Zeer betrouwbaar

Wij hadden intetesse in een Toyota RAV4. Er zou de dag dat wij belden al iemand komen kijken. Maar Tom Waardenburg zou ons tegen 17 uur terugbellen of auto wel of niet verkocht zou zijn. Er werd netjes gebeld, kijkers niet geweest dus auto niet verkocht. Direct afspraak gemaakt voor de volgende dag om 10.00 uur. Dit is door Tom netjes gecommuniceerd met Ruud. Dus deze laatste wist ook dat wij zouden komen. Geinteresseerden die na ons hadden gebeld ook gezegd dat er al andere mensen zouden komen kijken (wij dus). En wie het eerst belt het eerst maalt. En dan het belangrijkste: de Toyota was precies zoals op de foto's. Alles netjes afgehandeld. Goed betrouwbaar contact. Wij zijn dik tevreden. Nette auto voor een zeer nette prijs.

Top autobedrijf

Wederom een auto aangeschaft bij Waardenburg Auto's. Al vele auto's bij dit bedrijf gekocht, voor onszelf en ook voor de kinderen. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, heldere communicatie, open, eerlijk en transparant. Ruud is vorig jaar zelfs belangeloos mee geweest voor hulp en advies bij het aanschaffen van een Porsche Boxster bij een ander autobedrijf! Helemaal geweldig. Kort gezegd, ik zou het bedrijf zeker aanbevelen.

Helaas komt de eigenaar niet de gemaakte afspraken na

We zijn akkoord gegaan met de koop van een Chervrolet Captiva. Er moest nog het één en ander aan gemaakt worden. Dit is netjes zwart op wit gezet door dhr Waardenburg sr. Helaas vielen voor hem de kosten tegen en ging dhr zodoende terug krabbelen en zijn afspraken niet na komen. Erg triest als je een auto te koop zet die niet 100% in orde is. Dhr zou ons mailen maar vervolgens hebben wij niets meer gehoord. We zijn op de reviews op internet van anderen op dit bedrijf afgegaan maar dat beloofd helaas ook niet alles. We willen het dhr de tip geven om in het vervolg niet zo hard te roepen dat het een 'prachtige auto' is en 'niks mis mee toch?' na een proefritje. Als klant krijg ik dan juist m'n twijfels.. Weet wat je zegt en sta er dan volledig voor garant!

Mijn eerste ervaring met Waardenburg Auto's was prima!

Vanaf het eerste contact was het prettig communiceren met vader Ruud en zoon Thom. Ze waren snel en realistisch en altijd bereid mijn vragen te beantwoorden. Ze dachten en werkten mee. Ik zal deze garage zeker bij anderen aanbevelen. Ga zo door, Ruud en Thom.

Goed en vriendelijk geholpen

Prettig contact, verkoper komt afspraken na, reageert snel op mail. Prima service!

Klant vriendelijk

Heb inmiddels onze 3e auto bij jullie gekocht , mede door de klantvriendelijkheid , eerlijkheid, kundigheid , geen opdringerige verkoop , en service wat jullie verlenen !

PRIMA !

Onze overbodig geworden auto aan Waardenburg Auto's verkocht. Alles prima verlopen; goede prijs, vlotte afhandeling (keurig op tijd op woonadres opgehaald) en een vriendelijke heer Waardenburg sr. Prima bedrijf!!

Prima autohandelaar

Vriendelijke verkoper. Alles netjes volgens afspraak verlopen. Geen gedoe met kosten rijklaar maken, kosten overschrijven etc, maar in plaats daarvan 3 maanden garantie. Zo kan het ook. Ik hoop veel plezier te krijgen van mijn aankoop!

Een betrouwbaar bedrijf en een gedegen kennis en kwaliteit. Waardenburg auto,s was voor ons vriendelijke mensen en goede service Eindelijk een Garage bedrijf waar je op een gezellige manier een goede occasion kan kopen . Heren nogmaals bedankt. Ik wil langs deze weg toch Waardenburg auto,s AANBEVELEN J.Verwijmeren

Vriendelijke en vlotte afhandeling van gekochte auto

Na enig speurwerk gevallen voor een Peugeot 207 automaat bij Waardenburg auto’s. Na een telefoontje hadden we, ivm de Corona crisis, een afspraak gemaakt om langs te komen voor een proefrit. De auto zag er goed onderhouden uit en reed perfect. We waren dus verkocht. Onze oude (best trouwe) Fiat Stilo konden we tegen een reële prijs inruilen. Er bleek nog een nieuwe apk op de Peugeot te moeten komen dus konden we de auto helaas niet meteen meenemen maar dit was geen enkel probleem want zo hebben we weer een jaar lang geen omkijken naar de apk. Enkele dagen later (weekend ertussen) werden we gebeld en konden we de Peugeot ophalen. Alles was binnen 10 minuten geregeld (overschrijven etc) en zodoende rijden we nu vol tevredenheid en plezier in onze nieuwe wagen. Al met al een betrouwbare, en vriendelijke service!!!!

Prima garage

Junior en senior vormen een mooi koppel. No nonsens verkoop. Duidelijk en eerlijk.

We zijn prima ontvangen en na een prettige onderhandeling tot de aankoop gekomen van onze auto.

Klantvriendelijk benaderd en een snelle afwikkeling.

Klantgericht en betrouwbaar.

Gedegen kennis, kwaliteit en vriendelijkheid staan hoog genoteerd bij Waardenburg auto's. Daar heb ik graag het halve land voor doorkruist. Je vindt hier een eerlijke en klantgerichte benadering en men maakt dat ook echt waar. Geen opdringerig verkooppraktijken en men lijkt oprecht bezig een langdurige relatie met de klant op te bouwen. Heel blij met de aanschaf van mijn occasion. Een fout in de advertentie werd zakelijk opgelost en de bijkomende kosten als gevolg hiervan keurig door het bedrijf voor rekening genomen - kortom, hier maken ze het verschil.

Perfecte auto

Heren, Bedankt voor de begeleiding en verkoop van mijn auto. Erg prettig. Jullie zijn eerlijk een jullie verkopen geen onzin!

Fijne garage! Geen vlotte of gelikte praatjes maar eerlijk en direct contact over ( on) mogelijkheden en meer dan bereidt om met je mee te denken. Afspraken worden nagekomen en ze reageren heel snel op de app. Kortom prettig contact zonder poespas. Tot nu toe ook zeer tevreden over de auto die we hebben gekocht!

Kan niet beter!

Waardenburg Auto's heeft voor ons, onze bestelauto verkocht, dit was noodzaak door ziekte! Alles maar ook alles hebben dhr Waardenburg en zoon Thom gedaan om mijzelf hiermee te ontzorgen. Auto is thuis opgehaald, gepoetst en op hun website gezet. Alles conform afspraak geregeld, geldverkeer, overschrijven en natuurlijk de vrijwaring. Nee ondanks mijn eigen verleden in de Automotive heb ik dit nog nooit eerder meegemaakt.

keurig geholpen

Juiste advies

Goede service, prima aankoop

Na het sturen van een e-mail (aanvraag informatie) binnen het uur antwoord. Meerder bedrijven benaderd maar kreeg vaak geen antwoord. Toen ik deze keer wel direct antwoord kreeg, ben ik s'middag direct langsgegaan. Het besluit was snel gemaakt. Een no-nonsense bedrijf bestaande uit twee mensen. Niet opdringerig, vriendelijk en komen afspraken na. Al met al, een goed gevoel bij het bedrijf en nog steeds blij met de aanschaf van mijn Fiat Panda.

Zeer warme en integre garage

Ik laatst mijn BMW bij Waardenburg auto's gekocht. Bij de eerste proef rit bleek de auto olie te lekken en de automatische versnellingsbak werkte niet naar behoren. Ik wilde de auto graag. Waardenburg auto's hebben het probleem laten oplossen en dat koste mij een klein beetje geld maar alles is top geregeld de reparatie bleek achteraf goedkoper en het verschil werd mijn auto vol getankt.

Zeer klantvriendelijk, correcte behandeling en perfecte begeleiding.

Zowel bij de aankoop van onze "nieuwe" ( 2e hands ) auto als bij de inruil van onze oude zijn wij door vader en zoon Waardenburg geweldig geadviseerd. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Zeer betrouwbaar bedrijf

Wij hebben in augustus onze auto gekocht bij dit bedrijf. Erg prettig geholpen en eerlijk behandeld. Wat ze beloven komen ze echt na. Er werd later een klein mankement aan de uitlaat ontdekt en keurig verholpen. We rijden inmiddels al enkele maanden met veel plezier met onze peugeot.

Geweldig bedrijf

Ik word altijd zeer vriendelijk welkom geheten, maar nog belangrijker is dat mijn auto top onderhouden wordt. Stipt, netjes, vriendelijk personeel. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan!

Zeer fijne en betrouwbare garage!

Een mooie auto gekocht bij Waardenburg Auto's. Ook erg goede service!

Snelle afhandeling, goed product

Vriendelijk behandelt. Komt afspraken na. Snelle afhandeling van een goed product.

Zeer goede service

3 maanden geleden een Nissan Qashqai gekocht bij Waardenburg. Wat problemen met een onverklaarbaar geluid besloten om nieuwe schokbrekers te monteren. Nu op de valreep van de officiële garantie termijn het druklager van de koppeling kapot. Grote reparaties. Omdat we niet dichtbij wonen zijn deze in overleg in onze eigen woonplaats uitgevoerd. De rekening mocht onze garage direct en zonder gezeur naar Waardenburg sturen. Ik zeg tevredenheid bereik je niet alleen tijdens de verkoop maar voor een belangrijker deel in de periode daarna. Top geregeld. Rob en José van Meurs

Kosmonaut 25

3824MK Amersfoort