Filters

10

Zeer goed!

Een zeer mooie bmw gekocht bij Arjan. Ik was al een tijdje op zoek in zowel Nederland als Duitsland en België, maar bij Autozaak stond toch de mooiste voor een scherpe prijs! Erg goed en Professioneel geholpen door Arjan. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig bedrijf en kennis van zaken

Recent een BMW 330E bij Arjan gekocht. Arjan heeft kennis van zaken en levert wat hij beloofd. Prettige ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer prettig en kundig geholpen

Gebeld op zaterdagmorgen. Kon 's middags direct terecht om te komen kijken. Diezelfde middag zijn we eruit gekomen qua prijs in inruil. Ben erg blij met mijn BMW. Arjan heeft mooie auto's staan en heeft bovendien verstand van zaken. Een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top en super eerlijke ondernemer

Ik heb recent een super mooie witte BMW IX gekocht. De auto was super geprijsd, kon duidelijk concurreren met Duitse prijzen voor deze auto’s. Daar bij kreeg een duidelijke uitleg van nagenoeg alle functionaliteiten, en dat zijn er zeeeer veel ;-) Hij gaf ook een eerlijke prijs voor mij, toch wel moeilijke, Land Rover Discovery Sport. Verder kwam hij alle gemaakte afspraken na en kon ook nog snel leveren. Ja een tevreden klant, ook qua after sale. Ondanks de verre afstand (vanuit Limburg) zal ik volgende keer zeker zijn site in de gaten houden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig goed en professioneel geholpen!

Arjan is een behulpzame, betrouwbare en zeer ervaren auto professional. Zeer fijn zaken gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel autobedrijf

Mijn ervaring met Autozaak.nl is superb. Het bedrijf verkoop jonge, goed onderhouden auto’s uit het hogere segment. De kennis van Arjan is uitstekend. Bij dit bedrijf is er geen enkele druk op de auto (snel) te moeten kopen. Het aanbod is divers en de service uitstekend. Tevens is de aflevering uitstekend en daar wordt ook de tijd voor genomen. Als er behoefte aan is, wordt alles in detail uitgelegd. Ik ga zeker bij een volgende auto hier weer kijken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dit is het nieuwe auto kopen!

Veel tijd voor de klant en een open communicatie. Dit maakt het toch, altijd lastige proces van een auto kopen, tot een prettige ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed zorgvuldig duidelijk

Alles over de auto werd netjes uitgelegd hoe

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Professioneel en uiterst vriendelijk geholpen. Prima prijs voor een prachtige auto.

 • Aanbevelen? Ja
9

Arjan Boer is een uitermate vriendelijk persoon met verstand van zaken

De BMW 545e xDrive die ik bij Arjan heb gekocht had ik voorheen ook bij een Duitse BMW dealer gezien. Arjan is hier heel transparant in geweest. Hij wilde bewust juist deze bijzondere uitvoering in z'n assortiment. Hij weet hoe de autowereld in elkaar steekt, is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Een zeer prettige persoon in de omgang met een groot interesse gebied. Ik kijk zeer plezierig terug op mijn aankoop ervaring, ondanks dat Arjan me vóór was in aanschaf van juist deze BMW.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke en persoonlijke begeleiding

Prettige manier van zakendoen waarbij gemaakte afspraken worden nagekomen

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Goede vriendelijke service, denkt mee, gezellig

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel persoonlijk, heel betrouwbaar

Een auto kopen doe je niet zo vaak, zeker niet zo'n fun auto als een BMW Z4. Dan is het wel heel fijn dat het proces van aankoop heel prettig en persoonlijk verloopt. Arjan straalt plezier in zijn vak uit en wil het jou naar de zin maken. Top aflevering en top nazorg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

In al die jaren dat ik mijn auto's heb mogen kopen ben ik nog nooit zo fantastisch geholpen! zonder twijfel mijn volgende auto zal ik zeker bij Autozaak aanschaffen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service

Verstand van zaken en betrouwbare autoverkoper.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gedreven door passie....

Zoals een auto hoort te zijn..... smetteloos, stralend ,karakter, vermogen maar vooral betrouwbaar......, zo ook Arjan de eigenaar van dit prachtige bedrijf. Ik beveel Autozaak.nl van harte aan !

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Neemt alle tijd voor je om van alles uit te leggen. Belt maand later nog met de vraag of alles naar wens is. Topper

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service!

Arjan is vriendelijk en behulpzaam, zowel voor de aankoop als na de aankoop. Hij heeft veel kennis van zaken, verkoopt goede auto's en helpt je bij problemen om een oplossing te vinden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Na een korte zoektocht naar een audi e-tron kwam ik op de site van autozaak. Daar zag ik de auto die ik zocht. Gezien drukte op werk was het voor mij de oplossing dat ik in de avond een afspraak kon maken en de auto kon bekijken en een proefrit kon maken. Er was alle tijd voor mij en alle vragen beantwoord. Gisteren, 2 weken na de aankoop werd ik gebeld of de auto beviel, vragen waren etc. Werkelijk een zeer goede service, die ik eerder, zelfs bij aanschaf nieuwe auto niet heb meegemaakt. Autozaak is voor mij een aanrader voor iedereen !

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Arjan verkoopt de auto’s met passie, fijn bedrijf !

 • Aanbevelen? Ja
10

Oprechte passie voor auto's, goed advies, uitstekende service

Arjan is een fijne vent om zaken mee te doen. Verstaat zijn vak, geeft oprecht advies en koopt geweldige jonge auto's in.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bij autozaak.nl beleef je de passie en perfectie voor het vak.

De twijfel om een jonge gebruikte auto met héél weinig kilometers te kopen buiten de dealer om is door Arjan in de showroom helemaal weggenomen ook de inruil werd netjes afgerond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede auto, prettige ervaring

Bij Arjan een Tesla model 3 gekocht. Prima ervaring & Arjan neemt alle tijd voor de uitleg en een praatje. Bij levering zelfde ervaring. Al met al zeer tevreden over de auto en over het aankooptraject.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantgericht, betrouwbaar en vakkundig

Enorm goede ervaring met Autozaak.nl. Heel goed bereikbaar, komen hun afspraken na. Goede uitleg over de auto bij het kopen. Enorm service gericht, denken mee en geven advies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ervaring en erg tevreden met m'n nieuwe auto

Anders dan bij de dealers waar ik een kijkje ging nemen, neemt Arjan van Autozaak.nl alle tijd om je te informeren over de auto. Ook meerijden tijdens een proefrit was geen enkel probleem. De auto wordt niet alleen maar opgehemeld, ook eventuele minpunten worden genoemd. Dat geeft me vertrouwen. Gewoon open communicatie en geen snelle verkooppraatjes. Ik krijg de indruk dat Arjan alleen auto's verkoopt, waar hij in gelooft. Waar hij zelf ook in zou willen rijden. De communicatie ging heel vlot, ik werd goed geïnformeerd en een week later kon ik een glimmende BMW ophalen. Erg tevreden met de wagen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.