Vrolijke mensen, en een mooie gezond bedrijf. De eigenaar is een geschikte vent
Online afspraak gemaakt voor een 15.000 kilometer beurt. Snel contact gekregen, afspraak snel ingepland. Auto is ook gekocht bij Autobedrijf J Janssen maar de jongens daar zijn erg kundig en bereidwillend. Prijs afgesproken via de telefoon, fijne nieuwe leenauto te leen en na de beurt stond de auto netjes klaar. Ik blijf hier zeker mijn auto brengen! Jongens en dames uiteraard dank nogmaals voor de fijne samenwerking
Top bedrijf
Zorgeloos
topbedrijf!
Naast de oliecontrole werden ook ander gecontroleerd
Was te voet onderweg om de auto op te halen. Een monteur die onderweg was met een auto stopte en liet me mee rijden
Vriendelijk, professioneel, behulpzaam, vakspecialist, netjes, goede service.
Ik kom al jaren bij deze garage. Je wordt netjes te woord gestaan door mensen bij de receptie die blijk geven van grote kennis van zaken en waarbij geen enkele vraag teveel is. Het onderhoud en eventuele reparaties worden snel en goed uitgevoerd. De ruimte waar klanten tijdens het onderhoud kunnen wachten is knus waarbij je jezelf een kopje koffie, thee of chocomel kunt inschenken. Ik ben altijd naar tevredenheid geholpen.
Keurig op de hoogte gehouden goed overleg voor de reparatie gedaan is, fijn contact aan de bali en telefoon
Prima ervaring als nieuwe klant, snel geholpen. Goed geholpen met duidelijke uitleg en goede service. Ik kom zeker terug.
Wij hebben in juli 2025 een Opel Mokka gekocht, en zijn hier heel gelukkig mee. Van eerste moment van aankoop hebben we altijd een goed gevoel gehad bij deze garage, vriendelijk personeel, uitstekende service, en zaken als de auto wasstraat en het veel goedkopere Carprof abonnement in vergelijking met die van een zekere grotere Nederlandse wegenwacht service zijn een welkome bonus gebleken. Helaas zijn er wat kleine gebreken opgedoken bij de auto (wispelturig kentekenplaat lampje, brandend motorblok lampje op dashboard), maar alles dusver onder de garantie verholpen, en steeds als de auto naar de garage moest de leenauto kunnen gebruiken om weer thuis te komen - echt top service! Bij de laatste ronde werd zelfs een lekkage in de koelvloeistof tank vastgesteld, terwijl de auto er voor een heel ander probleem stond. Ook dit werd meteen verholpen, binnen de garantie. Kan niet beter! Reden dat ik geen 5 sterren geef is dat ik zelf een 5 sterren recensie altijd wantrouw, plus ik ben zelf geen monteur dus ik kan slechts als leek beoordelen dat de auto goed rijdt. Wat daarnaast stof tot denken heeft gegeven is dat wij het advies kregen niet meer in België te tanken omdat aldaar de benzine ondermaats aan de Nederlandse zou zijn. Gezien half Nederland de grens overgaat om goedkoop te tanken klonk dit wat vreemd, goedkoper tanken is immers leuk, maar als dit de auto sneller laat slijten zou het toch niet zo populaire hobby zijn neem ik aan. Dat nergens op internet of in de sociale cirkel bij mensen met meer verstand van auto's dan ik iets te vinden valt dat dit advies onderschrijft roept ook wat vraagtekens op.
Erg vriendelijk personeel, alles wordt altijd duidelijk uitgelegd en bij extra kosten wort keurig vooraf gevraagd of dit akkoord is. Top garage!
Banden besteld, volgende dag klaar
Gewoon uitstekend
Auto voor onderhoud gebracht, goede en duidelijke communicatie en super service!
Bijna een jaar geleden een auto gekocht. Nu een kleine maand voor het verlopen garantie toch een melding in het display. Direct serieus gehoord en op korte termijn een afspraak. Diagnose onder garantie een nieuwe accu. Ook een in meer of mindere mate soms een benzinelucht waarneembaar. In eerste instantie niet waargenomen en geen diagnose. Zijn desondanks toch verder gaan kijken en oorzaak gevonden en ook onder garantie opgelost. Meedenken, vriendelijk en echte service. Het kan gewoon nog!
Dit was de eerste keer dat ik kennis maakte met deze garage voor een APK-keuring. Werd keurig en zeer klantvriendelijk telefonisch te woord gestaan. Afspraak werd snel ingepland. Er werd met me meegedacht. Aan de balie werd ik wederom zeer professioneel en vakkundig te woord gestaan en de APK kostte me 40 euro. Dank jullie wel voor de service. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Josephine Nieuwenhuys
Een prima service en alles goed uitgelegd met een eerlijk advies.
Auto grote beurt gehad. Rijdt weer als nieuw
Prima autobedrijf. Deskundig personeel .
Super service , waar een ander autobedrijf prutswerk had geleverd bij de afgifte van de nieuwe auto, heeft Janssen dit fantastisch opgelost! Super blij voor de transparantie en service !
Bedankt voor je geweldige review, top!!
Na 12 jaar nog altijd zeer tevreden over dit autobedrijf. Je wordt op de hoogte gesteld van de kosten, ze denken graag met je mee en zijn altijd vriendelijk en oprecht.
Heel erg leuk om te horen, dankjewel voor de mooie review!
op elke vraag een duidelijke antwoord heel vriendelijk el
Dankjewel voor de fijne review!
Altijd prettig om hier te komen.
Super om te horen, dankjewel!
Ettenseweg 81
4891XT Rijsbergen
Autobedrijf J. Janssen B.V. is een universeel BOVAG autobedrijf, gevestigd in Rijsbergen. We beschikken over een moderne werkplaats waar onze ervaren monteurs onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren aan alle merken auto's en elektrische voertuigen. We werken met apparatuur en software op dealerniveau. In onze professionele poetsruimte kunnen wij tevens uw auto volledig wassen, poetsen en polijsten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare occasion bent u bij ons aan het juiste adres! We beschikken over een ruime en wisselende voorraad van verschillende automerken. Daarnaast geven wij u graag advies welke auto het beste bij uw persoonlijke situatie past.
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen