Fantastische auto top service!

Heerlijke a6 3.0 tfsi gekocht Mooie velgen erop en een plaatje! Het rijdt fantastisch! Heren bedankt voor de Top service! Auto nodig Carrun absolute aanrader.

Gewelgig

Onze ervaring :10 met grote +, we hebben een droomauto gevonden, waren met een verkocht, verliefd. Carrun als bedrijf krijgt ook dikke 10. Goede service, veel ervaring. We zijn heek tevreden

Afgelopen vrijdag onze auto opgehaald. Carrun is een prettig bedrijf om zaken mee te doen, Corne is superenthousiast en maakt uitstekend duidelijk wat voor soort auto’s hij verkoopt en wat de voordelen zijn. We kregen een prima prijs terug voor onze eigen auto en zijn erg tevreden met onze nieuwe auto.

Heel behulpzaam en correct! Kwaliteit en prijsverhouding

Topgarage

Ben goed geholpen , goede service van Corné gekregen . Staat voor alle mogelijkheden open met de klant . Garage met alleen de beste auto die je kan wensen . Klantvriendelijk bedrijf met passie voor klasse auto’s. Ben dik tevreden met mijn A6 .

Topbedrijf, professioneel en zeer betrouwbaar!!

Een mooi bedrijf dat erg betrouwbaar is, zowel Corné als Frank zijn oprechte mensen. En alleen met dit soort bedrijven wil ik zaken doen. Ze gaan serieus met je om en geven je ondanks de drukte wel de aandacht! En we rijden nu met heel veel plezier in onze nieuwe Audi A6 Allroad.

Beste man met heel veel passie voor auto's.

Mijn ervaring met carrun is optimal benut, ik heb dankzij carrun een hele mooie auto op de kop weten te slaan, en hoop hier nog vele bijzondere jaren mee te mogen beleven, met mijn nieuwe auto, zeer tevreden met mijn aankoop.

Zeer plezierig contact gehad.

Niets op aan te merken vriendelijk te wordt gestaan.

Een hele goede en vriendelijke service!

Een hele goede en vriendelijke service! En natuurlijk met een hele mooie auto naar huis gegaan.

Gewoon weg Top

Een garage bedrijf wat eerlijk en kundig is, het vertellen zoals het is, geen poespas en gelikt verkoop praatje. Nette mensen die ook het belang van de koper belangrijk vinden, en niet gelijk op scoren/euro's uit zijn. Een naar mijn idee een vertrouwd bedrijf om een mooie wagen te kopen. In mijn geval een prachtige Audi A6 Avant met alles er op en eraan. Dank je wel Corne en mannen.

Vakmensen met hart voor de service

Mooie selectie van autos. Nemen de tijd voor de lange termijn relatie. Chapeaux.

Deskundig, vriendelijk, autominded

Mooie aankoopervaring, reële prijs en keurig afspraken nagekomen, top!

Prettig en ongecompliceerd

Fijn zaken doen , open en eerlijk advies , en veel mooie auto's in de showroom

Uitstekend, prettig behandeld, afspraken nagekomen.

Op zoek naar een auto, prettige behandeld, afspraken nagekomen.

Top!

Dank voor de levering X5M50d 2019 goede prijs

Vriendelijk en oprecht.

Zeer vriendelijk geholpen en ze nemen de tijd voor je. Geen opdringerige verkooppraatjes en de ene auto is nog mooier dan de andere in de showroom.

Zeer positieve ervaring met Frank van carrun

afgelopen donderdag mijn nieuwe q7 gekocht bij Carrun en vrijdag reeds opgehaald. Ondanks de coronamaatregelen was het zeer plezierig en persoonlijk om de zaak met Frank rond te maken. Mooie auto's en een eigenaar met passie voor mooie auto's Zeker een aanbeveling waard.

Klantvriendelijk, deskundig en adequaat.

Een geweldig autobedrijf, met liefde voor mooie automobielen. Verstaat de wens van de klant en geeft daar ook invulling aan. Prettige klantbenadering.

Zeer professionele benadering, heldere communicatie

Het contact verloopt soepel en men komt zijn afspraken na. De geleverde service is van topkwaliteit.

Je wordt altijd netjes en vriendelijk behandeld.....echt een aanrader om eens te gaan kijken in de showroom

In 1 woord "TOP"

Enthousiasme, vakkundigheid, deskundigheid, behulpzaamheid van Frank heeft de doorslag gegeven om tot aanschaf van de Volvo V90 cc over te gaan. Wij hebben alles als zeer aangenaam ervaren . Afspraken worden nagekomen. Het is zeker een aanrader om een auto aan te schaffen bij Car Run.

Klantvriendelijk. Zeer goed !

Carrun doet wat zij zegt. Verder zeer oplossingsgericht. Zeer aanbevelinswaardig.

Topservice tot na de aankoop

Ik heb een geweldige Audi RS4 gekocht bij Carrun. Daar waren een paar kleine dingen mee die door het team van Carrun geweldig zijn opgelost. Frank, Jeroen, top, dank voor de service!

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Mooie auto, kleine dingetjes opgelost, maatwerk in kleur en banden

Ik voel me als klant gewaardeerd, openheid van informatie, best doen voor maatwerk zoals zwarte logo's, spiegel kappen e.d. Handig de wielen erbij af kunnen nemen tegen conforme prijzen en flexibel bij inname auto.

De Run 8218

5504EM Veldhoven