Filters

10

Zeer goed!!

Ik heb een Opel zafira gekocht bij deze garage. Ben door Martin goed geholpen (verkoopadviseur). Er bleek nog iets niet goed te werken aan de auto. Waar ik later achter kwam. Ondanks dat ik geen service pakket garantie had afgenomen ben ik heel goed geholpen. Probleem hebben ze alsnog verholpen en leenauto in de tussen tijd gekregen. Echt een aanrader om hier je auto te kopen. Helemaal als je op zoek gaat naar een auto voor 7 personen. Is dit je adres!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service gaat samen met een uitstekende prijs!

Uitstekende service gaat samen met een leuk kosten plaatje. De communicatie verloopt ook altijd vloeiend! Zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitzonderlijk goede toewijding en behandeling

Ik heb zelden zo'n ter zake deskundig, to the point, en klantvriendelijk contact in de autowereld meegemaakt. Alles had en heeft een uitstraling van eerlijk zaken doen en het na komen van gemaakte afspraken. In één woord "TOP"

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Garage Geurtsen zoekt de auto die bij je past! Van harte aanbevolen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijkheid

De taart is was lekker. Bedankt voor de goede zorgen. En zal jullie bedrijf dan ook bij iedereen aanbevelen. Mocht ik weer eens aan wat anders toe zijn weet ik jullie zeker weer te vinden. BEDANKT TEAM G. Geurtsen

 • Aanbevelen? Ja
9

topbedrijf

Weer teruggekomen voor service en onderhoud van onze wagens ,gewoon zoals altijd goeie service vertrouwd en altijd een gezellig praatje.

 • Aanbevelen? Ja
9

betrouwbaar, klantvriendelijk en kundig!

na al de jaren ervaren wij de samenwerking met garage geurtsen nog steeds als zeer prettig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een fijn bedrijf met goede service!

De Audi Q2 heb ik hier gekocht en ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en prettige afhandeling van de aankoop.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en eerlijk.

Online is ervoor mijn inruiler een eerlijke prijs geboden . Dit heeft mij doen besluiten om 200km te rijden van Veendam naar Veenendaal. De deal gesloten en een week later opgehaald. Zeer tevreden met mijn nieuwe auto. P.s i.p.v bloemen een heerlijke slagroomtaart met daarop een foto van mijn nieuwe auto. Heerlijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Afspraak is afspraak

Dit is een dynamisch bedrijf die de klant op 1 zet. Ze luisteren naar je wensen en denken mee voor een goede invulling. Het is ook zo auto gekocht,je blijft belangrijk voor hun. Ik kan alleen maar zeggen voor een auto moet je bij hun zijn. Wat ze niet hebben proberen ze voor je te regel,trouwens keuze te over. Mvg. A.Jacek

 • Aanbevelen? Ja
8

60.000 km beurt VW

Onze VW heeft de 60.000 km beurt gehad volgens VW specificaties, alleen veel betaalbaarder. Vriendelijke mensen, mooi bedrijf, ik denk voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja
9

Tevreden

Al vanaf 2009 zijn wij klant bij Garage Geurtsen en inmiddels hebben wij in februari 2021 onze derde auto aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over de manier van zaken doen qua inruil en aankoop. Alles wordt netjes besproken en vastgelegd en op de dag van aflevering was alles ook keurig in orde gemaakt zoals het afgesproken was. En als vanouds een heerlijke en toepasselijke attentie! En niet alleen qua aankoop van een auto is de dienstverlening erg fijn maar ook over het onderhoud van onze auto's zijn wij zeer tevreden! Zoals gezegd komen wij er al jaren over de vloer en wat ons betreft hopen wij dat ook nog jaren te doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Al jaren ons vaste en betrouwbare garage voor privé en zakelijk!

Al jaren ons vaste en betrouwbare garage voor privé en zakelijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

snel, goede begeleiding, juiste prijs

Net een gebruikte XC60 T8 laten importeren. Van wensenlijst tot aflevering keurig verlopen. vertrouwen moet er zijn om een auto op afstand te kunnen kopen. Bij Geurtsen wordt je daar niet in teleur gesteld. Goed advies bij de keuze voor een hybride is belangrijk, qua verbruik, kwaliteit etc. Onafhankelijke garage is dan een voorwaarde. Import uit Duitsland, in kan het aanbevelen, wel het voordeel, maar het organiseren aan een vakman over laten.

 • Aanbevelen? Ja
10

altijd netjes en beleefd ! komen hun afspraken na

.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Goede service al 3 keer fijne auto gevonden voor mij. En alles goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja
9

Al vele jaren plezierige contacten; er wordt met jou als klant meegedacht

Ook nu weer een andere auto gekocht bij Garage Geurtsen! Het is een eerlijk verhaal wat je verteld wordt. Klantgericht! En je komt niet voor verrassingen te staan. En we hebben weer een mooie, betrouwbare auto, zoals het er nu uitziet. Bij reparatie wordt altijd contact opgenomen en overlegd wat en hoe er gerepareerd wordt en wat het kost. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en dienstverlening

Uitstekende service en dienstverlening

 • Aanbevelen? Ja
9

Super!!

Vriendelijk personeel met veel aandacht voor je probleem. Snel geholpen, goed advies en weer met een goed gevoel richting huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een uitstekende service en geweldig betrouwbare garage!

Donderdagmiddag 26 november 2020 heeft Garage Gijs Geurtsen de zoveelste auto aan mij afgeleverd, ik schrijf "zoveelste" omdat ik al meer dan 30 jaar met de firma Geurtsen bekend ben. Nog nooit heb ik een auto gehad die niet aan mijn wensen heeft voldaan. Kleine reparaties worden, indien mogelijk en onder het genot van een kopje thee of koffie, direct gerepareerd. Er zullen weinig bedrijven zijn waar eerlijkheid, oprechtheid en service zo hoog in het vaandel staan. Niet alleen ondergetekende is een vaste relatie van Garage Geurtsen, inmiddels zijn mijn kinderen ook al vele jaren een vaste relatie van Garage Geurtsen. Een occasion kopen is toch een zaak van vertrouwen en het vertrouwen hebben wij dus al jaren in Garage Geurtsen! Tevens heeft deze garage een geweldig en vakbekwaam team van medewerkers om zich heen die zich al jaren inzetten voor Geurtsen en zijn relaties, dat tekent ook de fijne sfeer op de werkvloer. Mijn advies aan Garage Geurtsen ga zo door, jullie krijgen van mij en 10! Frans Leppers Veenendaal.

 • Aanbevelen? Ja
10

Garage Geurtsen is een kwaliteitsclub met oog voor de klant!

Vandaag mijn achtste auto (sinds 2001) opgehaald bij Garage Geurtsen. In al die jaren heb ik het bedrijf zien groeien in omvang en professie. Maar daarbij is er altijd oog voor de klant, zijn wensen en persoonlijke omstandigheden. Ik hoop de relatie nog lang te mogen voortzetten, ook nu het bedrijf grotendeels door de nieuwe generatie wordt gerund. Gijs, Willem en Bart, bedankt voor de goede zaken en nog vele jaren samen!

 • Aanbevelen? Ja
10

betrouwbaar, doen wat ze zeggen!

Nette XC90 uit België bij hen gekocht. Bij aankoop afspraken gemaakt welke netjes uitgevoerd zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima garage

Hele mooie Audi q5 gekocht. Goede, scherpe marktconforme prijs. Vriendelijk personeel. Nadat de auto was opgeleverd waren er nog een paar kleine dingetjes die opgelost moesten worden. Dit is binnen korte termijn naar tevredenheid opgelost. Ben er drie keer geweest maar één keer is er (door een jonge dame) tijdens het wachten op de verkoper koffie aangeboden. En na een vijf kwartier rijden heb je daar wel zin in. Maar dat is een kleinigheid. Prima garage zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en vriendelijke service

Mijn ervaring is dat er altijd wordt meegedacht aan een snelle en vakkundige oplossing. Je wordt altijd keurig en correct geïnformeerd. Altijd een leenauto beschikbaar. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, kortom hele goede vakkundig service

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct bedrijf in al zijn facetten

Een correct bedrijf in al zijn facetten!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd