Ik kan weinig meer zeggen dan dat de service elke keer weer top is. Kom al sinds mijn eerste auto bij Justin en altijd top hulp. Hij blijft bij problemen zoeken tot hij het heeft gevonden, bijna alsof het zijn eigen auto is. elke keer weer top service, zeer goede en duidelijke communicatie en een gezellige babbel als ik hem kom ophalen :)

Top service

Goeie service en snel geholpen.

Een garage met passie en kennis van zaken

Er is goede communicatie over het te verrichten onderhoud/ reparatie. Justin heeft alle kennis en expertise in huis. Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Met een juiste prijs kwaliteit verhouding

Hele goede ervaring

Topper

bekwame monteur met uitgebreide kennis

• Poleciłbyś nas? Tak

Doet wat hij zegt, zegt wat hij doet!

Snel tijd genomen voor ons!

Prima service alles in overleg gedaan

Uitstekende service

Snelle service Klantvriendelijk

Menselijke service, eerlijk en goede kwaliteit

Justin is echt een eerlijk mens. Ik begon veel problemen te hebben met officiële dealers. Justin heeft vanaf het begin mij gesteund, het gehele probleem uitgelegd en extra ondersteuning geboden tijdens het ‘gezeik’ met auto dealers. Mijn auto gaat met elk probleem naar Justin omdat ik weet dat hij het probleem oplost met eerlijke prijzen. Het is echt een hardwerkende goede vent met veel verstand van auto’s!

Altijd een uitstekende ervaring bij Justin!

Mijn auto gaf een storing aan en ik heb deze geappt met Justin. Justin heeft dit snel uitgezocht en dezelfde dag hebben we een afspraak kunnen maken om de storing te verhelpen. Ook nu weer alles binnen de begroting en tijd en is de auto ook nog stralend (gewassen) opgeleverd!

Very high quality service at a reasonable price

I will recommend this service to everyone, it is high-quality service, an excellent attitude towards the client, I am very pleased with the results

Altijd goede service en klantvriendelijk

Zeker 5 sterren. Niks negatiefs aan te melden!

Een dikke 10!

Justin is een vakman en tevens een heel plezierige en spontane man.

Excellente ervaring

No nonsens garage. Ik heb er reistijd voor over van 75 min enkele reis. Dat doe je niet zo maar. Just sayin’.

Prima garage en deskundig personeel

Goede service altijd op tijd duidelijke uitleg vooruit qua rekening

Komt afspraken na.

Voor de 1e keer, bijzondere ervaring. Attent en vriendelijke en weet waar hij het over heeft. Vakkundig

Professioneel en klant vriendelijk

Er werd professioneel omgegaan met mijn auto en ik werd zeer klantvriendelijk geholpen.

Mijn auto rijdt weer als een zonnetje

Afspraak gemaakt bij Justin voor een kleine beurt Nou is mijn auto al een paar jaar onder zijn vleugels en lost hij al mijn problemen van de auto op, zijn kennis rijkt ver, als er een probleem is lost hij het op Ik weet waar ik aan toe ben en mocht er iets zijn belt hij me op Justin is een goed monteur en ik kom graag in zijn garage voor mij geen andere

Neemt de tijd ,en is zeer betrouwbaar

Na overleg, aangaande apk en nakijken van sleutel probleem, en sproeier, heeft Justin extra goed gekeken naar wat er aan de hand was, prettig dat hij direct de klant benaderd, en ook laat zien achteraf wat er aan scheelde zodat je zeker bent, dat hij zijn werk met eer en geweten met liefde voor t vak ,maar ook service gericht naar de opdrachtgever van de auto handeld. Wederom een zeer goede ervaring!!

Eerlijk, proffesioneel, deskundig

auto al jaren in onderhoud bij Justin

Zeer vriendelijke behulpzame garage,een aanrader.

Een betere ervaring kan je als klant niet hebben,mijn auto en bus stuk, maar meteen op een zondagavond geholpen met een leenauto en zo spoedig mogelijk de reparatie uitgevoerd. Heb maar 1 woord en gedachte: dank!!!

Goede en betrouwbare service

Goede en betrouwbare service

Top!

Fijne service, klantvriendelijk en vakkundig

Fijne ervaring goede uitlegt top service

Hefbrugweg 12 unit 21

1332AN Almere

Over Just-in Car Service

Just-in Car Service is een jong ambitieus autogaragebedrijf in Almere waar uitstekende service en kwaliteit DE standaard is. Kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van enkel en uitsluitend kwaliteitsvervangingsonderdelen. Door kennis van zaken wordt u goed en doeltreffend geholpen. Met vriendelijke groet, Justin Stradmeijer Just-in car service Hefbrugweg 12 unit 21 1332AN Almere 036-5257988 / 06-14269252