goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is een autobedrijf dat ik met een gerust hart aan iedereen kan aanbevelen. Houden zich aan de gemaakte afspraken en een no nonsense mentaliteit. Top !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zag werkelijk door de bomen het bos niet meer. Tot ik hier kwam. Schitterend assortiment, goed advies en service. Bedankt Auto Service Haarlem! Ben heel blij met mn nieuwe BMW!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden na een klein defect wat netjes opgelost is bij mij thuis. Ik woon in Alkmaar en vindt dit grote klasse.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzondere dank aan Aran van de familie Stokman

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Herkese önerebilicegimiz bir sirket muhtesem yardimci oldular bize. Turk saticilari sayesinde hic bir yabancilik hisetmedik auto service haarlemde. Nerdeyse dörtyuz araba mevcut

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend bedrijf ! Ik en mijn vrouw rijden in een auto van jullie en zijn zeer tevreden. Met vr gr Hans en Andrea de Vos .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuk bedrijf met gemotiveerde medewerkers.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag, 03-01-2018 mijn BMW 5-serie opgehaald en super tevreden ! Paul bedankt voor alles en ik zal jullie zeker aanbevelen !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Transparant verhaal in de verkoop met een financiering binnen de afgesproken termijn. Prettige sfeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam op Zondagmiddag 4 minuten voor sluitingstijd en het vriendelijke personeel nam alle tijd en ander half uur later waren ik en de verkoper pas buiten. Wel met mijn (bijna) nieuwe Mini Cooper clubman! Wat een service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij autoservice Haarlem rijd ik nu al 3 maanden in mijn droomauto rond!\r\n\r\nDank Sjoerd Pet

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dziekuje bardzo za pomoc w zakupie auta, za szybkie uzyskanie kredytu oraz mozliwosc zalatwienia calej procedury w jezyku polskim. Auto otrzymalem w swietnym stanie. \r\nPozdrawiam Daniel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden met de aankoop van mijn Audi A3 S-line automaat! Tweede auto nu hier gekocht en alles wederom goed geregeld. Thanks Daan !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Cok iyi ve profesionel bir sekilde Hasan bey bize yardim etti. Bize boyle buyuk bir araba sirketinde Turkce bir danismanla firsat verildigi icin cok mutluyuz.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne sfeer en goed gevoel aan over gehouden. Online klopt met offline . Enorm aanbod .Absolute aanrader in het doolhof van autobedrijven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg onder de indruk en leveren volgens afspraak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel, snelle service! Ik voel me echt gehoord door de medewerkers en heb een prachtige Audi precies naar wens aangekocht.

Munterslaan 2

2014KW Haarlem