Dag Thijs, Ik schrik een beetje van je review. Mag ik je vragen wat er gebeurd is? Ik ben heel erg benieuwd. Welke auto heb je zien rijden? Als het onze C-Max of Fiesta is geweest is, dan is het een klant van ons geweest. Dat is namelijk een van onze uitleenauto’s. Onze Ka staat namelijk binnen. Als ik weet welke auto het geweest is, dan weet ik wie de auto op dit moment bij zich heeft en zal ik een hartig woordje met deze klant spreken. Hopelijk maak ik je hiermee duidelijk dat wij het niet zelf zijn geweest. Wij rijden op het moment zelf een auto zonder reclame. Deze slechte review lijkt me dan ook niet terecht aangezien het niks te maken heeft met onze dienstverlening. Ik wil je dan ook vragen deze te verwijderen. We hebben een Ford Ka, een Fiesta en een C-Max rijden als uitleenauto. Graag hoor ik van je welke het geweest is. Alvast dank voor je begrip. Met vriendelijke groet, Danny Hendrikx House of Cars
Originele beoordeling