Gewoon top! Persoonlijke en goede service

Persoonlijke en goede service

Helemaal fantastisch

Van begin tot einde goed begeleid..zelfs voor een oudere 2e hands werd er een feestje van gemaakt..met strik en al...

Fijn bedrijf.

vriendelijk en kundig personeel

Service

Betrouwbaar, klantgericht, service, deskundig, eerlijke prijzen, mooie aanbod, vriendelijk, betrokken.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Zeer klantvriendelijk.

Werd zeer goed te woord gestaan. Alles zeer goed uitgelegd. De auto werd in zeer korte tijd rijklaar gemaakt. Ben zeer tevreden over de service.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Een geweldige en betrouwbare autobedrijf

De beste Autobedrijf waar ik tot nu toe ooit ben geweest. Heel goed geholpen door Nick. Hij was communicatief heel goed ik kon na een paar dagen gelijk komen voor een proefritje. Auto was helemaal top en voor een goeie prijs een afleverbeurt aangeschaft bij de auto. Ook de afhandeling samen met de lease maatschappij ging vlekkeloos . Kortom zeker een aanrader om hier je je auto aan te schaffen / onderhoud.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Snelle deal en zeer leuke upgrade en gelijk vertrouwd gevoel.

Oude Corsa omgeruild tegen gave GS versie ! Heel blij mee! Snel onderhandeld en eerlijke deal. Voelde snel vertrouwd en hopelijk ga ik nog vele jaren genieten van mijn GSje!

Uitstekende service!

Geen overbodige, dure oplossingen, maar gewoon oplossingen die werken.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vlekkeloos verlopen aankoop van onze auto

Het hele proces van aankoop is vlekkeloos verlopen. Vanaf het eerste telefonisch contact tot en met de oplevering van onze auto hadden wij het gevoel dat wij als klant centraal stonden!

Top service

Hele fijne ontvangst en kreeg een goede eerlijke prijs voor mijn inruil. Zou hier zeker terug komen.

goede service

altijd een fijne en goede service, en vriendelijk ter woord gestaan

top

persoonlijk en top.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Hele vriendelijke verkoper. Hij was alleen en het was druk maar hij nam de tijd om alles goed door te spreken en uit te leggen.

Uitstekende service

De garage bij ons om de hoek gaf aan dat de schokdempers aan de voorkant vervangen moesten worden. Volgens GS Automotive bleek dat helemaal nog niet nodig!!

Perfectie ;)

Prima geholpen, goede service, we kwamen terug omdat een van de remlichten het niet deed werd direct voor ons gemaakt. Danjulliewel!

Duidelijkheid vanaf het begin

Er is duidelijk gecommuniceerd mbt de werkzaamheden die uitgevoerd zijn. Zelfs advies gekregen over de staat van mijn distributieketting en wat dit betekend voor toekomstig onderhoud.

Duidelijk en transparante service

Fijne service! Sinds vorig jaar mei klant bij GS en tot nu toe goed geholpen, transparant en eerlijk over de kosten en bellen geregeld met updates als de auto langere tijd staat.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede communicatie

Snelle afspraak, tussentijdse communicatie, vriendelijk personeel.

Alles naar wens!

Fijne communicatie met Nick, goed geholpen met de aanschaf van de auto, alles verliep soepel!

Vlot en vriendelijk

Vlot en direct geholpen met reparatie die uit de APK bleek. Zonder nieuwe afspraak. Helder over het defect en de kosten.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Je word goed ontvangen en neem de tijd voor je

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Super fijne professionele en persoonlijke service!

Nick heeft ons fantastisch geholpen met de aanschaf van onze nieuwe auto en inruil van onze oude. Hij wist goed te luisteren naar onze persoonlijke wensen en gaf goede professionele tips waar op te letten. Enorm blij met mijn nieuwe auto en blijf graag het onderhoud bij hem houden. Ik raad hem iedereen aan!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Service waar je blij van wordt !

Kom al jaren bij GS Automotive, altijd fijn geholpen en goed geadviseerd. S'morgens de auto voor een grote beurt gebracht, daarna werd ik thuisgebracht door een medewerker van GS Automotive . Om 17:00 de auto weer opgehaald. Tot mijn verrassing was de auto ook gewassen. Kijk, dat is nou service waar je blij van wordt.

Vriendelijke en goede service

Recent een tweedehands Fiat 500 gekocht bij Nick van GS automotive. Nick is een zeer vriendelijke man en heeft mij goed advies gegeven bij de aanschaf van mijn eerste eigen auto. Bij het ophalen van de auto werd hij perfect en schoon afgeleverd. De communicatie onderling verliep goed. Leuke bijkomstigheid is dat de auto bij het afhalen met een rode strik eromheen klaar stond. Voor de aanschaf van mijn volgende auto neem ik zeker weer een kijkje bij GS automotive.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

geweldige service en snelle levering

goed advies voor aanschaf van een 2de auto , eerlijkheid voorop ! en deze werd snel en fris afgeleverd. fijne mensen.

Lagedijk 15

5705 BX Helmond