Auto gekocht bij Garage GSAutomotive en het was een geweldige ervaring! De verkoper was super vriendelijk, professioneel en gaf me alle tijd om alles rustig te bekijken. Ze namen echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden en hebben me uitstekend geholpen. Zeer tevreden over de service en de auto zelf! Zeker een aanrader!”

Uistekend

Ik heb de auto om 0800 gebracht naar de garage en ze zouden bellen als er problemen waren. Ze hebben gebeld dat de banden slecht waren en dat is op gelost ze hebben prima service verleend en ik denk dat ik de auto voortaan bij hun in onderhoud breng.

zeer slechte communicatie

als er iets niet gedaan wordt of is, dan is het niet meer dan normaal dat je dat communiceert met klant.

Topklasse

Mijn Audi had een koeling lekkage. De garagist waar ik altijd naar toe ging durfde het niet aan ivm de complexiteit. Het was 2 dagen sleutelen en de problemen zijn opgelost. Ondertussen 1000 km verder en kan alleen maar zeggen: " Ware topklasse " . GS Automotive is een echte aanrader.

Top service

Het ontvangst voelde als warm welkom. GS heeft me snel, netjes & vriendelijk geholpen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Nieuwe auto aangeschaft in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

Fijne mensen, super gastvrij en ongedwongen bijna huiselijke sfeer. Wij voelden ons meteen op ons gemak. Nam uitgebreid de tijd voor ons en we kregen heel ruim de tijd voor een proefrit.

• Service N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Mijn eerste bezoek voelde goed aan

aardig, behulpzaam en eerlijk

Altijd goede service.

perfecte garage

Mijn BMW een grote beurt laten geven. Er zou een lekkage zijn die grote kosten met zich mee bracht. Gedegen onderzoek wees uit dat er geen reden was tot extra onderhoud. Er is mij 1.000 euro bespaard. Fijne mensen, Joop van Hout

Prima service en communicatie

Prima service en duideljjke communicatie over de verwachten kosten en prijs

TOP!

Normaal gesproken doe ik niet de moeite om bedrijven te beoordelen maar in dit geval maak ik een uitzondering. Bijzonder goed geholpen met de aanschaf van mijn auto. Een eerlijke prijs en een tegemoetkoming in de prijs van de banden toen bleek dat ze op korte termijn vervangen moeten worden. Super goede ervaring!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Netjes behandeld, wel hoge prijs.

Onderhoudsbeurt en apk, prijs aan de hoge kant, netjes behandeld. Bougies aan vervanging toe, de prijs daarvan was veel te hoog dus elders laten doen. De kosten zijn op een ander adres 35% lager met originele onderdelen. Jammer gemiste kans.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en goed contact. Zeer klantvriendelijk

Echt goed

Goede service en klantvriendelijk

Zie boven.

Prettig bedrijf

Afgelopen zaterdag een mini van 5 jaar oud opgehaald. Hij zag er uit als nieuw en was super mooi schoongemaakt! Mét strik! Het contact hierover was vriendelijk en persoonlijk. Ik zou dit bedrijf dus zeker aanbevelen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Top bedrijf! Aandacht voor de wensen van de klant, fijn contact en eerlijke scherpe prijzen. Voor de 4e keer hier een nieuwe auto aangeschaft! Dat wil ook wat zeggen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Ervaring was goed deal eerlijk en snel gemaakt

Mijn ervaring was goed, kreeg goede hulp en ruim de tijd om aan alle kanten van de auto te kijken. Dag na aankoop storing in de auto natuurlijk nooit leuk meteen langs gereden uit laten lezen en meteen opgelost terwijl ik zat te wachten.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Betrouwbaar en goed

Afgelopen weekend een auto gekocht en ingeruild. We zijn netjes, open, eerlijk en vriendelijk geholpen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goede service en snel een afspraak kunnen maken.

Duidelijke uitleg en het werken met originele merk onderdelen is voor mij belangrijk.

nieuw

eerste keer

• Deskundigheid N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Hele fijne garage

Wij kwamen bij toeval uit bij deze garage. We werden hartelijk ontvangen in een relaxte sfeer. We werden vriendelijk te woord gestaan,vragen werden duidelijk beantwoord en we kregen goed advies. Uiteindelijk een proefrit gemaakt in de linck&co,die we uiteindelijk na een beetje onderhandelen gekocht hebben. In tegenstelling tot andere garages werd er hier totaal geen druk uitgeoefend om ons tot kopen over te halen.Dit was een hele fijne nieuwe ervaring. Wij bevelen deze garage zeker aan..

Goed advies, snelle service

Nette zaak op een mooie locatie. Uitgebreid aanbod van auto’s. Reparaties en onderhoud worden vakkundig uitgevoerd.

Goed service

Lagedijk 15