Top service
WS FOTO'S BEWERKINGEN Dit zijn de reviews die je openbaar hebt gepost. Je hebt de Google Maps-app nodig om je reviews te bewerken of te verwijderen. Meer informatie 4 reviews Reviews zijn niet geverifieerd Carpoint Heerhugowaard Pascalstraat 10, 1704 RD Heerhugowaard 8 april 2024 hier een ford focus wagon (2014) gekocht. We werden vanaf het beginaan erg goed geholpen en na een proefrit te hebben gereden besloten om deze mooie auto te kopen. 28 april is hij op kenteken gezet en in het begin hebben wij wat pech gehad met de auto, onze turbo was helaas kapot. Maar de service die carpoint vanaf het begin heeft aangeboden kan ik iedereen aanraden. Wij wonen in arnhem en ze hebben hier de auto opgehaald en ook weer netjes afgeleverd. Zelfs hebben ze ons de mogelijkheid gegeven om een auto te huren via borent om niet zonder auto te komen zitten .Extra dikke pluim voor Alex! Bedankt voor de service en hopelijk spreken wij elkaar nog eens bij een aankoop van een nieuwe auto! Toppers. Groetjes uit arnhem
Beveelt aan
18 June 2024