Top.

Goede service en klantvriendelijkheid.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Als altijd snel en correct

• Reden bezoek Andere reden

Autobedrijf J. Jansen is een echte aanrader!

Klantvriendelijk,uitstekende service,vakkundig personeel!

Begrijpen hun vak.

Goede uitleg,in makkelijke taal. Vakkundig en oplossingen gezocht.

Service uitmuntend

Vorig jaar naar volle tevredenheid een Peugeot 208 gekocht. De aankoop, aflevering en staat van de auto waren al top. Bijna een jaar verder was er een issue met de airco. Vermoedelijk was dit al maanden gaande, maar merkten we dit pas laat op. Een appje, snelle afspraak, GRATIS vervangend vervoer en een reparatie onder garantie: echt geweldig. Inmiddels staat er voor het eerst sinds we de auto hebben een poolwind in het interieur. We zijn heel blij!

Geweldige service

Auto weggebracht voor een beurt. Tot mijn verbazing kreeg ik een nieuwe accu, die nog onder garantie viel, en dus gratis werd geplaatst. Super vriendelijk ontvangst, goede uitleg over hoe ze te werk gaan. Tussentijds telefonisch contact over een reparatie. Zeer tevreden.

goed geholpen

goed geholpen

Vriendelijk en goed

Prettige benadering bij 't maken van een afspraak. Afspraken over bijv. afgeven prijsindicatie worden nagekomen. Vriendelijk personeel.

Een geweldige service.

Goed afspraken,een belletje tussen door er vaar ik als positief.

Gewoon Goed

Weten wat ze doen

Wederom top service

Een paar maanden geleden heb ik een BMW gekocht bij autobedrijf Janssen. Ik ben er eerst in gaan rijden, daarna heeft Maikel met zijn team alle puntjes die niet goed waren, structureel opgelost. Niks was gek, alles werd opgelost, met een glimlach. Je voelt je hier als klant op de eerste plaats staan.

Geweldig geholpen met correcte service

Geweldig geholpen met correcte service

Top service

Na aankomst met lekke band werd ik zeer vriendelijk geholpen. Einde van de dag kon ik de auto weer ophalen. Er werd mij een nette fiets aangeboden om naar huis te gaan. Ik heb me aangemeld om met de auto daar te blijven voor onderhoud

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Zoals altijd, vriendelijk, snel, en vooral vakkundig

Fijn om klant te zijn bij een garagebedrijf waarin je het volste vertrouwen hebt.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Hele goede communicatie

De werkzaamheden worden netjes conform afspraak uitgevoerd. Wanneer er bijzonderheden zijn word je daarover gebeld. Dat is al jaren het geval.

Uitstekende service!

Ik kom al jaren in Rijsbergen voor onderhoud/APK. Toen het tijd werd voor een andere auto, wist ik zeker: die koop bij Janssen, dan weet ik zeker dat het goed is. Zeer prettig geholpen en ik kan het iedereen aanbevelen!

Prima bedrijf!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Denken mee en in oplossingen

Prettig contact goede service

Goede garage

Eerlijk bedrijf met vriendelijke mensen

Super garage

Goed ontvangen. De auto stond volgens afspraak gereed voor een proefrit. Goede onderhandeling en afspraken en zeer snel geleverd.

Fijn autobedrijf!

Komen al jaren bij janssen, fijne communicatie! Proberen altijd met je mee te denken! Geen slecht woord over te zeggen! Toppers !

• Reden bezoek Andere reden

Wordt altijd prima geholpen, afspraken worden nagekomen en medewerkers zijn uiterst vriendelijk.

Staat eigenlijk in bovenstaande zin.

Geweldig bedrijf

Ik raad iedereen aan om naar daar te gaan willen we een andere auto gaan we altijd bij hun.ook voor onderdelen of onderhoud en apk

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Top bedrijf

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Altijd volop aandacht en klantvriendelijk

Het personeel is vriendelijk,geeft deskundig advies,denkt mee! Voelt vertrouwd

Ettenseweg 81

4891XT Rijsbergen

Over Autobedrijf J. Janssen B.V.

Autobedrijf J. Janssen B.V. is een universeel BOVAG autobedrijf, gevestigd in Rijsbergen. We beschikken over een moderne werkplaats waar onze ervaren monteurs onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren aan alle merken auto's en elektrische voertuigen. We werken met apparatuur en software op dealerniveau. In onze professionele poetsruimte kunnen wij tevens uw auto volledig wassen, poetsen en polijsten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare occasion bent u bij ons aan het juiste adres! We beschikken over een ruime en wisselende voorraad van verschillende automerken. Daarnaast geven wij u graag advies welke auto het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Over Carprof