Al een paar keer mijn auto bij Just-In gebracht nu ook weer buitengewoon goed geholpen een zeer goede en betrouwbare autogarage echt een top bedrijf
Bedankt voor deze mooie woorden, waar kan doe ik mijn best alles te doen wat gewenst is. Het was nipt maar heb alles voor u af weten te krijgen binnen de daarvoor gestelde tijd! Was mijn doel, eerlijk werken doe ik altijd. Dat is een aangeboren gewoonte van mij :-D
Aircopomp laten vervangen zodat het weer heerlijk koel is in de auto.
Blij te lezen dat het weer erg koel is in deze warme tijden! Altijd welkom om problemen te laten nakijken en eventueel op te lossen. Bedankt weer voor de tijd en moeite om mij een review te geven, maakt mijn bedrijf alleen maar sterker door :-)
Al een tijd is mijn auto in onderhoud bij Justin. Sinds dien altijd veilige kileters gemaakt.
Betrouwbare service is de standaard is mijn slogan! Maar ook meer dan dat, mijn streven is dat een klant ook echt van beurt tot beurt rijden kan zonder mankementen. Daar kom je als klant ook voor omdat je er zelf geen verstand van hebt, of minder dan een monteur. Veel rij plezier weer :-D
Automaat onderzocht. Tevoren al aangegeven dat dit moeilijk zou zijn, omdat de foutlogging was gewist. Onderzoek geeft GEEN verdachte foutmeldingen voor de automaat.
Altijd even een nacontrole uitvoeren nadat de auto een storing vertoont heeft en weer in gebruik is genomen. better safe than sorry!
Vakmanschap ten top
Bedankt voor deze mooie woorden! Elke recensie is belangrijk en wordt gewaardeerd, je auto is weer veilig om er veel kilometers mee te maken. Ga er van genieten.
Vakkundig, eerlijk en beyrouwbaar geholpen. Hadden een groot probleem maar Justin gaf niet op om een eerlijke diagnose te vinden. Beter dan dij de dealer.
Bedankt voor de mooie woorden, opgeven zit niet in mijn natuur. Hoe lastiger hoe leuker ik het vindt, voor mezelf omdat ik uitgedaagd word. Voor de klant is dit vaak anders, die moet het uiteindelijk betalen. Maar met goed overleg met stappen blijft de klant op de hoogte en weet eze exact waar deze aan toe is. Uiteindelijk BINGO gevonden en dan is oplossen appeltje eitje! Bedankt voor het vertrouwen en graag tot de volgende keer met enkel maar onderhoud !
Als je waarde aan je auto hecht, ga je hier heen.. Prijs ligt gemiddeld ietsie hoger, maar eigenlijk te laag met de kwaliteit die geleverd word:-)
Wauw wat een prachtige woorden man, ben erg blij met teksten als dit! Kwaliteit boven kwantiteit is mijn motto, en dat kost wellicht iets meer maar in mijn ogen krijgt de klant daar dubbel en dwars waar voor. Auto's moeten blijven rijden en problemen moeten vroegtijdig getackeld worden.
Ik kwam op 5 juli om me apk te doen helaas afkeur op 3 punten tankdop 3e remlicht sticker en kogellagers Justin bestelde meteen kogel lagers en was binnen echter had hij ook ander werk te doen aar hij wist dat ik niet veder kon rijden met auto om dat apk verlopen was op 5 juli dus hij snel andere auto opgepakt en daarna mijn auto nou dat was gelukt Volgende probleem de tankdop en Justin was zeker half uur aan denken hoe die dit ging op lossen een nieuwe bestellen maar die kwam moren binnen uuh nee dus hij nog keer denken en ja hij wist het hij liep naar de eigen auto toe en haalde tankdop los en binnen kant van rubber er uit gehaald en omgewisseld nou wie bedenkt het nou Justin bedenkt het Justin weer bedankt voor alles en de geweldige service weer en ook al vind ik misschien een betere garage nou nee ik blijf bij Justin in zijn vertrouwen en communicatie naar de klant
Meedenken, denken in oplossingen, opzoek gaan naar de ja ipv de nee. Dat zijn zo maar een paar voorbeelden van hoe ik te werk ga. Belangrijkste is dat de klant het minste hinder heeft van een bezoek aan de werkplaats en dan bij wegrijden niet meer terug hoeft te komen. Veel plezier weer met de auto.
Weer prima geholpen
Bedankt voor de mooie recensie!
Maakt de verwachting waar keer op keer. Gaat het altijd van een leien dakje… nee maar blijf in gesprek en komt altijd meteen oplossing. Is en blijft “mijn garage” zonder twijfel!!
Bedankt voor de mooie en vooral eerlijke recensie, daar hebben de meeste mensen echt wat aan. Ook ik ben een mens en maak fout(jes)en. Met elkaar in gesprek gaan erover en eerlijk zijn is het beste, daarbij los ik het altijd op. Linksom of rechtsom goed komt het altijd!
Zeer fijne garage. Justin is een topper!
Super bedankt voor de mooie woorden
Justin denkt graag mee om zo tot een goede oplossing te komen en neemt daar ook de tijd voor. Erg tevreden over het advies, en de geleverde werkzaamheden. Ik kom zeker terug.
Bedankt voor uw mooie recensie over mij en mijn bedrijf. Meedenken en dingen proberen op te lossen om andere manieren in goed overleg is wat ik het liefste doe! Graag tot de volgende keer :-)
Na het vervangen van het gasklephuis kan ik weer lekker rijden op de cruise control. Was lekker rijden naar België en terug.
Mooie woorden, bedankt hiervoor. Bij een auto op leeftijd met veel ervaring gaan er wel eens van die dingen stuk zoals een gasklep. Het was geen goedkope jongen maar blij toe dat ie nu weer goed en wel rond rijdt. Geniet er van!
Kom nu al een tijdje en ben zeer tevreden. Er is altijd goed overleg indien er iets gerepareerd dient te worden. Zodat je van te voren de kosten weet.
Communicatie is het belangrijkste binnen elk bedrijf. Helaas gaat dat bij diverse bedrijven vaak verkeerd, of anders dan zou moeten... Bij mij is overleggen een natuurlijk instinct, zo voorkom ik vervelende verassingen en weten we allemaal waar we aan toe zijn. Blij om te lezen dat na tijden ik nog de verwachtingen kan vervullen. Veel plezier er weer mee :-D
Wordt van tevoren op de hoogte gebracht wat er moet gebeuren plus prijsopgave dus geen verrassingen.
Bedankt voor de mooie woorden, overleg is zo belangrijk om geen verrassingen te krijgen aan het eind van het liedje. Daarom vind ik communicatie zo erg belangrijk, dit draagt bij aan het vertrouwen wat moet opgebouwd worden tussen klant en garagist. Graag tot de volgende en geniet weer van de auto!
3 keer bij de dealer geweest, kon het niet vinden.... Bij Justin een keer geweest en tjakka.. probleem gevonden en opgelost!!
Bedankt voor de mooie woorden, ja soms moet je gewoon even verder kijken dan de neus lang is. Nou moet ik eerlijk zeggen dat het wel klein beetje hielp te weten dat de dealer eea al had uitgesloten/geprobeerd. Echter moet je begrijpen wat je wil weten om tot een juiste conclusie te komen. Blij dat ik u goed heb kunnen helpen en u bent van harte welkom met uw prachtige auto('s) in mijn werkplaats.
Voor mijn gevoel kan ik Justin vertrouwen, dat hij je niets wijsmaakt en dat hij je niet laat betalen voor reparaties die niet gedaan zijn. De laatste keer, bij het verwisselen van de banden, kosteloos een bout erop gezet die kwijt was. Heel fijn.
Bedankt voor je mooie woorden, en inderdaad eerlijkheid duurt het langst. Leugen kan nog zo snel zijn, waarheid komt altijd bovenwater en dan sta je voor joker. Voor wat betreft de wielbout die ontbrak, heel raar maar inderdaad kosteloos gemonteerd omdat dit het stukje service is wat klanten mogen ervaren bij mijn bedrijf. Tot de volgende service behoefte!
Vriendelijk en klantgericht, in alle opzichten meedenkend.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, beoordelingen zijn essentieel voor mijn bedrijf en worden stuk voor stuk gelezen, beantwoord en gewaardeerd. Vriendelijkheid kost niks, klantgericht werken helpt/draagt bij aan een goede basis. Het meedenken met de klant is waar je het verschil in kan maken. Tevens is service ook iets wat al mijn klanten altijd krijgen van mij! Graag tot een volgende keer :-)
Een echte aanrader. Ik werd goed geholpen en mijn auto werd netjes nagekeken.
Bedankt voor uw werkplaatsbezoek. Blij dat ik u goed en volledig heb kunnen helpen en goed te lezen dat dit dan ook positief is ontvangen. Wellicht tot een volgende keer, u bent altijd welkom voor technische vragen!
Raad Justin bij iedereen aan.
Bedankt voor uw positieve woorden, iemand zoals u is veel waard voor mijn bedrijf. Ben blij dat ik u altijd tot volle tevredenheid weet te dienen. Geniet weer van de auto en tot een volgende keer.
Zoals gewoonlijk weer perfect
Altijd fijn als jij bent geweest! Leuke klant en zeker een leuke wagen. Ga er van genieten amigo en tot de volgende keer.
Mijn auto moest een apk en een grote beurt,waar breng je dan de auto heen gewoon bij Justin zoals altijd Top monteur
Hey man, bedankt voor de mooie woorden en hopelijk ben je spoedig weer aan de beterende hand. Blij dat ik je telkens weer tevredenstel. Beterschap en tot een andere keer.
Mijn eerste ervaring bij Just-in Car Service was erg prettig. Ik werd netjes geholpen en goed geïnformeerd van de werkzaamheden. Hier kom ik zeker weer terug. Dank je wel Justin.
Bedankt voor de mooie beoordeling, alhoewel alles door omstandigheden buiten mij om anders verliep dan gepland hebben we alles tot een goed eind weten te volbrengen. Mensen op de hoogte houden (communicatie) is in mijn onderneming echt de KEY tot succes. Ook is dit de sleutel tot het winnen van vertrouwen van klanten, als je ze op de hoogte houd en doet wat je zegt dan heb je al 80% gewonnen. Graag tot een volgende keer en veel fijne kilometers gewenst weer.
Op zoek naar een goede garage die altijd klaar voor jou staat met de juiste service die betrouwbaar is en juiste liefde geeft aan jouw auto kom dan naar Just car service. Mijn vaste garage had wegens omstandigheden geen plekje vrij voor een kleine onderhoudsbeurt. Ben ik via mijn ex collega bij Just car service terecht gekomen. Justin van Just car service had binnen 1 dag plek voor een kleine onderhoudsbeurt voor mijn Corsa uit 2018. Na de check up van mijn auto werd ik gebeld door justin en vertelde vakkundig welke werkzaamheden er nodig zijn aan mijn auto en wat het gaat kosten. Na de onderhoudsbeurt en de interne reiniging van het motorblok en het benzine systeem en de juiste olie voor dit motorblok rijdt mijn auto weer als nieuwe. Justin nogmaals bedankt voor de geweldig services. Tot de volgende beurt of aanpassing aan mijn auto
Hartelijk bedankt voor de mooie woorden en uiteraard de mooie beoordeling, dit is erg belangrijk voor mij en mijn bedrijf. Daarnaast was het erg leuk je auto voor het eerst te mogen ontvangen en deze een servicebeurt te mogen geven. Echt blij dat je de auto nu ook weer goed vindt rijden en wat je zegt nu eindelijk met de juiste olie er in. Mensen onderschatten dit eigenlijk nog veel te vaak, dit komt van vroeger toen alles wat eindigde op "olie" in de motor wel oke was. Dit is echt niet meer zo en je moet o zo goed opletten op de eisen van de fabrikanten vandaag de dag. Gelukkig werk ik met een hele goede leverancier en krijg ik eigenlijk altijd wel de olie die is vrijgegeven door de fabrikant. Zodat de klant altijd de olie er in heeft die er echt in hoort. Graag tot de volgende keer en voor nu geniet van je mooie wagen!
Schurend geluid voor bij indraaien van bocht is opgelost. Standaardoplossingen niet bschikbaar, Door elimineren van mogelijke oorzaken gekomen tot een oplossing.
Bedankt voor de mooie woorden en beoordeling. Dit is erg belangrijk en daarom doe ik altijd uiterst mijn best. In uw geval was het inderdaad geen hap klare brok, hier kwam systeem kennis bij kijken en logisch nadenken. Door efficient stap voor stap oorzaken te tackelen en beredeneren of wat we dachten ook echt de oorzaak kon zijn konden we doeltreffent trouble shooten. Blij te horen dat de auto nu zonder problemen rijdt. Tot een volgend bezoek.
Hefbrugweg 12 unit 21
1332AN Almere
Just-in Car Service is een jong ambitieus autogaragebedrijf in Almere waar uitstekende service en kwaliteit DE standaard is. Kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van enkel en uitsluitend kwaliteitsvervangingsonderdelen. Door kennis van zaken wordt u goed en doeltreffend geholpen. Met vriendelijke groet, Justin Stradmeijer Just-in car service Hefbrugweg 12 unit 21 1332AN Almere 036-5257988 / 06-14269252