Buitengewoon goed en betrouwbaar

Al een paar keer mijn auto bij Just-In gebracht nu ook weer buitengewoon goed geholpen een zeer goede en betrouwbare autogarage echt een top bedrijf

Aircopomp laten vervangen zodat het weer heerlijk koel is in de auto.

Eerlijk en deskundig advies en uitstekende monteur

Al een tijd is mijn auto in onderhoud bij Justin. Sinds dien altijd veilige kileters gemaakt.

Kundig en klantvriendelijk

Automaat onderzocht. Tevoren al aangegeven dat dit moeilijk zou zijn, omdat de foutlogging was gewist. Onderzoek geeft GEEN verdachte foutmeldingen voor de automaat.

Betrouwbaar eerlijk advies

Vakmanschap ten top

Vakkundig, eerlijk en geeft niet op bij problemen met de auto

Vakkundig, eerlijk en beyrouwbaar geholpen. Hadden een groot probleem maar Justin gaf niet op om een eerlijke diagnose te vinden. Beter dan dij de dealer.

Topper is het!

Als je waarde aan je auto hecht, ga je hier heen.. Prijs ligt gemiddeld ietsie hoger, maar eigenlijk te laag met de kwaliteit die geleverd word:-)

Geen woorden voor wat een vak schap

Ik kwam op 5 juli om me apk te doen helaas afkeur op 3 punten tankdop 3e remlicht sticker en kogellagers Justin bestelde meteen kogel lagers en was binnen echter had hij ook ander werk te doen aar hij wist dat ik niet veder kon rijden met auto om dat apk verlopen was op 5 juli dus hij snel andere auto opgepakt en daarna mijn auto nou dat was gelukt Volgende probleem de tankdop en Justin was zeker half uur aan denken hoe die dit ging op lossen een nieuwe bestellen maar die kwam moren binnen uuh nee dus hij nog keer denken en ja hij wist het hij liep naar de eigen auto toe en haalde tankdop los en binnen kant van rubber er uit gehaald en omgewisseld nou wie bedenkt het nou Justin bedenkt het Justin weer bedankt voor alles en de geweldige service weer en ook al vind ik misschien een betere garage nou nee ik blijf bij Justin in zijn vertrouwen en communicatie naar de klant

Weer prima geholpen

Maakt de verwachting waar keer op keer. Gaat het altijd van een leien dakje… nee maar blijf in gesprek en komt altijd meteen oplossing. Is en blijft “mijn garage” zonder twijfel!!

Betrouwbaar!

Zeer fijne garage. Justin is een topper!

Kundig, snel en behulpzaam

Justin denkt graag mee om zo tot een goede oplossing te komen en neemt daar ook de tijd voor. Erg tevreden over het advies, en de geleverde werkzaamheden. Ik kom zeker terug.

Na het vervangen van het gasklephuis kan ik weer lekker rijden op de cruise control. Was lekker rijden naar België en terug.

Top monteur auto weer helemaal in Orde

Kom nu al een tijdje en ben zeer tevreden. Er is altijd goed overleg indien er iets gerepareerd dient te worden. Zodat je van te voren de kosten weet.

Alles top

Wordt van tevoren op de hoogte gebracht wat er moet gebeuren plus prijsopgave dus geen verrassingen.

Vakkundig personeel

3 keer bij de dealer geweest, kon het niet vinden.... Bij Justin een keer geweest en tjakka.. probleem gevonden en opgelost!!

Voor mijn gevoel kan ik Justin vertrouwen, dat hij je niets wijsmaakt en dat hij je niet laat betalen voor reparaties die niet gedaan zijn. De laatste keer, bij het verwisselen van de banden, kosteloos een bout erop gezet die kwijt was. Heel fijn.

Snelle perfecte service

Vriendelijk en klantgericht, in alle opzichten meedenkend.

Top service!

Een echte aanrader. Ik werd goed geholpen en mijn auto werd netjes nagekeken.

Top !goede uitleg en fantastische service

Raad Justin bij iedereen aan.

Toppie

Zoals gewoonlijk weer perfect

Mijn auto moest een apk en een grote beurt,waar breng je dan de auto heen gewoon bij Justin zoals altijd Top monteur

Hier kom ik weer terug !!!

Mijn eerste ervaring bij Just-in Car Service was erg prettig. Ik werd netjes geholpen en goed geïnformeerd van de werkzaamheden. Hier kom ik zeker weer terug. Dank je wel Justin.

De beste services voor mijn auto.

Op zoek naar een goede garage die altijd klaar voor jou staat met de juiste service die betrouwbaar is en juiste liefde geeft aan jouw auto kom dan naar Just car service. Mijn vaste garage had wegens omstandigheden geen plekje vrij voor een kleine onderhoudsbeurt. Ben ik via mijn ex collega bij Just car service terecht gekomen. Justin van Just car service had binnen 1 dag plek voor een kleine onderhoudsbeurt voor mijn Corsa uit 2018. Na de check up van mijn auto werd ik gebeld door justin en vertelde vakkundig welke werkzaamheden er nodig zijn aan mijn auto en wat het gaat kosten. Na de onderhoudsbeurt en de interne reiniging van het motorblok en het benzine systeem en de juiste olie voor dit motorblok rijdt mijn auto weer als nieuwe. Justin nogmaals bedankt voor de geweldig services. Tot de volgende beurt of aanpassing aan mijn auto

Zoekt en vindt een oplossing.

Schurend geluid voor bij indraaien van bocht is opgelost. Standaardoplossingen niet bschikbaar, Door elimineren van mogelijke oorzaken gekomen tot een oplossing.

Hefbrugweg 12 unit 21

1332AN Almere

Over Just-in Car Service

Just-in Car Service is een jong ambitieus autogaragebedrijf in Almere waar uitstekende service en kwaliteit DE standaard is. Kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van enkel en uitsluitend kwaliteitsvervangingsonderdelen. Door kennis van zaken wordt u goed en doeltreffend geholpen. Met vriendelijke groet, Justin Stradmeijer Just-in car service Hefbrugweg 12 unit 21 1332AN Almere 036-5257988 / 06-14269252