Laden reviews...
41 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt een consistente waardering voor vriendelijk en meedenkend personeel, duidelijke uitleg en snelle service. Klanten noemen vaak een betrouwbare planning, eerlijke prijsopgaven en goede prijs-kwaliteitverhouding. De ervaringen beschrijven Kemper als betrouwbaar en klantgericht, met aandacht voor follow-up waar nodig. Over het algemeen ligt de focus op kwaliteit en service.
Zie hierboven
15 July 2026
Natalie
Amsterdam
Ik ben zeer tevreden. Ik kon snel terecht en werd goed geholpen. Voordat ze iets aan mijn auto deden checkte ze in bij mij wat ik wilde. Binnen een paar uur kon ik m’n auto weer ophalen.
11 July 2026
merel
Almere
Apk en beurt keurig uitgevoerd. Denken ook mee bij evt problemen.
4 July 2026
Jelle
Almere
Deskundig personeel weten waar ze over praten, vriendelijk en behulpzaam. Staan altijd voor je klaar.
25 June 2026
Robert
Almere
Zeer professioneel bedrijf met oog voor kwaliteit. Vriendelijk, servicegericht en netjes. Kom hier zeker terug!
12 June 2026
John
Almere
De dame die mij aan telefoon te woord stond, was uiterst vriendelijk en niet te beroerd om mij het eea uit te leggen over wat er allemaal aan mijn auto moest gebeuren, zonder geïrriteerd te raken.
12 June 2026
Els Philipsen
Almere
Mijn auto moest nieuwe banden hebben ,maar deze waren niet op voorraad, waardoor mijn auto een dag langer bij de garage moest blijven. Ik kreeg zonder extra kosten een leenauto mee waar ik alleen de verreden km van moest betalen Verder ben ik vriendelijk te woord gestaan en ben ik erg tevreden
4 June 2026
Petra
Almere
actief in het meedenken en aandragen van oplossingen
18 May 2026
Ruud
Almere
Ik ben echt blij dat ik even gebeld werd welk klein onderhoud ik gedaan wilde hebben. Ruitenwisservloeistof bijvullen kan ik bijvoorbeeld prima zelf. Gelijk gevraagd hoeveel jaar mijn auto nog mee kan, zodat ik weet of het zin heeft om de tractiebatterij te laten vervangen. Deskundig geholpen!
6 May 2026
Rik Kleinsmit
Almere
Het is de 2e keer dat ik bij Autobedrijf Kemper een flexibele trekhaak onder de auto heb laten monteren. De eerste keer was 7 jaar geleden. Toen al dik tevreden! Heb nog wel even vergeleken met andere aanbieders, maar ben van mening dat ik bij Kemper, de service en kwaliteit beter is en het contact persoonlijker. Vandaar!
24 April 2026
Rob
Almere
Je wordt vriendelijk geholpen. Er wordt meegedacht over de beste oplossing. Prijs-kwaliteit verhouding keurig.
22 April 2026
Ron Oostrum
Almere
Goed gedegen en snel! Kon vlot terecht en kon auto dezelfde dag nog ophalen. En ze zijn nog aardig ook!
19 April 2026
Jacqueline
Almere
Alles wordt correct uitgevoerd en heb nooit problemen na de beurt. Prettige omgang met dit bedrijf
22 March 2026
Piet
Almere
Fijne service en geen verrassingen.
21 March 2026
Jeroen Jansen
Almere
Een kleine garage waar ze je kennen, vlot wordt geholpen en het onderhoud/reparaties goed wordt uitgevoerd.
18 March 2026
Ed
Almere
Wij komen zeker al meer dan zes jaar bij Autobedrijf Kemper voor de onderhoudsbeurten. Top service, en wordt altijd meegedacht voor de betaalbare oplossingen als het om complexe reparaties gaat. Ook is er altijd overleg met de klant voordat er een extra reparatie wordt uitgevoerd.........en eventueel een leenauto beschikbaar........
27 February 2026
Dirk
Almere Poort
Niet voor niets al jaren vaste klant.
14 January 2026
Patrick
Almere
Bij Autobedrijf Kemper ben ik altijd goed en snel geholpen. De communicatie over de werkzaamheden die nodig zijn is altijd duidelijk.
11 January 2026
Jeffrey
Almere
Auto had onderhoud nodig. Afspraak maken ging makkelijk. Op dag zelf een leenauto mee mogen nemen. Ik werd gelijk gebeld wat er moest gebeuren en werd keurig gebeld toen hij klaar was. Heel tevreden.
9 January 2026
Chris
Lelystad
Goede communicatie, duidelijke uitleg, prijs kwaliteit is goed.
9 January 2026
Stefan Vonk
Almere
Vriendelijk personeel en kon goed en snel terecht voor mijn reparatie ondanks dat ik vrij laat was met plannen.
25 December 2025
Marlon
De Meern
Recent een prettige, eerste ervaring gehad met auto bedrijf Kemper. Onze bolide gaf storingsmeldingen en had een grote beurt plus nieuwe remmen nodig. Afspraak maken ging soepel en snel, onderhoud en reparaties zijn dezelfde dag uitgevoerd! Goede service van Kemper om vooraf even te bellen wat hun bevindingen waren en een correcte kosten inschatting af te geven. Fijn dat je zo niet voor verrassingen komt te staan! De eerste ervaring is prettig, personeel is vriendelijk, service gericht en komt betrouwbaar over. Aanrader!
20 December 2025
Rodney
Almere
Deskundige hulp en flexibel!
19 December 2025
Abel Iwema
Almere
Al vaker een goede beoordeling aan Kemper gegeven. Ook mijn laatste bezoek voor een grote beurt van mijn inmiddels bejaarde auto was zoals gebruikelijk prettig. De auto ziet er na afloop altijd bijna als nieuw uit en rijdt meestal een jaar lang weer als een zonnetje.
12 December 2025
Ted
Visserman
auto moest gerepareerd en ik vroeg of het voor een uur klaar kan zijn; om 11 uur wordt ik gebeld dat het klaar is; dat is pas service
29 November 2025
Ed
Almere
Autobedrijf Kemper is een kwaliteitsgarage die is opgericht in 2010. Omdat wij de kwaliteit van onderdelen en reparaties hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij lid van de Bosch Car Service organisatie. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW wat betekend dat u op alle reparaties de BOVAG garantie krijgt. Wij hebben alle apparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen en reparaties op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid tot 1e monteur of hoger, en gaan nog steeds naar school om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Ook maken wij ons sterk voor u als klant, dat ziet u terug in de persoonlijke service en aandacht
Palmpolstraat 96
1327CJ Almere