Prettige ontvangst van de garagehouder. Deskundig en duidelijke uitleg over het bekeken voertuig. Prijsoverleg ging zeer soepel en we kwamen tot een goede prijsafspraak die tot aankoop leidde.
Prima service. Klantgerichte autodealer.
Al vele jaren vaste klant en naar volle tevredenheid. Erik en zijn Team staan altijd voor je klaar. Goede service en goede prijsstelling.
Een echte dorpsgarage met hart voor de klant.
Ik ben zeer tevreden over het contact,de service en kwaliteit van het bedrijf
Ik kom vanuit regio Delft naar Diever voor het onderhoud van mijn auto. Garage Brouwer levert erg goed werk!
De auto wordt altijd goed bekeken. En is op tijd klaar.
Snel en vriendelijk
zoals altijd tevreden
Komen afspraken goed na en correcte prijzen.
Kent het dossier van de klant, zodat weinig uitleg nodig is. Heeft oog voor het belang van de klant en denk mee. Afspraken worden goed na gekomen.
Zoals altijd goed, eerlijk en netjes.
Geen flauwekul verhalen. Hij zegt precies waar het op staat.
We komen hier al jaren, goede service vriendelijke mensen
Deskundig en behulpzaam
Zoals altijd: vertrouwenwekkend.
Betrokken en goede service. Altijd open communicatie en denkt mee in oplossingen. Betrouwbaar en komt altijd afspraken na. Geen onverwachte kosten.
Ben altijd zeer tevreden over Toyota Brouwer en rijd er daarom ook altijd een extra aantal km voor om naar toe te gaan.
Ik kom hier al weer 6 jaar, heb al meerdere auto's hier gekocht en heb de auto's ook hier in onderhoud. De eigenaar denkt altijd met je mee om reparaties zo goedkoop mogelijk te houden en geeft je daarbij een eerlijk en deskundig advies. Dit autobedrijf is daarom ook een bedrijf die ik iedereen aan durf te raden.
Goed bedrijf qua kennis. Klant is geen nummer en er wordt met je meegedacht m.b.t. oplossingen, aanpak en kosten. Zeer flexibel en hulpvaardig.
Doet wat het beloofd Service met hoofdletters vriendelijk en voorkomend. Ik kom hier al jaren en wordt altijd goed geholpen!
Zie boven
Al jaren klant bij Brouwer, evenals de ouders van mijn vrouw. Heel tevreden. Goed meedenken in de wensen van de klant. Indien nodig altijd een vervangende auto beschikbaar. Kortom: een tevreden klant.