Al jaren vaste klant, dat zegt wel iets

Goed en betrouwbaar advies, apk en kleine beurt, alles wordt goed bijgehouden. Auto goedgekeurd, banden op spanning en schoon weer mee naar huis. Een veilig gevoel dat alles oké is.

Eerlijk en professioneel

Justin heeft mij zeer goed geholpen met beide auto’s, neemt de tijd legt alles goed uit. Erg fijn als je iets minder verstand hebt van auto’s. Ook de auto wordt goed en vakkundig gecontroleerd, persoonlijk wil ik niet meer naar een andere garage!

Uitstekende service.

Langzaam leeg lopende band weer goed verholpen.

Duidelijk

Apk is altijd spannend wat het gaat kosten en wat er mis is. Hij legt duidelijk alles uit en na afloop krijg je ook te zien wat er mankeerde.

Geweldig en altijd klantvriendelijk

Als ik Justin bel staat ie altijd meteen voor me klaar. Super fijn en altijd klantvriendelijk. Breng mijn auto graag bij hem. Dankjewel weer voor de goede en snelle service

Een zeer goede garage met prima personeel. Kom hier zeker terug.

Goede uitleg en goede service

Klantvriendelijk/ betrouwbaar

Wegens pech met mijn Passat ben ik doorverwezen naar Justin - car service ! In overleg hebben zij een diagnose bepaald en na akkoord zijn ze beginnen met de reparatie van de injectoren ! De volgende dag kon ik mijn voertuig weer ophalen ! Mvg firma de waal

Excellent

Uitstekende service weer!

Top service!

Youngtimer BMW gekocht die volgens een gerenommeerde BMW dealer niet meer de moeite waard was. Samen met Just-in Car Service een behapbare aanpak gekozen en de auto is helemaal top! Enthousiast, goede prijzen en gewoon eerlijk.

Heel tevreden met de kundigheid van Justin

Heel blij met deze garage. Was al even opzoek naar een betrouwbare garage en nu zeker gevonden. Justin communiceert goed over wat er nodig is, denkt mee en brengt geen onnodige kosten in rekening. Ook mooi om te zien hoeveel plezier hij heeft in zijn vak.

Zeer vakkundige garage

Mijn auto starte niet meer heel vervelend maar, meteen justin car service gebeld voor een afspraak Ik kon nog de zelfde dag terecht, accu besteld en die was snel binnen, me koffie was nog heet maar de accu was al geïnstalleerd en de auto was uitgelezen ik dacht zoooooo dat is rap En ik kon weer veilig de weg op

Persoonlijke benadering.

Super aardig dat ik werd opgehaald op het station om de auto nog voor sluitingstijd te kunnen ophalen. Servicegericht!!!

Justin heeft mijn bus netjes onderhoud gegeven en netjes afgeleverd

justin is een fijne garage met vakmannen die netjes en verzorgd werk afleveren

Justin is goed geoliede werkplaats monteur.

Er werkt daar een duizendpoot, alleskunner en expert. Zodra je binnenloopt dan lijkt het alsof je in de Valhalla der universele garage bent aangekomen, kennis van alle merken. De kwaliteit is ongekend, service is niks wat je nog bent tegen gekomen en Justin is een vent die moet je gewoon steunen ( ik heb zelf 115 km gereden om bij Just in carservice te komen) de prijzen zijn eerlijk en Justin is gewoon heel erg betrouwbaar. Ik ben blij met Justin en ik denk de rest van Almere ook. Mijn 911 rijdt weer als een zonnetje. Bedankt Mloewz voor het leuke reggaeton cd! (stagiaire)

Betrouwbaar en deskundig advies

Betrouwbaar en deskundig advies

Super ondersteuning

Met zijn expertise en vakmanschap, een reparatie opgelost van een andere “vakman” … justin heeft me zo goed geholpen en meegedacht, soms out of the box denken. In alles staat de klant centraal

Duidelijk, eerlijk advies en goed geholpen

De motor sputterde wat tijdens het optrekken dus ik maakte een afspraak bij Justin. Na een goed onderzoek zijn de mogelijkheden besproken en in goed overleg uitgevoerd. Auto rijdt weer als een zonnetje. Top geholpen.

Weder om top service

Even snel xenonlamp gewisseld in weg gebouwde koplamp van BMW. Monteur stond al klaar met lamp bij aankomst.

Nice

nice service, very friendly and polite mechanic. he fixed my car quickly and at a really good price.

Deskundig geholpen

Goed, snel en eerlijk geholpen. Diagnose was snel gesteld. Helaas was de motor niet meer te redden en zijn er ook geen onnodige kosten gemaakt.

Service met een 8

Kleine onderhoudsbeurt met zorg uitgevoerd.

Heel net bedrijf

Altijd netjes en correct geholpen.

Top service

Al jaren 2 auto's in onderhoud..altijd keurig en deskundig behandeld. Zeker aan te raden als standaard garage.

Hefbrugweg 12 unit 21

1332AN Almere

Over Just-in Car Service

Just-in Car Service is een jong ambitieus autogaragebedrijf in Almere waar uitstekende service en kwaliteit DE standaard is. Kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van enkel en uitsluitend kwaliteitsvervangingsonderdelen. Door kennis van zaken wordt u goed en doeltreffend geholpen. Met vriendelijke groet, Justin Stradmeijer Just-in car service Hefbrugweg 12 unit 21 1332AN Almere 036-5257988 / 06-14269252