Bijna een jaar geleden een auto gekocht. Nu een kleine maand voor het verlopen garantie toch een melding in het display. Direct serieus gehoord en op korte termijn een afspraak. Diagnose onder garantie een nieuwe accu. Ook een in meer of mindere mate soms een benzinelucht waarneembaar. In eerste instantie niet waargenomen en geen diagnose. Zijn desondanks toch verder gaan kijken en oorzaak gevonden en ook onder garantie opgelost. Meedenken, vriendelijk en echte service. Het kan gewoon nog!
Dit was de eerste keer dat ik kennis maakte met deze garage voor een APK-keuring. Werd keurig en zeer klantvriendelijk telefonisch te woord gestaan. Afspraak werd snel ingepland. Er werd met me meegedacht. Aan de balie werd ik wederom zeer professioneel en vakkundig te woord gestaan en de APK kostte me 40 euro. Dank jullie wel voor de service. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Josephine Nieuwenhuys
Een prima service en alles goed uitgelegd met een eerlijk advies.
Auto grote beurt gehad. Rijdt weer als nieuw
Prima autobedrijf. Deskundig personeel .
Super service , waar een ander autobedrijf prutswerk had geleverd bij de afgifte van de nieuwe auto, heeft Janssen dit fantastisch opgelost! Super blij voor de transparantie en service !
Bedankt voor je geweldige review, top!!
Na 12 jaar nog altijd zeer tevreden over dit autobedrijf. Je wordt op de hoogte gesteld van de kosten, ze denken graag met je mee en zijn altijd vriendelijk en oprecht.
Heel erg leuk om te horen, dankjewel voor de mooie review!
op elke vraag een duidelijke antwoord heel vriendelijk el
Dankjewel voor de fijne review!
Altijd prettig om hier te komen.
Super om te horen, dankjewel!
Van herinnering op de mail tot aan een belletje tijdens de apk, geweldig geregeld, complimenten!
Wat een mooie review, heel erg bedankt!!
Betrouwbare mensen, doen wat ze hoopt dat een autogarage doet. Geen onnodige kosten, wel goede service
Dankjewel voor de mooie review!
Zeer prettig
Bedankt voor de mooie review!
wij zijn erg goed geholpen . snel en vriendelijk.
Bedankt voor deze mooie review!
Komen afspraken altijd na, en je word altijd netjes op de hoogte gehouden.
Gewoon top service!
Dankjewel voor de mooie review!
Zeer goed autobedrijf. Erg deskundig en prima service. Erg klantvriendelijk.
Bedankt voor je leuke reactie!
Ik kom hier al jaren voor onderhoud van mijn auto en ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Je wordt netjes op de hoogte gehouden waardoor er geen onverwachte kosten zijn. Zeer klantvriendelijk.
Wat een fijne review, bedankt voor het leuke bericht en het jarenlange vertrouwen!
Vanaf de eerste kennismaking niet meer dan lof over Janssen, zeer vriendelijk personeel en je kunt er met alle reparaties terecht.
Bedankt voor de mooie review, leuk om te horen en heel graag tot de volgende keer!
Vlotte vriendelijke en deskundige service.
Bedankt voor de mooie review!
Snelle duidelijke reacties via email. Hartelijke ontvangst op locatie. Komt afspraken na. Foutloos.
Leuk om te horen, we gaan er alles aan doen om de volgende keer ook weer foutloos te scoren! ;)
Je wordt op de hoogte gehouden van wat er met de auto gedaan moet worden tijdens de afspraak. Ik kreeg gratis een leenauto, Ik heb hier ook de auto gekocht en ook toen was de service geweldig ook al was ik een nieuwe klant. Nu heb ik een 9 gegeven. Ik kwam voor een beurt, om een 10 te behalen had zou ik de auto’s van klanten die voor een beurt komen nog door een goedkoop wasprogramma in de wasstraat rijden. Maar dat is een tip.
Bedankt voor je leuke review en het meedenken, dat waarderen we zeker!
Accurate afspraak, vriendelijke benadering, Duidelijke afspraken
Bedankt voor de positieve review, super!
Kon zonder problemen meteen langs komen.
Geen negatieve punten
Super om te horen, bedankt voor de review!
Ettenseweg 81
4891XT Rijsbergen
Autobedrijf J. Janssen B.V. is een universeel BOVAG autobedrijf, gevestigd in Rijsbergen. We beschikken over een moderne werkplaats waar onze ervaren monteurs onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren aan alle merken auto's en elektrische voertuigen. We werken met apparatuur en software op dealerniveau. In onze professionele poetsruimte kunnen wij tevens uw auto volledig wassen, poetsen en polijsten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare occasion bent u bij ons aan het juiste adres! We beschikken over een ruime en wisselende voorraad van verschillende automerken. Daarnaast geven wij u graag advies welke auto het beste bij uw persoonlijke situatie past.
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen