Zo zou je overal een auto moeten kunnen kopen

Als iemand boven de 40 (zoals ik) heb je als autoliefhebber reeds enkele automobielen gekocht (en verkocht). We kennen allemaal de risico's van het kopen van een auto met complexe technieken (veel opties, grote motoren, dus veel techniek). Bij CarRun kocht ik mijn eerste Audi A6 Allroad. Op slag was ik verliefd. Na twee maanden gereden te hebben waren er wat kleine zaken, die direct werden opgepakt en fantastisch werden opgelost. Na vijf maanden was er een rateltje hoorbaar. Geen idee wat het was. Blijkbaar was het een ketting (die zittten op een V6 3.0TDI) of iets anders. We kregen per direct een BMW 5 serie mee als leenauto, de Audi werd volledig gerepareerd en stond fris gewassen en schoon en klaar om weer meegenomen te worden. Je kunt me een hoop vertellen, maar deze mate van service heb ik nog niet eerder meegemaakt. Wat een service, wat een vriendelijkheid, wat een ervaring. Een hele dikke 10 voor deze organisatie.

klantvriendelijk

goed behandeld , netjes ontvangen , en erg goede service

Enthousiast en top auto’s

Iedereen bij Carrun is enthousiast en behulpzaam. Goede uitleg over de auto’s. Alle auto’s zijn ruim uitgerust met veel luxe, zoals een auto hoort te zijn.

Top service en kwaliteit

Ik had een vervelend geluid agv een beschadigde as. Deze is snel en goed vervangen, en bovenal vriendelijk en kundige vakmensen.

Interpersoonlijk erg prettig in omgang en contact komt als vertrouwd en betrouwbaar over .

9 januari om 1645 uur de auto opgehaald. Helaas was er weinig tijd voor de overdracht. Remlicht (rechts ) was kapot en is zelf vervangen en bij de start komt er veel uitlaatgassen in de auto. Als dit aan houdt, zal ik contact gaan leggen. Laten we hopen dat dit geen probleem is. Verder mooi bedrijf en zal zeker bij toekomstige interesse voor nwe auto langs gaan.

Kwaliteit product en persoonlijke aandacht Top!

Prachtige auto's te koop bij CarRun. Kwaliteit en prijs zijn in orde. Wat een passie voor de automobiel is onze ervaring in Veldhoven. Het uurtje rijden na een telefoontje voor bezichtiging BMW X3 was zeker de moeite waard. Auto stond tiptop klaar. Op gemak inruil besproken en montage afneembare trekhaak. Deal! Ook administratief heeft CarRun zijn zaakjes goed voor elkaar. De aflevering verliep eveneens perfect. Wij zijn zeer tevreden met de aanschaf en de wijze waarop wij zijn geholpen! familie van der Wel

uitstekend, kan niet beter

Ben voor de eerste keer bij Carrun geweest. uiterst vriendelijk ontvangen. Na een proefrit heb ik bij Carrun een auto gekocht. Ook de service na afloop was uitstekend. Ik kom hier zeker weer terug.

Goede ervaring met de aankoop van mijn nieuwe auto bij Carrun

Frank heeft mij geweldig geholpen, ook het contact met andere medewerkers was altijd prettig. Kwam via internet bij CARRUN uit, ben zonder afspraak langsgegaan en kon meteen een proefrit maken in de auto die ik had gezien. Uiteindelijk niet de auto van de eerste proefrit gekocht maar wel een andere auto uit hun aanbod. Ze hebben me daarnaast prima geholpen met het alarm dat nog ingebouwd moest worden en de auto dezelfde week nog kunnen leveren. Top Frank!!

Goed bedrijf, superservice, aanrader

Je hoeft niet naar de Dealer om goed geholpen te worden. Deze zomer een BMWx5M50D gekocht bij Carrun. Had even een probleempje met de vering. Zelfs op vrijdagavond en op zaterdag werd er alles aan gedaan om weer te kunnen rijden. Hierdoor konden wij op tijd op vakantie. En niet zeuren over geld. Leenauto mee, probleem opgelost en weer rijden. Superrr service ! Topbedrijf.

Frank is een echte autoliefhebber en maakt je enthousiast en overtreft de verwachtingen!

Carrun is een mooi bedrijf. Zowel Frank als Corne zijn duidelijk en houden zich goed aan de gemaakte afspraken. Echt een leuk bedrijf om vertrouwd een auto van te kopen

Zeer vriendelijke autoliefhebbers

Hoewel de sluitingstijd naderde was er de mogelijkheid om een proefrit te maken op zaterdagmiddag. Verder heldere uitleg en veel enthousiasme.

Zeer correcte en spoedige opvolging

De heren Corné en Frank zijn oprechte en eerlijke verkopers, het enthousiasme spat er van af. Het zijn echte autofanaten met een eerlijk verhaal.

Leuk bedrijf met fijne mensen

Fijn verlopen gesprekken en duidelijk geweest met aantonen historie van de auto. Auto is verder netjes afgeleverd.

Geweldige service en heel prettig zaken doen.

Prettige sfeer en prettig onderhandelen. Aftersales erg goed!

Zeer plezier zaken doen

Uitgebreid heeft Corne de tijd genomen om de verschillende auto's te bespreken, en ook ruim na sluitingstijd was geen probleem. Het komen tot een deal was een helder proces met goede uitkomst. En bij het ophalen van de auto werd wederom ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Een hele fijne manier om een auto te kopen.

Ik heb het zakendoen met CarRun.nl als zeer prettig ervaren. Ben erg blij met de auto.

zeer prettig contact en heel betrouwbaar

Ik heb hier een audi A6 gekocht. Het contact verliep heel prettig en alles is heel netjes afgerond. Ik zou hier zeker weer terug gaan.

Geweldig geholpen samen met Frank Smits

Prima aflevering van de nieuwe auto, top!

Voor de levering van de auto al enkele zaken via email en telefoon geregeld. Altijd spannend of alles dan klopt als de auto echt geleverd wordt, maar het was dik in orde. Ook goede uitleg gehad over nieuwe functies die niet in mijn inruiler zaten.

Kopen van een BMW x3 bij Carrun was een feest.

Geen idee wat voor bedrijf Carrun zou zijn, maar gezien de positieve reviews toch maar gaan kijken en proefrijden. Resultaat: zeer enthousiast, niet alleen over de BMW, maar ook over de gastvrijheid en klantgerichtheid van Frank, mede-eigenaar. Spannend moment: wat geeft Carrun terug voor mijn Audi A5. Het feit dat ik altijd zeer goed voor die auto heb gezorgd werd middels een prachtig bod gehonoreerd. Nog geen uur later was de koop rond. Beide partijen gelukkig en blij. Carrun is echt een aanrader voor liefhebbers van mooie auto’s !!

Betrouwbaar bedrijf

Het bedrijf wordt gerund met passie voor mooie auto's. Frank is een man met geduld en krijg het gevoel dat ze je niet in de steek laten als je de auto eenmaal hebt gekocht. Heb zelf geen nazorg nodig gehad want de auto doet wat hij moet doen. Corné en Frank, ga zo door!

altijd prima

werken er al jaren met plezier voor

Uitstekend bedrijf

Heel netjes geholpen door Frank en keurig advies gekregen. Ik zal hier in de toekomst zeker terug komen. Frank, nogmaals bedankt! Wij zijn heel blij net de Volvo XC90 Mvg Chris

Goede service!

Gewoon zoals je graag behandeld wilt worden

Mooi en net bedrijf waar je vriendelijk word geholpen

Mooie nette auto gekocht voor een eerlijke prijs. Netjes afgeleverd zoals afgesproken . Vriendelijk geholpen .

De Run 8218

5504EM Veldhoven