mij een extra compliment. Bedankt voor het vertrouwen, dat wordt echt gewaardeerd. Net als de moeite mij te beoordelen die wordt ook keer op keer gewaardeerd!
Hefbrugweg 12 unit 21
1332AN Almere
Just-in Car Service is een jong ambitieus autogaragebedrijf in Almere waar uitstekende service en kwaliteit DE standaard is. Kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van enkel en uitsluitend kwaliteitsvervangingsonderdelen. Door kennis van zaken wordt u goed en doeltreffend geholpen. Met vriendelijke groet, Justin Stradmeijer Just-in car service Hefbrugweg 12 unit 21 1332AN Almere 036-5257988 / 06-14269252