Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen tonen consistente positieve feedback over vriendelijke service, snelle afhandeling en duidelijke communicatie. Klanten waarderen eerlijk advies en het meedenken bij vragen of aanpassingen. Over het geheel genomen blijft de tevredenheid hoog en groeit het vertrouwen in deze partner bij de aankoop van bedrijfswagens.
fijn geholpen, goede adviezen, geen gedram en gezeur. perfect geregeld, lekker relaxte gesprekken
Aanschaf gebruikte auto
10 March 2026
Betram
sint jansklooster
goede ervaring, aardige verkoper, snelle levering.
9 March 2026
Renette
Landgraaf
9 January 2026
Jep
Culemborg
Aankomst met koffie,mooie showroom klick met verkoper, komt afspraken na ,blij met auto . Is aan te bevelen.
7 January 2026
R.Block
Maarssen (Utrecht)
prettig zaken doen met deze club
6 January 2026
Arie
Alblasserdam
Op de website een mooie bus gezien… afspraak gemaakt en even een rondje gereden. Extra wensen zoals imperiaal trap en vloer/wandbetimmering is netjes, voor een mooie prijs geregeld. Snelle offerte en kort persoonlijk contact.
5 January 2026
Henk
Oudewater
Dit is de tweede keer dat ik een bestelbus gekocht heb en ben zeer tevreden, had problemen met de ruitewissers en twee dagen later heb ik nieuwe gekregen. Zeer goed bedankt.
1 September 2025
Dhr. L.Ravensbergen
Rijnsburg
ze hebben een uitgebreide keuze, de prijs is ook goed en het contact verloopt ook gemakkelijk en soepel.
1 September 2025
Mark
Geffen
Prima geholpen goede service doen wat ze beloven een bedrijf om aan te raden.
30 August 2025
Dick
Toldijk
Zeer vriendelijk ontvangen en zeer snelle levering. Hier zouden veel dealers een voorbeeld aan kunnen nemen. Top bedrijf
28 August 2025
John
Oosterhout
Onze ervaring is weer super Netjes afgeleverd bij ons op het bedrijf goed ontvangst en snel geregeld
3 August 2025
Totalrent
Beek
Zonder bezichtiging een Sprinter 317 gekocht. Contact per telefoon en e-mail is prettig en duidelijk te noemen. Geen slappe praatjes, gewoon recht door zee, hier houden wij van! Zelf zijn we van een eerlijke en nette manier zaken doen. Toen bleek dat er een optie op de bus ontbrak en hier wel mee geadverteerd was, boden ze zelf aan dit op een correcte en nette manier op te lossen. De toezegging werd binnen een half uur gedaan. Kortom, een eerlijke en nette firma waar je prima een bus aan aanschaffen!
31 July 2025
Julian
Nunspeet
Perfect service
Cor
Kesteten
Bij aankoop van een bestelbus wordt je netjes en zonder verkooppraatjes geholpen. Alles was netjes geregeld tot en met het bezorgen van de bestelbus.
Leendert
Sleeuwijk
De service die ik ondervond was meer dan uitstekend, ook wat kleine probleepjes na de aflevering werden perfect opgost. Prima ervaring dus!
Andre
Bergen op Zoom
Ben daar meteen super geholpen tonen veel interesse. Bellen ook op voor hoe ze het voor jouw het beste kunnen doen. Zeker een aanrader voor als je een bus wil hebben. Ik ben Mats zeer dankbaar smeert je zeker niet iets aan
10 July 2025
jan van engeland
Schijndel
Mooie Ford Transit Custom gekocht. In overleg met Mats helemaal afgestyled! Ziet er top uit!! Fijne kerel Mats!
21 June 2025
Maarten
Wijchen
Ik ben vriendelijk geholpen door Mats. Hij wist mij goed te helpen naar een geschikte bus voor mijn onderneming. Afhandeling verliep vlot en ik heb de bus ook nog een tijd kunnen laten staan tot dat ik deze nodig had. Al met al een prettige ervaring!
4 June 2025
Jeroen
Arnhem
Bij Menno een mooie nieuwe Renault Master Extra gekocht. Ontvangst, verkoop en inruil was allemaal naar wens. Bij aanschaf van de volgende bus zal ik als eerst weer aan van Hunnik bedrijfswagens denken. Groeten Kees van 1Rookkanaal.nl
7 May 2025
Kees van 1Rookkanaal.nl
Wijhe
Makkelijk telefonisch bereikbaar, duidelijke afspraken die ook worden nagekomen, vriendelijke verkoper die de tijd neemt om e.e.a. uitgebreid uit te leggen. Eerlijke prijs (ook van inruil). Mooie showroom. Klantvriendelijk en professioneel. Geeft klant ook vertrouwen bij financiele afhandeling. Al met al dik tevreden en zou het bedrijf zeer aanraden bij anderen.
Aanschaf gebruikte auto
24 April 2025
Roel Hopstaken
Halsteren
goede service
31 March 2025
Johan
Uithuizen
Kan niet anders zeggen dan een geweldige service vanuit Van Hunnik gekregen , Mats heeft alles tot in de puntjes geregeld voor me ,nu voor de 2e keer alweer, de volgende bedrijfswagen word er weer een van Van Hunnik .
25 March 2025
Stefan
's-Hertogenbosch
Duidelijke communicatie en correcte afspraken.
10 March 2025
Andre
Westerbork
Eerlijke prijsstelling van aangeboden bedrijfsauto's. Reële inruilprijs. No nonsens mentaliteit.
9 March 2025
John
Deurne
Heel goed geholpen door Mats met de aankoop van de Ford Tourneo.
6 March 2025
Ivo
Brielle
Op zoek naar een bedrijfswagen? Bij Van Hunnik Bedrijfswagens bent u aan het juiste adres. Met een daadwerkelijke voorraad van meer dan 300 bedrijfswagens is de keuze enorm te noemen. Het gaat uitsluitend om hoogwaardige BPM vrije bedrijfsauto’s, het merendeel met registratie in 2024. Deze worden aangeboden voor zeer scherpe afleveringsklaar (!) prijzen, dus geen afleverpakketten of verstopte kosten achteraf. Bij van Hunnik least u vaak binnen een dag, waarbij het voor u scherpste aanbod gezocht wordt. Complete service, ombouw voor bijvoorbeeld speciaal vervoer, export...voor Van Hunnik Bedrijfswagens zijn dit vertrouwde diensten.
Al sinds 1994 een bekende speler op de markt met een ervaren klantvriendelijk team, een vlotte handelswijze en transparante prijzen, BOVAG gecertificeerd.
Nieuweweg 193
6603BM Wijchen