Goeie Service!

Staat altijd klaar voor je

Justin denk goed mee, is duidelijk en geeft een helder advies. Klantvriendelijk, laagdrempelig en (met alle respect) als eigenaar tocht net even een andere insteek dan monteurs in loondienst bij grote garages.

Redder in nood!

Ik moest met spoed wat geregeld hebben, kon gelijk terecht. Service was boven verwachting, legt alles goed en duidelijk uit. Dankzij de uitleg ook veel meer inzicht gekregen. Prijs kwaliteit verhouding is perfect evenals de communicatie. Ik kom terug!

Helemaal top, BMW is weer helemaal tiptop.

Professioneel geholpen. Super service, grote beurt en apk. Vlekkeloos doorlopen.

Klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf

Auto voor de APK, en gelijk nakijken, geen onnodig kosten, wel advies waar rekening mee gehouden kan worden. Zodat je weet waar je de volgende keer tegenaan kan lopen.

Snel en kwaliteit

Na met motor problemen mijn auto afgeleverd te hebben, kon ik hem direct de dag erna alweer ophalen. Ook had ik het idee dat bij Justin kwaliteit van reparatie, maar ook van de producten/onderdelen die hij gebruikt hoog in het vaandel heeft staan. Nogmaals dank! Dave

Betrouwbaar ,eerlijk en kundig

Justin heeft hard voor zijn zaak, en is een zeer vriendelijk persoon. Ik kwam met een storing , deze heeft hij uitgelezen, en netjes en addequaat gerepareerd. Echt een topper!

Top ervaring gehad, heel vriendelijk en snel geholpen. Doet erg zijn best om je zo goed mogelijk te helpen. Laat weten wat er moet gebeuren en of je dit meteen wil laten doen of later.

Geen 10 want anders stopt de drang naar verbetering. Wijsheid!

Serieuze garage, die nog met je mee denkt

Eerlijk advies omtrent de werkzaamheden van de auto Al met al krijgen wij hier een veilig en tevreden gevoel van

Top weer

Uitstekend service

Top service!

Betrouwbaar, snel en vriendelijk!

Geweldige automonteur ;)

Perfecte service,eerlijk en werkt snel.. Geweldige Garage.. De moeite waard om vanuit Amsterdam naar Almere te rijden..

Snel, vakkundig en vriendelijk

Het probleem met mijnauto had veel zoekwerk nodig. Justin deed dit professioneel

Uitstekend!

Zeer betrouwbaar en vakkundig!

Aan te raden. Betrouwbaar en transparant.

Goede automonteur!

Goede en zorvuldige automonteur!

Na jaren een betrouwbare garage gevonden! Zeer klantvriendelijk, oprecht en eerlijk. Zeker een aanrader voor iedereen die een oprechte garage zoekt!!

Injectoors replace

Realy nice and friendly seevice peesonal. Eveeiting veey proffesional and good comini ation about all the update fot the reparing proces.

Gepassioneerde, aanpakker die grondig te werk gaat en helder zijn advies communiceert.

Justin is niet je gebruikelijke automonteur. Een jongeman die openhartig en enthousiast mijn autoprobleem (lekkage autodak opsporen)heeft opgepakt en verholpen. Als vakman wist hij snel de mogelijke oorzaken in beeld te brengen en een stappenplan voor te leggen. Hierbij houdt hij rekening met de omstandigheden (kosten, tijd, situatie, wensen van mijn kant). Zodoende heeft hij de auto lekkage verholpen en los daarvan ook andere kritische zaken aangewezen die de aandacht verdienen, alles in goed overleg met mij. Dit icm een mooie, nette garage, prima prijs/arbeidsverhouding en prettige communicatie met elkaar maakt hem een uitstekende garagehouder en monteur. Ik kom graag nog eens terug bij hem mocht het nodig zijn!

Top geregeld komt zn afspraak na Fijne gast

Top gozer!

Gevraagd een aantal dingen te regelen voor mij, dat heeft hij perfect geregeld. Kan niet anders zeggen dan dat het een prettige samenwerking betrof.

Alles weer goed geregeld.

Auto weer APK goedgekeurd, maar ook de klant tevreden met het mondkapje en de hand alcohol tegen de corona.

2x geweest met 2 verschillende problemen. Snel en goed opgelost..

Goede service en vakkundige eigenaar/monteur

Hefbrugweg 12 unit 21

1332AN Almere

Over Just-in Car Service

Just-in Car Service is een jong ambitieus autogaragebedrijf in Almere waar uitstekende service en kwaliteit DE standaard is. Kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van enkel en uitsluitend kwaliteitsvervangingsonderdelen. Door kennis van zaken wordt u goed en doeltreffend geholpen. Met vriendelijke groet, Justin Stradmeijer Just-in car service Hefbrugweg 12 unit 21 1332AN Almere 036-5257988 / 06-14269252