Eerlijk en goed

Bij Justin wordt je altijd goed en adequaat geholpen doet wat er afgesproken is en heeft service hoog in het vaandel staan.

secuur en top

Deze Apk keurmeester kijkt naar apk punten die ik andere keurmeesters niet heb zien doen. Top en vriendelijk.

Eerlijkheid duurt het langst

Justin is iemand die eerlijk is . Heb hem regelmatig uitgedaagd, maar hij blijft rustig en accepteert dat de klant gelijk heeft, wat niet wil zeggen dat hij het moet verhelpen, maar geeft zeker een hulplijn welk het probleem kan verhelpen. Laat ik het zo zeggen, hij laat zijn klanten niet in de kou staan.. mhh... had wel een kopje koffie verwacht.. wellicht tijd voor hem om een dame in dienst te nemen die zijn admin zaken overneemt en klanten dienst verleend. Geen gekke gedachte justin.. je bent al druk bezig. Houd je hoofd bij de techniek.. admin zaken moet je uitbesteden. Houd je hoofd koel man..

De reparatie is goed verholpen.

Altijd leuk om Justin weer te zien

Ik kwam alleen olie halen maar het was zo gezellig dat ik een half uur binnen ben geweest

Dit is een top monteur

Zeer vakkundig en wordt goed op de hoogte gehouden wat en hoe het met de reparatie van de auto gaat. Prijs en kwaliteit is wat mij betreft goed bevallen.

Prima service weer!

Snel gereageerd en vlot het probleem van de kapotte accu opgelost.

Geweldig weer

Altijd goed en gezellig bij Justin. Ken hem al vanaf schooltijd

een goede goser met verstand van auto's

ben met verstand van zaken geholpen justin maakt het duidelijk wat er kapot is en laat het zien hij legt uit wat het doet en wat het gaat kosten top zaak ben erg tevreden

Kwaliteit, en oprecht... :)

Ik heb nu meerdere ervaringen met Just-In gehad met mijn Mercedes en APK en altijd precies volgens afspraak en verwachting. Technisch hoogstaande kennis met als één doel, je krijgt transparant en technisch het beste advies voor je auto en denkt met je mee, en na je keuzes wordt dit uitgevoerd zoals afgesproken. Erg betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.

Erg goede service bij Justin Carservice!

APK Keuring ondergaan bij Justin Carservice. Erg goed geholpen voor een mooie prijs.

Weer professioneel geholpen. Alles ook weer netjes geregistreerd in BMW service systeem. Tip TOP.

Snel en netjes

Heel transparant, alles wordt goed uitgelegd.

Goede service opmaat met aandacht voorklant

Weer positief verrast door de goede service. De openheid van de vakkundige kennis en service opmaat van Justin is tot heden uniek voor ons, als vergelijking tot derden in zijn vak.

Snel gereageerd met meerdere keuze !

Mijn keuze is op deze garage gevallen . Daar hij snel reageerde en goed zijn werk doet . Tegen een redelijke prijs . Hij had zelfs een paar lichte krasjes gepolijst voor me Top !

Super vriendelijk en zeer goed in zijn vak

Na een pech op aanbevelingen van de ANWB bij Just-in terecht gekomen en zeer tevreden over de snelle en vakbekwame service zeker een blijvertje

snel en keurig

Weer een goede ervaring! APK en beurt uitgevoerd. Vooraf contact over de kosten en eventuele gebreken. Zoals iedere keer weer keurig netjes uitgevoerd. Bedankt Justin!

Dikke aanrader! Aardig, duidelijk en vakbekwaam!

Ondertussen tevreden vaste klant, topper is het

Top vakmanschap en passie voor Porsche

Justin is naar mijn ervaring de ideale monteur voor je auto. Een auto is meestal een emotioneel bezit, en in mijn geval (Porsche 944 uit 1986) al helemaal. Dan wil er op kunnen vertrouwen dat je auto goed zit, bij iemand die er net zo veel passie als vakmanschap in kan stoppen. Dat doet Justin. Met jaren Porsche ervaring achter de rug en een netwerk van specialisten is ie de uitgewezen man voor dit soort klussen. En laten we eerlijk zijn, veel goedkoper dan de Porsche dealer. Mijn auto heeft er een maandje gestaan en rijdt nu zo goed als nieuw. En gedurende die tijd kreeg ik stap voor stap updates van alles wat er in en uit de auto kwam. Tegenvallers worden meteen uitgezocht en je krijgt een aantal opties om het op te lossen. Justin denkt en leeft met je mee. Dat is toch fantastisch? Ik ben onder de indruk. En heel erg dankbaar. Klasse.

Super zoals altijd

Altijd eerlijk & betrouwbaar!

Altijd top service!

Ken Justin als zeer bekwaam en betrouwbaar! Komen al vanaf dag 1 bij hem in de werkplaats.

Perfecte service

Justin staat altijd voor je klaar, altijd eerlijk en goede prijs kwaliteitverhouding . Mijn auto er vorige week laten maken ivm defect raammechanisme. Hij kwam de auto zelfs voor mijn deur ophalen én weer terugbrengen, gestofzuigd en wel!! Topper!

Eerlijk en goed

Behulpzaam, klantgericht

Tevreden

Bij Just-in car mijn APK plus grote beurt laten doen. Eigenaar weet wat hij doet en waar hij over praat. Goede service. Alles werd duidelijk besproken. Fijn dat men hem ook na de "gebruikelijke werktijden" even snel een App kan sturen.

Fantastisch! Netjes volgens afspraak.

Echt betrokken en denkt met je mee wat het beste is om te doen. Komt zijn afspraken na en zijn werk is echt professioneel.

Hefbrugweg 12 unit 21

1332AN Almere

Over Just-in Car Service

Just-in Car Service is een jong ambitieus autogaragebedrijf in Almere waar uitstekende service en kwaliteit DE standaard is. Kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van enkel en uitsluitend kwaliteitsvervangingsonderdelen. Door kennis van zaken wordt u goed en doeltreffend geholpen. Met vriendelijke groet, Justin Stradmeijer Just-in car service Hefbrugweg 12 unit 21 1332AN Almere 036-5257988 / 06-14269252