Bedankt voor je waardering. Mijn streven is altijd mijn best te doen. Blij dat dat wederom gelukt is bij jou.
Heleen, Bedankt voor de fijne beoordeling. Hopelijk geniet u weer van uw schone en frisse auto! Veel fijne kilometers gewenst en tot een volgend bezoek!
Willem, Bedankt voor je beoordeling. Doet mij erg goed om te lezen dat je goed geholpen bent! Ik wens je weer veel plezier en fijne kilometers toe en tot een volgend moment!
Richard, Mijn kracht zit hem in dat stukje extra naar de klant toe. Duidelijkheid en eerlijkheid zijn daarbij onmisbaar. Afspraak is afspraak. Bij mij is betrouwbare service DE standaard. Tot een volgend bezoek.
Roos, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Ik vindt het fijn dat de auto weer fijn rijd en dat je tevreden bent met de extra service die ik bied. Mocht er in de toekomst nog wensen zijn hoor ik het graag. Veel rij plezier!
Bedankt Jan voor deze hartverwarmende en motiverende toelichting. Zoals je inderdaad weet probeer ik enkel en alleen servicegericht te handelen. Alleen dan blijf je klanten aan je binden. Veel plezierige kilometers toegewenst.
Veiligheid is altijd belangrijk! Klanten zien dit zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Ben blij dat je buiten werktijd toch contact heb gezocht zodat ik meteen een passende oplossing klaar kon hebben de volgende ochtend!
Bedankt voor deze positieve feedback. Het helpt mij enorm om via deze weg te peilen hoe jij als klant over mij, mijn werk en mijn service denkt. Bedankt voor de duidelijke toelichting. Mocht er in de toekomst eens iets zijn wat beter zou kunnen, hoor ik dit graag uiteraard. Tot een volgend bezoek, dat mag natuurlijk ook voor de koffie zijn ;-)
Bedankt voor de goede beoordeling.
Bedankt voor deze recensie. Mijn streven is om altijd vakkundig de problemen te verhelpen met daarbij een heldere duidelijke uitleg. veel plezier weer van de auto, en tot een volgende keer.
Ed, Bedankt voor je positieve feedback. Doet mij erg goed om te lezen dat de ervaring prettig is en de service wordt gewaardeerd. Blij dat ik je tot je dienst ben gebleken! Tot een volgende keer Ed.
Beste Annelieke, Blij dat je de service als goed hebt ervaren. Mijn doel is om altijd duidelijk advies te geven zodat de klant, in dit geval jij, altijd precies weet waar die aan toe is. Geen verborgen kosten, oprecht en eerlijk. bedankt voor je beoordeling!
Bedankt voor deze mooie recensie, duidelijkheid en laagdrempelige service is één van mijn speerpunten. Snel en duidelijk contact. Dat is tegenwoordig mogelijk dus waarom er geen gebruik van maken! Veel plezier weer van de auto.
Jokie, Leuk dat je het netjes vond en als betrouwbaar hebt ervaren. Tot een volgend bezoek.
Hey, bedankt voor je reactie! Blij toe dat de service die ik bied als positief wordt ervaren. Dat ik mijn doel. Graag tot een volgende keer.
Sacha, Bedankt voor je positieve reactie. Ik neem inderdaad mijn werk serieus, ook probeer ik vakkundig over te komen met de kennis die ik bezit. Fijn om te lezen dat jij dat ook zo ervaart. Tot een volgende keer.
Kelly, bedankt voor het vertrouwen dat je in mij hebt. Goed om te zien dat je alles positief hebt ervaren. Veel veilige kilometers nog en tot een volgend bezoek.
Bedankt voor deze goede beoordeling. Doet mij goed te lezen dat u de service als goed heeft ervaren. Ik doe ook mijn uiterste best de service naar de klant altijd op en top te houden. Tot een volgend bezoek.
Merijn, bedankt voor je mooie toelichting. Ben blij dat je in deze koude dagen heerlijk warm rond kan rijden in je auto. Ook ben ik blij te zien dat je het als erg goed hebt ervaren tijdens je verblijf in mijn garage. De koffie staat altijd klaar voor je! veilige kilometers!
Bedankt voor je uitstekende beoordeling! Fijn dat ik je snel en vakkundig heb kunnen helpen!
Bedankt voor je positieve feedback. Perfectie is het streven en zo te zien gelukt bij jouw bezoek!
Marjan, Bedankt voor je positieve reactie! Doet mij goed om te zien dat mijn streven naar perfectie door jou ook is opgevallen. Veilige kilometers weer.
Hoyin, bedankt voor je hartverwarmende feedback. Inderdaad een ieder is vrij om mee te kijken, of mag blijven wachten op de reparatie. Ben ook blij dat je mijn klant bent! veilige kilometers!
Bedankt Loes, Fijn dat ik je correct heb kunnen helpen en tot een volgende keer.
Mathijs, super bedankt voor je reactie man! Tot een volgende keer.
Hefbrugweg 12 unit 21
1332AN Almere
Just-in Car Service is een jong ambitieus autogaragebedrijf in Almere waar uitstekende service en kwaliteit DE standaard is. Kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van enkel en uitsluitend kwaliteitsvervangingsonderdelen. Door kennis van zaken wordt u goed en doeltreffend geholpen. Met vriendelijke groet, Justin Stradmeijer Just-in car service Hefbrugweg 12 unit 21 1332AN Almere 036-5257988 / 06-14269252