I'll do this reaction in English cause that's the language you understand best! Thank you for your reaction. I'm happy to help you and hope you'll be happy in the future.
Bedankt voor uw reactie! Mijn motto is ook doen wat ik beloof. Betrouwbare service is de standaard en kernwaarde. Tot een volgende keer en fijne kilometers toegewenst. Voor vragen kan je altijd terecht bij mij.
Dhr Munnik, mooi om te lezen dat u mij zo positief ervaren heeft. Ik streef ernaar dat een klant duidelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd krijgt wat er aan de hand is en wat de oplossing is. Veel plezier weer met uw auto en tot een volgend bezoek!
Bedankt voor je goede beoordeling. Veilige kilometers weer toegewenst.
Bedankt voor je reactie. Service is bij mij DE standaard. Probeer verder te gaan dan de meeste bedrijven vandaag de dag. Veel plezier weer met de auto.
Guillermo, Bedankt voor deze mooie woorden. Ben blij dat je je vertrouwen in een garage hebt terug gevonden in mijn service en betrouwbaarheid. Daar doe ik het allemaal voor! Veilige kilometers.
Mevrouw Hoenson, Bedankt voor uw beoordeling. Dit is erg belangrijk voor mijn bedrijf en wordt erg gewaardeerd. Mijn streven is altijd eerlijk en oprecht te zijn naar de klant. Eerlijkheid duurt immers het langst en is een gezonde basis voor de vertrouwensband die ik aan wil gaan met de klant. Tot een volgende keer!
Guillermo, Bedankt voor je mooie woorden. Ik probeer inderdaad zo laagdrempelig mogelijk opereren. Ben blij dat dat in jouw geval goed is ontvangen. Fijne feestdagen gewenst en een voorspoedig 2019!
Djago, Bedankt voor je beoordeling. Blij om te zien dat mijn werk gewaardeerd wordt door je. Tot een volgende keer en fijne feestdagen gewenst!
Dhr. de Vrede, Bedankt voor uw reactie! Blij toe dat uw auto weer goed rijd! Scheelt weer een hoop geld. Altijd welkom in geval van nood. Veel fijne kilometers gewenst
Bedankt voor de beoordeling. Het klopt dat ik doe wat ik leuk vindt. Ook probeer ik ten alle tijden kwaliteit te gebruiken voor mijn werk. Zo kan ik achter mijn product en werk staan! Tot een andere keer weer!
Bedankt voor deze duidelijke en krachtige beoordeling. Ja afspraak is afspraak, althans dat vindt ik belangrijk. Veel veilige kilometers gewenst en tot een volgend bezoek!
Dankeschön für ihre Bewertung. Das ist sehr wertvoll für mein Unternehmen. Ich hoffe, Sie haben einen sicheren Winter und sehen uns 2019 wieder. Herzliche grüße und auf wiedersehen
Dank voor de recensie! tot een volgende
Dank voor uw mooie woorden. Mijn streven de klant helpen waar ik kan op een eerlijke en deskundige wijze. Graag tot een volgende keer!
Bedankt voor de reactie. Ja ik (als ik zo vrij mag zijn) skip the bullshit en ben altijd service en klant gericht. Althans dat probeer ik keer op keer te zijn. Tot de volgende keer en veilige kilometers!
Johan, Wat leuk om deze lovende woorden van u te lezen. Ja als iets mij niet zint dan ga ik het proberen op te lossen. Dat is mijn karakter. En nu was dit snel verholpen en kon ik u mijn kracht laten zien. Ik zeg een typische WIN WIN situatie! Graag tot een volgende keer!
Bedankt voor je mooie beoordeling. Deze wordt erg gewaardeerd aangezien het tegenwoordig erg belangrijk is om goede beoordelingen te hebben. Fijn om te zien dat het bevallen is en hopelijk tot een ander (gepland) moment.
Guillermo, bedankt voor deze mooie duidelijke woorden. Het klopt ik beloof enkel dat wat ik waar kan maken. Waar ik twijfel vertel ik dat eerlijk. Zo kan ik altijd eerlijk en oprecht handelen. Meedenken met de klant en zijn portemonnee is een stukje service welke moet helpen in de vertrouwensband die er moet ontstaan. Veel luister plezier!!
Michiel, bedankt voor je input. Zowel hier als face to face. Tot een volgende keer en fijne kilometers gewenst!
Kay, BMW heeft zoals je weet een heel klein streepje voor bij mij. Neemt niet weg dat andere merken minder zijn maar BMW is net als Porsche een beetje eigen. Bedankt voor je beoordeling! Geniet van je auto :-)
Bedankt voor de uitstekende beoordeling. Veel plezier met de auto's!!
Heer van Heemskerk, Bedankt voor de mooie beoordeling!
Meneer Zwiers, Bedankt voor de positieve feedback. Dat is erg belangrijk voor mijn bedrijf. Punctueel en vriendelijk vind ik een van de kernwaardes voor een bedrijf. Ben blij dat je een positief gevoel hebt over gehouden. Veel rij plezier toe gewenst!
Hefbrugweg 12 unit 21
1332AN Almere
Just-in Car Service is een jong ambitieus autogaragebedrijf in Almere waar uitstekende service en kwaliteit DE standaard is. Kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van enkel en uitsluitend kwaliteitsvervangingsonderdelen. Door kennis van zaken wordt u goed en doeltreffend geholpen. Met vriendelijke groet, Justin Stradmeijer Just-in car service Hefbrugweg 12 unit 21 1332AN Almere 036-5257988 / 06-14269252