Filters

10

Goede service

Goede service al 3 keer fijne auto gevonden voor mij. En alles goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja
9

Al vele jaren plezierige contacten; er wordt met jou als klant meegedacht

Ook nu weer een andere auto gekocht bij Garage Geurtsen! Het is een eerlijk verhaal wat je verteld wordt. Klantgericht! En je komt niet voor verrassingen te staan. En we hebben weer een mooie, betrouwbare auto, zoals het er nu uitziet. Bij reparatie wordt altijd contact opgenomen en overlegd wat en hoe er gerepareerd wordt en wat het kost. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en dienstverlening

Uitstekende service en dienstverlening

 • Aanbevelen? Ja
9

Super!!

Vriendelijk personeel met veel aandacht voor je probleem. Snel geholpen, goed advies en weer met een goed gevoel richting huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een uitstekende service en geweldig betrouwbare garage!

Donderdagmiddag 26 november 2020 heeft Garage Gijs Geurtsen de zoveelste auto aan mij afgeleverd, ik schrijf "zoveelste" omdat ik al meer dan 30 jaar met de firma Geurtsen bekend ben. Nog nooit heb ik een auto gehad die niet aan mijn wensen heeft voldaan. Kleine reparaties worden, indien mogelijk en onder het genot van een kopje thee of koffie, direct gerepareerd. Er zullen weinig bedrijven zijn waar eerlijkheid, oprechtheid en service zo hoog in het vaandel staan. Niet alleen ondergetekende is een vaste relatie van Garage Geurtsen, inmiddels zijn mijn kinderen ook al vele jaren een vaste relatie van Garage Geurtsen. Een occasion kopen is toch een zaak van vertrouwen en het vertrouwen hebben wij dus al jaren in Garage Geurtsen! Tevens heeft deze garage een geweldig en vakbekwaam team van medewerkers om zich heen die zich al jaren inzetten voor Geurtsen en zijn relaties, dat tekent ook de fijne sfeer op de werkvloer. Mijn advies aan Garage Geurtsen ga zo door, jullie krijgen van mij en 10! Frans Leppers Veenendaal.

 • Aanbevelen? Ja
10

Garage Geurtsen is een kwaliteitsclub met oog voor de klant!

Vandaag mijn achtste auto (sinds 2001) opgehaald bij Garage Geurtsen. In al die jaren heb ik het bedrijf zien groeien in omvang en professie. Maar daarbij is er altijd oog voor de klant, zijn wensen en persoonlijke omstandigheden. Ik hoop de relatie nog lang te mogen voortzetten, ook nu het bedrijf grotendeels door de nieuwe generatie wordt gerund. Gijs, Willem en Bart, bedankt voor de goede zaken en nog vele jaren samen!

 • Aanbevelen? Ja
10

betrouwbaar, doen wat ze zeggen!

Nette XC90 uit België bij hen gekocht. Bij aankoop afspraken gemaakt welke netjes uitgevoerd zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima garage

Hele mooie Audi q5 gekocht. Goede, scherpe marktconforme prijs. Vriendelijk personeel. Nadat de auto was opgeleverd waren er nog een paar kleine dingetjes die opgelost moesten worden. Dit is binnen korte termijn naar tevredenheid opgelost. Ben er drie keer geweest maar één keer is er (door een jonge dame) tijdens het wachten op de verkoper koffie aangeboden. En na een vijf kwartier rijden heb je daar wel zin in. Maar dat is een kleinigheid. Prima garage zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en vriendelijke service

Mijn ervaring is dat er altijd wordt meegedacht aan een snelle en vakkundige oplossing. Je wordt altijd keurig en correct geïnformeerd. Altijd een leenauto beschikbaar. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, kortom hele goede vakkundig service

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct bedrijf in al zijn facetten

Een correct bedrijf in al zijn facetten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch bedrijf

Ik had specifieke wensen vanwege mij gezondheid en toenemende beperkingen die ik had voor een andere auto. Alle zaken kenbaar gemaakt en besproken. Vervolgens heeft garage Geurtsen en oplossing gezocht en gevonden. Ik ben ontzettend blij dat er zo'n passende oplossing is gevonden voor mijn mobiliteitsprobleem. Heel hartelijk dank voor de inzet en de geweldige service.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed!

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
8

Bediening gebeurt zeer zorgvuldig.

Bediening gebeurt zeer zorgvuldig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Garage Geurtsen geeft goed en eerlijk advies

Bij reparaties of aanschaf vindt er goed overleg plaats, dus nooit verrassingen achteraf, afspraken worden goed nagekomen

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk top garage

Omdat mijn huidige auto stuk ging moest in korte tijd een auto kopen ..elke keer kwam ik bij deze garage uit ..bij aan komst , test rit gemaakt bmw 320i 2008 touring super nette wagen reed perfect de airco was niet echt koud gelijk werd er na gekeken en gelijk bij gevuld , over 3 dagen kon ik hem ophalen bij aankoop kreeg ik nieuwe apk en de auto werd helemaal nagekeken hij was klaar voor vakantie...en wat ik niet had verwacht kregen we nog een stuk taart met afbeelding van de auto met teks veel rijplezier we hebben van taart genoten

 • Aanbevelen? Ja
8

Al jaren klant.

Garage Geurtsen denkt met je mee,geeft goede garantie. Vriendelijke en bekwame medewerkers!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top garage !!!!

Vandaag onze kia rio uit 2015 opgehaald, zeer vriendelijk personeel met verstand van zaken. We werden zeer goed geadviseerd en geholpen. Was een uur rijden vanuit aalten, maar de auto stond keurig blinkend op het afgesproken tijdstip klaar. En we kregen een taart met de afbeelding van onze nieuwe auto, dat is toch gewoon super. Garage G Geurtsen is een zeer degelijk bedrijf, en we zijn blij met onze nieuwe auto. Fam Onnink

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en gepassioneerd

Zoals hierboven

 • Aanbevelen? Ja
9

prettige mensen en denken mee!

We hadden niet echt een hoog budget maar er werd met ons meegedacht om toch een auto te vinden die paste bij onze wensen en budget.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geen betrouwbaarder garagebedrijf dan Garage G. Geurtsen!

Al vele jaren ben ik klant van Garage Geurtsen en uiterst tevreden! De klant voelt zich écht koning omdat professionele deskundigheid gepaard gaat met een prettige dienstverlening die ongevraagd veel verder gaat dan je als klant verwacht! Dit alles in een informele sfeer waarbij de aandacht voor de klant écht oprecht is en niet geveinsd ten behoeve van commercie/eigen gewin. Ik ben ambassadeur van Garage Geurtsen!

 • Aanbevelen? Ja
10

k heb n mooie auto kunnen uitkiezen

hil iezig goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

GEWELDIGE SNELLE SERVICE

Om 12.00 uur vanuit Zeist bij Geurtsen een EPC-storing aan mijn AUDI A3 gemeld. Om 12.50 uur kwamen zij met een vervangende auto en hebben mijn auto meegenomen. ZEER TEVREDEN.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige kennis en kundig

Weer zoals altijd top

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede dienstverlening

Goede communicatie, met een prettige zorg voor klant en auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Denk goed mee

Als filmmaker was ik opzoek naar een bedrijfsauto (Caddy). Garage Geurtsen heeft goed mee gedacht bijvoorbeeld in het hebben van een achterklep (makkelijk met apparatuur inladen en je kan zelfs droog eronder filmen). Zijdeuren en stroom in de cabine. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd