goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn bij GS Automotive terecht gekomen via de website:Autoscout 24.\r\nWe zochten een andere auto ter vervanging van de Suzuki Alto van 16 jaar oud.\r\nWij zagen daar een witte Fiat Panda staan met bouwjaar 2014 en weinig km\'s en een voor ons leuke prijs.\r\nToen hebben we een afspraak gemaakt om een proefrit te maken,werden ontvangen door Dolf die een professionele indruk maakte en vriendelijk overkwam.\r\nWij kregen de mogelijkheid om een aankoopkeuring te doen,maar mochten ook naar onze eigen garage in Beuningen rijden om de auto te laten checken.\r\nDit hebben wij gedaan en onze monteur was zeer positief.\r\nVerder kregen wij 4 All seasonbanden en een grote beurt erbij en nog een leuk bedrag voor onze trouwe Suzuki van 16 jaar.\r\nToen wij de auto (met strik) kwamen ophalen heeft Nick alles netjes afgehandeld en ons het een en ander nog verteld en uitgelegd.\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service en aardige mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig geholpen, zelfs in de avond!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, gratis leenauto en auto gewassen na reparatie. Betere service dan bij de dealer

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top garage!!!\r\nGeweldige service, persoonlijk, deskundig en goedkoop. \r\nIedereen raad ik deze garage zeker aan!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met het bedrijf is zeer positief goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service , en wat ze zeggen , doen ze ook . Top

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed geholpen anders was de auto afgekeurd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In één woord GEWELDIG!!!!!\r\nBen vandaag geweest voor een beurt aan mijn Astra. \r\nDe service, eerlijkheid, oprechtheid en prijs gewoon geweldig. \r\nNog nooit eerder hier geweest maar ga bij deze garage niet meer weg!!!!\r\nJe wordt als klant zo open ontvangen en behandeld gewoon een verademing.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service en altijd duidelijk in communicatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantgericht, duidelijk over wat er wel en niet aan onderhoud moet gebeuren en alles zoals vooraf afgesproken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service goed in de omgang

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik raad GS Automotive ten zeerste aan! op 19-05-2018 mijn nieuwe auto (Volvo S40 1.8) gekocht en deze op mijn verjaardag een week later opgehaald. ik moest er 100 km voor rijden, maar dat was het meer dan waard!\r\nZeer vriendelijke en klantgerichte benadering van het personeel. een eerlijke inruil prijs gekregen voor mijn oude auto.\r\nhet personeel is niet opdringerig en in your face, maar juist netjes, behulpzaam en eerlijk. \r\neen mooi bedrijf en het beste is ze gegund!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer klantvriendelijk,deskundig en een zeer goede service\r\nmet ook nog even een kop koffie.daarnaast valt de prijs van reparatie mee.dus zullen we gs automotive aan iedereen aanbevelen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed vriendelijk mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vooraf werd duidelijk aangegeven wat de mankementen van de auto waren, de kosten van reparatie. Hiervoor werd toestemming gevraagd, APK werd ook uitgevoerd. Prima contact en goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en snelle service,zeer klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier 2/3 maanden geleden een Alfa Romeo 147 gekocht, eerste maanden verbruikte de auto wat redelijk veel benzine en had niet echt \" pit \". Na laten meten en kwam uit dat 1 bobine niet wordt gebruikt. Toch eventjes Nick een mailtje gestuurd en het werd allemaal netjes afgehandeld, leen auto meegekregen en volgende dag de auto netjes gemaakt. Onwijs goede service, geen standaard verkoop praat van gladde verkopers, gewoon persoonlijke service zoals het hoort.

Lagedijk 15

5705 BX Helmond

Over Carprof

Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen