Vriendelijke mensen, ongedwongen sfeer!

Een jonge 2e hands auto gekocht welke ze zelf uit Duitsland importeren. De deal was zo gemaakt en de aflevering keurig en binnen een paar dagen geregeld. Top service!

Helemaal goed

We hebben voor het eerst een auto gekocht bij J. Jansen. De ontvangst was prima, behulpzaam en niet opdringerig. Eerste indruk was vriendelijk en het voelde betrouwbaar aan. Wij zijn zeer tevreden met onze auto en de goede service!

vriendelijk, goede en snelle service

vriendelijk, goede en snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartstikke goed en eerlijk bedrijf. Zij weten nog echt wat service inhoudt. In februari (2019) een Ford Focus wagon proef gereden en vervolgens een goede deal gesloten. De auto reed geweldig maar bij de proefrit zat er een klein kraakje in de deur. Dat aangegeven en zou verholpen worden. Na aflevering was het ook weg maar het kwam snel terug. Daar ik behoorlijk uit de buurt woon kon ik het ook bij mijn eigen garage in de buurt laten maken en de kosten deden ze natuurlijk helemaal niet moeilijk over. Afspraak is echt afspraak bij J. Jansen. Dit kom je niet vaak tegen, hartstikke goed geregeld zo, het kraakje is weg en ik kan hen naar volle tevredenheid aanraden als je een auto overweegt. Al het contact is goed verlopen, voor en tijdens de koop, maar erna i.v.m. garantie was het exact hetzelfde: vriendelijk, open en eerlijk, zoals het een goed bedrijf betaamt.\r\n\r\nBedankt Michael en team!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn duidelijk snel goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitgebreide rustige uitleg, mooie auto’s en geen opdringerig verkoopbedrag
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede garage, deskundige en vriendelijke monteurs. Heb hier mijn auto gekocht, absoluut een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en correct geholpen nadat ik met een lekke band in Rijsbergen stond!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen zaterdag onze auto opgehaald, fijn ontvangst onder het genot van een bakje koffie en daarna goede uitleg. Onderhandeling over de auto en inruil week eerder heb ik als zeer prettig mogen ervaren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service, prijs meegevallen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een hele klantvriendelijke service ook is alles netjes en kopje koffie ook lekker dank je wel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig ontvangst, goed gesprek, eenvoudig de proefrit geregeld, snel eens over de juiste prijs en keurig afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig in de omgang, koffie klaar. Bij aflevering aankoop occasion heel attent bos bloemen en veel veilige kilometers!! Extra cd voor navigatie ontvangen en daar hadden wij niet ongevraagd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Totale onderhoud van al onze (bedrijfs) autos

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig bedrijf met een goede persoonlijke service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben al 17 jaar een heel tevreden klant\r\nService en problemen altijd keurig uitgevoerd en opgelost\r\nOok een gebeurenis buiten de garantie word niet moeilijk gedaan in het redelijke

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en adequate service. Ik word altijd meteen geholpen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijk en eerlijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gastvrij en vrijblijvend, dus gewoon \"lekker\"\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige ervaring met Edwin en Maikel. Snel handelen en communiceren bij aanschaf gebruikte auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed.

Ettenseweg 81

4891XT Rijsbergen

Over Autobedrijf J. Janssen B.V.

Autobedrijf J. Janssen B.V. is een universeel BOVAG autobedrijf, gevestigd in Rijsbergen. We beschikken over een moderne werkplaats waar onze ervaren monteurs onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren aan alle merken auto's en elektrische voertuigen. We werken met apparatuur en software op dealerniveau. In onze professionele poetsruimte kunnen wij tevens uw auto volledig wassen, poetsen en polijsten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare occasion bent u bij ons aan het juiste adres! We beschikken over een ruime en wisselende voorraad van verschillende automerken. Daarnaast geven wij u graag advies welke auto het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Over Carprof